Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 01:52:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Inception  (Pročitano 62550 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ja mislim da se on ipak probudio u avionu, a evo i zbog cega:

-svaki put kad je u stvarnosti on ne nosi burmu, a svaki put kada sanja ima burmu na ruci...na kraju filmu,ako se pazljivije zagleda, moze se videti da nema burmu.

-Kinez i on su upali u limbo,posle koga nema vise nivoa i jedino mogu odmah da se probude i vrate u stvarnost. Kada Kinez shvati da je u limbu uzima pistolj i prvo ubija Koba,a posle sebe ,zato se u avionu Kob prvi budi i gleda ostale koji su se vec probudili ,a kad pogleda Kineza on samo sto se probudi,znaci posle Koba.

-Deca ga pogledaju i u razlicitoj su odeci. Uostalom,deca ne moraju da budu mnogo starija,jer mi ne znamo koliko je on bio van kuce.

-I ja mislim kao Borkes,da je cigra krenula da pada,ali je Nolan namerno napravio rez.
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Малопре сам одгледао филм. Свиђа ми се филм.Нолан је одрадио добар посао.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Cigra je jednom pala u filmu. (jednom sigurno, da ne vadim disk ponovo i trazim)  Smile

Tako da nije u snu kroz ceo film.

Cigra je jednom pala u onom hotelu u Japanu, a drugi put kad se probudio posle onog sna sa Ariadne, gde je isprobavao kao arhitektu.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
Ja mislim da se on ipak probudio u avionu, a evo i zbog cega:

-svaki put kad je u stvarnosti on ne nosi burmu, a svaki put kada sanja ima burmu na ruci...na kraju filmu,ako se pazljivije zagleda, moze se videti da nema burmu.

-Kinez i on su upali u limbo,posle koga nema vise nivoa i jedino mogu odmah da se probude i vrate u stvarnost. Kada Kinez shvati da je u limbu uzima pistolj i prvo ubija Koba,a posle sebe ,zato se u avionu Kob prvi budi i gleda ostale koji su se vec probudili ,a kad pogleda Kineza on samo sto se probudi,znaci posle Koba.

-Deca ga pogledaju i u razlicitoj su odeci. Uostalom,deca ne moraju da budu mnogo starija,jer mi ne znamo koliko je on bio van kuce.

-I ja mislim kao Borkes,da je cigra krenula da pada,ali je Nolan namerno napravio rez.

Sa svim sto si napisa i ja se slazem, i totalno si to jednostavno objasnio....
Ispada da je film prekompliciran ali na kraju je najjednostavnije rijesenje, nego namjerno je redatelj tako napravio kraj filma da ljudi sto vise pricaju o njemu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

cu3 4 life

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia jebemliga
odgledo sam i u fazonu sam da je previse komplikovan.
ideja je stvarno super ali nesto mi ne stima.

stvarno vredi pogledati film nije los uopste
ali mislim da nisam ja glup sto ne razumem film nego u filmu ima par rupa

prvo kad sanjas u snu nerealno je da moze da se primeni racunica koju oni koriste mozak ne moze toliko brzo da radi da jebe oca svog-
drugo zasto niko ne moze da menja stvari u snu tipa da poleti ili poraste ili da bude snazan
kako oni znaju sta se desava u snu ispod
svi se secaju svega sto su sanjali a sto je najgluplje dikaprio se seca 50 dina sna sto je sanjao - sigurno
i kako je on mogao da sanja san od 50 godina jedino ako je spavao 10
i trece cim kombi pocne da pada trebalo bi da se probude oni prvi za deset sekundi ovi drugi a za minut treci
ne kad udari u vodu
u svakom slucaju dok lebde u hotelu trebalo bi da lebde i u snegu
i na kraju kinez je imo sto dina na kraju a otso je da spava na prvom nivou to nema nikakvog smisla
e i paradoks stepenice iriritirajuju ne znam sta je stim hteo da kaze

i fight club i dezurni krivci i maju par rupa pa su i dalje odlicni
ne znam sta da mislim odgledac ga ponovo za godinu dana mozda ga skapiram

e da
probudi se to je sigurno
samo sto je reditelj usro sa sloumonsnima i sa istom slikom dece koja se provlaci - kao da je vidovit a nije
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 04:44:18 od lukskajvoker »
IP sačuvana
social share
Svaki covek, trenutno sada u Jugoslaviji, mislim, svaki mladic, svaki mladi covek, bi pozeleo da se, ovaj, da se bavi, razumes,
znaci... Da, da bude makar na 5 minuta. CVAAAAAKI ...
bi voleo da provoza neki dobar auto, sa nekom dobrom devojkom, sa malo zlata na sebi i tako...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Citat

Ovo sam i ja primatio, jeste gupo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
Citat

Jedino je to rupa u filmu ali sve drugo je logicno!

drugo zasto niko ne moze da menja stvari u snu tipa da poleti ili poraste ili da bude snazan

zato sto tema filma nije da lebde u snovima ili ne, nego da pomocu snova (koji moraju biti sto realniji) da dodu do informacija za koje su placeni da ih doznaju, a te informacije nebi mogli doznati da su snovi nerealni jer bi onaj od kojih "kradu" informacije znali da sanjaju!!!

a pobio bi ti svaku recenicu koju si napisa ali neda mi se sve pisati, nego kralju procitaj cijelu temu pa ces skontati sve u vezi filma ili pogledaj jos koji put film...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

cu3 4 life

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia jebemliga
Citat

zato sto tema filma nije da lebde u snovima ili ne, nego da pomocu snova (koji moraju biti sto realniji) da dodu do informacija za koje su placeni da ih doznaju, a te informacije nebi mogli doznati da su snovi nerealni jer bi onaj od kojih "kradu" informacije znali da sanjaju!!!

a pobio bi ti svaku recenicu koju si napisa ali neda mi se sve pisati, nego kralju procitaj cijelu temu pa ces skontati sve u vezi filma ili pogledaj jos koji put film...
Citat

ma brate cak je moguce i da ja nisam razumeo film zato sto sam glup

brate ne cu da se pravim pametan kako sam razumeo film kad nisam
mozda ste svi vi kojima se svidja film i skontali ste srz inteligentniji od mene pa ste pohvatali sve iz cuga.

iz mog ugla film je neshvatljiv mnogo toga mi se ne slaze i nespojivo mi je dok gledam

ako treba da gledam film dva puta film da bi ga skapiro zaljucak je jasan:
ili sam ja glup ili je film glup.

neka bude da sam ja glup ionako ce sledeci komentar da bude
ti si glup

IP sačuvana
social share
Svaki covek, trenutno sada u Jugoslaviji, mislim, svaki mladic, svaki mladi covek, bi pozeleo da se, ovaj, da se bavi, razumes,
znaci... Da, da bude makar na 5 minuta. CVAAAAAKI ...
bi voleo da provoza neki dobar auto, sa nekom dobrom devojkom, sa malo zlata na sebi i tako...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44

prvo kad sanjas u snu nerealno je da moze da se primeni racunica koju oni koriste mozak ne moze toliko brzo da radi da jebe oca svog-
svi se secaju svega sto su sanjali a sto je najgluplje dikaprio se seca 50 dina sna sto je sanjao - sigurno
i trece cim kombi pocne da pada trebalo bi da se probude oni prvi za deset sekundi ovi drugi a za minut treci
 ne kad udari u vodu
 i na kraju kinez je imo sto dina na kraju a otso je da spava na prvom nivou to nema nikakvog smisla

e da
 probudi se to je sigurno
samo sto je reditelj usro sa sloumonsnima i sa istom slikom dece koja se provlaci - kao da je vidovit a nije
Ajd ovako  Smile

-Mozak je najsavrsenija naprava koju je covek susreo...Nije istrazeno ni 20 posto mogucnosti mozga.

-Ako bi neko ko udje u tvoj san krenuo da leti ili da uopste da privlaci paznju na sebe,odmah bi ga ubile projekcije...Znas ona scena kad ona mala,sto je arhitekta,pravi onu foru sa ogledalima? Pa znas kad svi oni ljudi napadnu? e to je zbog toga sto se kurcila i privukla paznju na sebe.

-Kob je istreniran da ti upadne u san i da ti izvuce informacije.To mu ne bi uspelo da nije istreniran da zapamti sve iz sna. Uostalom,on ne spominje da je sve zapamtio iz limba,tj. sna od 50 godina. A to sto je u limbu (poslednji nivo sna) 50 godina,ne znaci da je u stvarnosti proslo mnogo vremena,jer se vreme po svakom nivou mnozi sa 12 cini mi se,tako da je u stvarnosti otprilike prosao samo jedan dan.

-Kombi pada u prvom nivou,a u drugom,trecem i cetvrtom nivou vreme tece sasvim drugacije,tako da njima kad su na onoj sneznoj planini taj pad traje u stvari sat vremena. Kinez je star jer je upao u limbo,tj. posebno stanje sna,poslednji nivo...Ko tamo upadne moze da sanja 50 godina,jer ni ne zna sta je realnost. Kada Kinez shvati da je u limbu,on ubija Koba pa sebe i njih dvojica se poslednji bude,jer iz limba mozes samo da se probudis,a ne da padnes u naredni nivo.

-Stepenice su fora da se pokaze da je san izvrnuta arhitektura,tj. moguce su takve konstrukcije koje su u fizickom svetu nemoguce,ali ne i u masti,sto je opet dokaz o superiornosti mozga.

Nadam se da ti je malo jasnije.  Smile

p.s. Mali savet,valjda neces da mi zameris...Upotrebi tacku,zarez,tri tacke ili novi red i neki znak interpunkcije...Mnogo je nezgodno citati tekst koji je bez svega navedenog  Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2010, 10:26:50 od 3dogy »
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E72

ne kad udari u vodu

e da
 probudi se to je sigurno
Ajd ovako  Smile

-Mozak je najsavrsenija naprava koju je covek susreo...Nije istrazeno ni 20 posto mogucnosti mozga.

-Ako bi neko ko udje u tvoj san krenuo da leti ili da uopste da privlaci paznju na sebe,odmah bi ga ubile projekcije...Znas ona scena kad ona mala,sto je arhitekta,pravi onu foru sa ogledalima? Pa znas kad svi oni ljudi napadnu? e to je zbog toga sto se kurcila i privukla paznju na sebe.

-Kob je istreniran da ti upadne u san i da ti izvuce informacije.To mu ne bi uspelo da nije istreniran da zapamti sve iz sna. Uostalom,on ne spominje da je sve zapamtio iz limba,tj. sna od 50 godina. A to sto je u limbu (poslednji nivo sna) 50 godina,ne znaci da je u stvarnosti proslo mnogo vremena,jer se vreme po svakom nivou mnozi sa 12 cini mi se,tako da je u stvarnosti otprilike prosao samo jedan dan.

-Kombi pada u prvom nivou,a u drugom,trecem i cetvrtom nivou vreme tece sasvim drugacije,tako da njima kad su na onoj sneznoj planini taj pad traje u stvari sat vremena. Kinez je star jer je upao u limbo,tj. posebno stanje sna,poslednji nivo...Ko tamo upadne moze da sanja 50 godina,jer ni ne zna sta je realnost. Kada Kinez shvati da je u limbu,on ubija Koba pa sebe i njih dvojica se poslednji bude,jer iz limba mozes samo da se probudis,a ne da padnes u naredni nivo.

-Stepenice su fora da se pokaze da je san izvrnuta arhitektura,tj. moguce su takve konstrukcije koje su u fizickom svetu nemoguce,ali ne i u masti,sto je opet dokaz o superiornosti mozga.

Nadam se da ti je malo jasnije.  Smile

p.s. Mali savet,valjda neces da mi zameris...Upotrebi tacku,zarez,tri tacke ili novi red i neki znak interpunkcije...Mnogo je nezgodno citati tekst koji je bez svega navedenog  Smile Smile

Smile Smile

Bravo kolega, ni ja ne bih bolje rekao sve to Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 01:52:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.