@montenegrina vise nego tacno, porodica mi je super bila do razvoda roditelja...tako da sada bas taj odnos-nije normalan, a sto se vode tice totalno si u pravu obozavam more, reku...vodu i imam ogromnu zelju da zivim na moru ili makar pored neke reke, i nadam se da cu jednog dana to i ostvariti :D Bravo za tumacenje =D> i naravno puno ti hvala :flower:
jel mozda neko moze da protumaci IC u Ovnu,vladar Mars u Skorpiji konjukcija Saturn u 11kuci
IC je imum coeli odnosno nadir u natalnoj karti inace IC se smatra senzitivnom tackom u horoskopu .To sto je vladar Mars u Skorpiji govori o tome da ste spremi da branite svoje porodicno nasledje, shvatanja vezano za dom I porodicu ali takodje moze nagovestavati odrastanje pod nesto strozijim nadzorom, osetljivije zdravlje u najranijim godinama detinjstva, nesto kompleksniji pogled kada su vasi planovi I ambicije u pitanju(moguce je da osecate da vam nedostaje podrska) ali ovo takodje oznacava I probrane ali verne prijatalje.Naravno ovo je samo deo tumacenja da bi se ovaj aspekt sagledao u pravom konktekstu potrebno je pogledati celu kartu
jel moze neko da meni pogleda 4.tu kucu...gde se nalazi i ti? ne mogu da skontam na natalnoj....3ca mi je u blizancima, a peta u raku...ne moguce. :shock: :shock:
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.