Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 04:36:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: incest sa sinom  (Pročitano 100588 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
BokiPFC ako imaš takvo mišljenje, onda podeli sa nama na šta se ti pališ? Šta te erotski uzbuđuje.
Ako cemo tako volim karati rome, dravide, jeretike...jer mi sigurno nisu rod... Smile
(da ne bude off topik, a ako te interesuje nesto detaljnije slobodno pitaj Smile)
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Posto nema pilota da odgovori ja cu. Nemoj da mislite da ga sad nesto branim ili sam njegov advokat ali jednostavno se sa ovim ne slazem!

Evo da se i ja ukljucim u temu !
@pilot ! Mislim da to sto si napisao predstavlja licno tvoje misljene . . Sto neznaci da svi treba da mislimo tako !

Covek ne rece da treba svi da mislite tako. Kad neko nesto hoce da kaze mora li svaki put da kaze "to je moje misljenje"?

Posto si moderator ovog foruma,mislim da bi trebao da kontrolises svoja osecanja,i suzdrzis se od ovakvih ispada,prvo zakljucas pa otkljucas,pa grdis sve redom,a to se zove gubitak samokontrole. .

Za to zakljucavanje se izvinio  a sto se tice osecanja, zar ih ti zadrzavas sad u sebi kad ovo pises? Ili si i ti izgubio samokontrolu?

Ono sto ti smatras da nije bolesno to drzi za sebe ili ostavi komentar kao svi drugi bez napada i urlanja! ! Ovo je moj prijateljski doprinos ovoj temi koja je postavljena da bi se neko zajebavo sa nama koji volimo po meni jos uvek normalnu temu u sexu a to je feet ili fetisch (german) ! ! Imas pozdrav i ostalim clanovima takodje ! !

I ja mislim da je to bolesno ali takodje mislim da kroz ovu tem tj. kroz odgovore moze se nesto novo i zanimljivo cuti o razmisljanjima drugih ljudi tako da ja ne bih zakljucavao a kamoli brisao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Pfc previše si homofobičan i uopšte fobičan. . . I plus voliš da zajebavaš Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pfc previše si homofobičan i uopšte fobičan. . . I plus voliš da zajebavaš Smile
Kao sto rekoh ovako usran topik moze samo biti zajebancija i ovde nista ozbiljno od mene... Smile
Boze me oprosti odbijam da poverujem da se ovako nesto moze desiti kod nas Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OFK Beograd

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 4196
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
daj sone gasi temu i brisi.....ovo izmice kontroli.....pocece opste prozivanje..........a te "mame" nema ni sa jednim odgovorom......tako da je to neko ubacio temu radi zajebancije

zakljucaj i brisi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Pfc Bar iz "milosti" prema njoj nemoj da podjebavaš. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Kako da odgovori ako nije prisutna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
bokiPFC i borkes prestanite jer ne zelim da tema bude zakljucana. Ako nastavite bice!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Što zbog mene? Ja nikoga ne zajebavam već se svađam sa ovima što to rade Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@shone83
gde si ti video da sam ja ispao sa svojim osecanjima??????
dali se to mozda zove revolt?
Ako si vec advokat trebao bi znati proceniti sta covek misli i radi kada kaze kao sto to @pilot rece;
's kojim pravom vi napadate i sudite ovde? Ko ste vi- jel vas to Bog poslao na zemlju da sudite svemu zivom?'Pa onda:'A jadna zena lagano vene'Pa kaze dalje:'Dakle- ovo sto je postavljeno bi trebalo da nadje i odgovarajuce odgovore. Ako ih nemate onda bolje cutite.'Pa opet:'Sa teskocama se treba suocavati a ne bljuvati na njih.'I na kraju slag:'''
Znas bre na sta me podsecate- kad su ranije videli gubavca odma su ih kamenovali... a to su bolesne osobe kojima treba paznja. E to vi radite- kamenujete osobe kojima treba mozda rec utehe ili nade ili savet''''
I pena:''''Opametite se jer nikad ne znate sta sve vas ceka u zivotu.'''''
@shone83
posto si predpostavljam godiste 1983,nije ni cudo sto si mene ispravio a ne njega..ah da vi ste kolege:)))
Imas i ti pozdrav !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 04:36:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.