Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Impreza WRX STi Vs Lancer Evolution X - Tsukuba Lap Times  (Pročitano 46503 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N93
Meni je Impreza ruznaaaa kao insekt neki, ali njenoj ruznoci najvise doprinose ZLATNI ( Smile) tockovi...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Catch me if you can!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson p1i
Ni jedan subaru nije dorastao fq-400 http://www.youtube.com/watch?v=9y6lIaGZA4w
« Poslednja izmena: 05. Okt 2008, 17:18:25 od acky91 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Catch me if you can!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson p1i
Trba pogledati ovaj klip i sve ce vam biti jasno http://www.youtube.com/watch?v=L3ksZSVYdaU Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung i8510 innov8
Subaru Impreza WRX STI Tacumi Concept

Da Subaru pripremu novu, olakšanu Spec C verziju Impreze WRX STI nije neka novost, ali smo sada zahvaljujući novoj Imprezi WRX STI Tacumi Concept (predstavljenoj prošlog vikenda na Tokyo Motorsport Japan 2008 showu) bliži njenom konačnom izgledu.

Tacumi Concept naime najavljuje serijsku verziju Impreze WRX STI Spec C, čije se zvanično pojavljivanje očekuje u januaru 2009. godine na Tokyo Auto Salonu tjunera.     

WRX STI Spec C je u osnovi namenjen više za trkačku stazu, a zahvaljujući većoj upotrebi aluminijuma, lakšem krovu i poklopcu prtljažnika, manjem rezervoaru za gorivo i akumulatoru, kao i tanjim staklima, olakšana je za 70 kg u odnosu na standardni model.

I izgled će biti nešto agresivniji u odnosu na aktuelnu verziju (novi prednji i zadnji spojler, otvor za vazduh na krovu, novi aluminijumski točkovi), ogibljenje je nešto tvrđe podešeno (uz nove opruge i amortizere), dok za sada nema konkretnijih detalja za koliko će biti pojačan 2,5 litarski turbo motor.

Izvor: Autoblog
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Sony Xperia Neo L
Ukraden Subaru Impreza sa tablicama "ukraden"

Jedan Novozelanđanin požalio je što je na svoj automobil stavio registarske tablice sa natpisom „ukraden“, jer su mu kola zaista ukradena. Kada je jednog jutra krenuo na posao, Nejtan Etvud iz Krajstčerča šokirao se videvši da mu je neko ukrao novi „subaru impeca“.

- Sedeo sam s prijateljima u kafiću i smišljali smo zanimljive nazive koje bih mogao da stavim na tablice. Nekome je na pamet pala ideja da to bude natpis „ukraden“. Mislio sam da će to super izgledati na automobilu, pa sam naručio takve tablice. Tada mi je to bilo baš smešno, ali sada se više ne smejem - rekao je Nejtan.

„Subaru impreca“ je drugi automobil na listi najčešće kradenih na Novom Zelandu.

- Moguće je da bi mi ukrali kola i da nisam imao te tablice, ali sada stalno mislim da je to osnovni razlog i ne mogu da oprostim sebi što sam bio toliko glup - kaže Nejtan.

Izvor : Fonet.co.yu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Treba pogledati ovaj klip i sve ce vam biti jasno http://www.youtube.com/watch?v=L3ksZSVYdaU Smile
Da, bas tako! Smile Treba ga pogledati ali u punoj verziji (celog). Na YouTube je (verovatno) neki Evo fan postavio klip sa isecenim zavrsetkom testa! Smile Sreca pa imam tu epizodu u svojoj kolekciji (gde Jeremy Clarkson sve vreme hvali Evo X na konto Impreze), pa evo postavljam i klip sa delom koji nedostaje... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
a na kraju....wmv (1109.77 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mitsubishi Lancer EVO X FQ-400

Britanci će uskoro dobiti najjači (i najskuplji) Mitsubishi EVO do sada, koji će raspolagati sa snagom od čak 405 konja.

Tačnije, Mitsubishi UK i ADR Motorsport će snagu četvorocilindričnog 2,0 litarskog turbo agregata povećati na oko 405KS i 542 Nm obrtnog momenta, što bi trebalo da bude dovoljno da ubrzanje od 0 do 60 milja na sat (96 km/h) iznosi oko 3,5 sekunde (stari FQ-360 istu disciplinu inače savlađuje za 4,1 sekundu).

Mitsubishi UK će FQ-400 ponuditi samo sa manuelnim šestostepenim menjačem, dok će ostale izmene obuhvatiti i modifikovani body kit sa dodatnim otvorima za vazduh, aluminijumske točkove od 18 inča i jači kočioni sistem.

Mitsubishi tek treba da saopšti sve zvanične detalje, ali prema pisanju britanskog magazina Autocar, FQ-400 će koštati od 45.000 do 50.000 funti (od 51.150 do 59.060 evra), a biće napravljeno samo 100 primeraka.

Izvor: http://auto.blog.co.yu/blog/auto/noviteti/2008/12/02/mitsubishi-lancer-evo-x-fq-400

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Sony Xperia Neo L
uhhh,uhhh ne mogu opisatio kako je mocan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1882
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Duos 2
prelijep je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.