Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: In the land of blood and honey (U zemlji krvi i meda)  (Pročitano 96549 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Hm...pa vidi sad, sve tvoje izjave, ma koliko zvuče pacifistički su "topla čokolada" za sve one koji serviraju non-stop bez predaha, ideju da smo krvožderni, silovatelji, ubice i u principu, medju najvećim primitivcima na svetu. Jbg, pokajemo se mi za svoje krvoločke ideje i njihova sprovodjenja u delo, pa nam kao oprosto ali nas stavljaju u kazamat, na rubu Evrope, jer bolje nismo ni zaslužili jer smo psine, kojima treba davati samo hleb i vodu.

E vidiš, ja tako ne razmišljam. I ne razmišljam na način da mi se je...šta dotična gospodja Tereza radi snimajući film gde će moj narod staviti pod takav aršin. Ja stvarno ne znam, koliko vas je zaista prošlo sveta (ja jesam) i odlično znam da prepoznam negativittet koji se prema nama plasira i opstaje, što je najgore. Jer vidiš, da si, umesto mene, napao dotičnu gospodju, i uostalom celu kampanju vezanu za ovaj film, ja bih te poštovala. Ovako si napao svog sugradjanina koji brani i tebe i sebe i naše interese. Ako podcenjuješ forum i pisanja po njemu, smatraću te još većom naivčinom. To je ono što nama fali, generalno, kao naciji, da sve svoje nedostatke usmerimo ka stvarnom problemu a ne jedni prema drugima. To nas je dovelo dovde. A onda se otvaraju teme, tipa...mamicu mu njegovu, uradio je to i to, opljačkao narod, otvorio, sagradio most, drade državne pare i da ne nabrajam dalje, mnogo je primera.

Moj poslednji komentar je bio u skladu sa ovladavajućim mentalitetom na ovu temu i to što si ga zapazio mi govori da te ubodi još uvek bockaju. To je dobro, samo ih usmeri na pravu stranu i stvar će poprimiti oblik koji bi trebalo da poprimi.

Nadam se da si razumeo o čemu govorim. Ako nisi, potrudiću se , zaista, da budem jasnija, jer je ovom narodu suviše vid zamagljen od svakodnevnih problema a svest isprana u mašini koja se zove "Srpski život".

Pozdrav. Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Anđelka je i zvanično popila veliku kritičarsku šamarčinu po labrnji,blago rečeno,a pije i po džepu : za 3 nedelje prikazivanja je zaradila 90.000 $ (film je koštao 13 miliona $ ).Uživajte u njenom uspehu : ovde (link) !

‘Blood and Honey’ directorial debut a ‘flop’
"It is a bad sign when you want a movie to end almost as much as the war it´s about... " (Los Angeles Times)
" A mix of the powerfull and the ridiculous,and eventually the ridiculous wins..." ( San Francisco Chronicle)

itd,itd,itd...

Hvala ti na ovim vestima, obradovao si me Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
HTC Smart
Желе по сваку цену да направе како је РС "геноцидна творевина" и да као таква не треба да постоји.

Are you fuckin' kidding me? Smile Smile Јуче сам коментарисао, а ево данашњих вести. Једино брине што је текст из Курира. Видећемо...

Anđelina Žoli traži ukidanje Republike Srpske!

Posle premijere filma „U zemlji krvi i meda“, u kojem su Srbi predstavljeni kao koljači i silovatelji, glumica i rediteljka najavila akciju protiv „genocidne tvorevine“.

Anđelina Žoli, glumica, rediteljka i ambasador UN, počela je da promoviše svoj film „U zemlji krvi i meda“, pa je specijalnu premijeru u Sarajevu zakazala za 17. februar, a u Beogradu za 23. Kako stvari stoje, Bošnjaci će uživati u Anđinom ostvarenju, dok će se retko koji Beograđanin odlučiti da odgleda novo holivudsko blaćenje Srba. Anđelina u filmu tvrdi da je u ratu u Bosni ubijeno 300.000 muslimana, a silovano 50.000 muslimanki?! Ali tu nije kraj naučnoj fantastici: glumica ima nameru da zatraži ukidanje Republike Srpske.

To otkriva Obrad Bubić, sekretar Saveza logoraša RS.
- Poslala mi je poziv da prisustvujem pres konferenciji koju će u maju održati u Banjaluci sa izvesnim Arčibaldom Klajnom. Ona planira da se aktivira i da zatraži da se „kao genocidna tvorevina ukine Republika Srpska“! Sve ovo naručila je ekstremna islamska politika, da bi Srbi bili prikazani, normalno, kao zločinci, koljači, ubice i silovatelji. I da bi se predstavilo da su jedine žrtve muslimani, što je gnusna laž. Odgovorio sam da je to bruka i sramota i da je još gore to što promociju laži prave u Banjaluci! Ako misle da ruše ono što smo mi stekli krvlju, grdno su se prevarili! - kaže Bubić.

U kabinetu predsednika RS Milorada Dodika rečeno nam je da zasad nemaju komentar.
- Ne možemo komentarisati ono što se nije desilo. Sačekajmo tu konferenciju, pa ćemo videti - poručuju iz Dodikovog kabineta.

Međutim, Petar Đokić, ministar za rad i boračko-invalidsku zaštitu RS, za Kurir kaže da je jasno da je na delu novi napad na RS.

- Ali s novim pristupom! Anđelinu koriste kako bi i dalje atakovali na nas. Toga je bilo i biće. Počev od OHR i drugih međunarodnih organizacija, uvek im je cilj bio - da razvale RS, pa čak i da je ukinu. A sad, kad nisu uspeli, pokušavaju oprobanim metodama, preko umetnosti. Holivudski film trebalo bi da animira svetsku javnost i da Srbi opet budu na stubu srama. Ipak su to jalovi pokušaji, ali ćemo mi reagovati ako se budu iznosili lažni podaci. Kako je moguće da Srbi u sopstvenoj kući budu zločinci i agresori? Očigledno je da je Anđelina primila veliki novac da to uradi, da je sve orkestrirano!

Šta je sadržaj filma

Na početku filma Ajla se sprema za sastanak sa srpskim policajcem. U sledećoj sceni oni plešu u sarajevskom noćnom klubu, kad eksplodira bomba, koja narušava mir u ovom multietničkom gradu. Bombu su, naravno, postavili Srbi.

U sledećoj sceni žene odvlače u autobus, koji ih vodi u srpski kamp, gde ih siluju! Srpski policajac baca jednu od žena na haubu automobila i siluje je. Policajac grabi Ajlu da i nju siluje, ali ga zaustavlja Danijel, „njen“ Srbin, koji je štiti od silovanja i poručuje da nju niko ne sme da dotakne. Ajla preživljava tako što je zaključana u sobi u kojoj spava samo s Danijelom. Razlog zbog kojeg bi neko proveo ceo rat braneći ženu s kojom je imao samo jedan sastanak ostaje nepoznat.

Istoričari: Fama o Indijancima s Balkana!

Istoričar Srđan Cvetković sa Instituta za savremenu istoriju za Kurir kaže da u Anđelininom filmu nema ničeg novog.

- To je danak nasleđu i stereotipima iz 90-ih, ostaci zapadne propagande koji još ostavljaju posledice. Crno-bela slika nije se promenila pa i dalje vlada fama o dobrim i lošim momcima, kaubojima i Indijancima na Balkanu. Nisam ga gledao, ali po onome što čitam, vidim da film nije otišao dalje od toga. Možda je ideja bila dobra, ali izvedba nije. Isti je slučaj i s filmom „Nemoguća misija“ s Tomom Kruzom. Novo bi bilo da su ispitali postojeće stavove, ali ovo je samo produžetak kampanje - kaže Cvetković.

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 18. Jan 2012, 09:11:55 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Motorola 
Hvala ti na ovim vestima, obradovao si me

Nema na čemu i ja sam se zabavljao čitajući kritiku.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Citat

Meni samo nije jasno, kako ove nase glumce nije bar malo sramota?  Smile

MIslim, bar ona fora - Jesam uzeo pare, ali "nisam znao" da ce to ovako da izgleda....ili "ja sam umetnik kojeg politika ne zanima i osecam se iskorisceno"

MI smo, generalno gledano, i dosli dovde, zbog ljudi koji su za malo para bili spremni da prodaju i cast i obraz i drzavu! I takvih je bilo medju politicarima, generalima, drzavnim funkcionerima, novinarima, a ocigledno je da ih ima u svim delovima drustva.....tuzno je to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 6220
Citat

Meni samo nije jasno, kako ove nase glumce nije bar malo sramota?  Smile

MIslim, bar ona fora - Jesam uzeo pare, ali "nisam znao" da ce to ovako da izgleda....ili "ja sam umetnik kojeg politika ne zanima i osecam se iskorisceno"

MI smo, generalno gledano, i dosli dovde, zbog ljudi koji su za malo para bili spremni da prodaju i cast i obraz i drzavu! I takvih je bilo medju politicarima, generalima, drzavnim funkcionerima, novinarima, a ocigledno je da ih ima u svim delovima drustva.....tuzno je to  Smile
+1
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Worth mentioning is that it didn’t take a second sniff for “Serbian tycoon and media magnate Željko Mitrović” who was earlier asked if Jolie could use his sound stages and studio sets.

“‘I’ve held great affection and admiration for Angelina Jolie both as a person and as an artist, but unfortunately she’s full of prejudice against the Serbs. I do not wish to be part of something that for the umpteenth time presents the Serbs as eternal bad guys.’” It was about the nicest thing anyone would say of the whole project, start to finish.  Smile

Ko sto rekoh, ako je ovo stvarno tacno, ima da gledam Grand paradu, bar sledece 3 nedelje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 18.0.1003.1
mob
Nokia C5-00
Кажу да нас има по ~30к мање сваке године, неких ~200 година и нема нас, овом прогресијом, а то се може и погоршати, па да нас нестане брже, за боље и нисмо... Имамо ми оваквих Анђелина колико хоћеш, ова бар није наша, ал' ето дружи се на нашим Анђама, евидентно...
« Poslednja izmena: 18. Jan 2012, 11:00:08 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Apple 5
chelavi1 objasnio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
Apple 15
I... ko je gledao film...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.