Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Implementiranje online placanja  (Pročitano 3470 puta)
24. Feb 2009, 18:34:20
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson k500
Kako se u Srbiji implementira online placanje? Je l ima neki gateway/processor koji radi sa karticama srpskih banaka?
IP sačuvana
social share
The only place success comes before work is in dictionary.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Bilo koji payment sistem radi i sa nasim karticama... npr ljudi najvise vole www.2co.com
Sama implementacija je relativno jednostavna i obicno je dobro dokumentovana na samom sajtu, kao na 2co
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson k500
Hvala puno!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson k500
Izvinjavam se sto dupliram postove ali imam jos par pitanja. Registracija za 2checkout.com ide preko klijentove firme? Ako je klijentova firma srpska da li je to sve legalno? Pre neki dan sam pricao sa nekim developerima i oni imaju podeljena misljenja. Jedan misli da registracija treba da ide na fizicko lice inace je iz nekog razloga ilegalno? I ako je firma srpska onda placanje mora biti u rsd? Ako bih hteo da omogucim placanje i u stranim valutama i dinarima da li bih morao da registrujem i dinarski i devizni racun na 2checkout? Pa ako su klijenti iz Srbije onda da plate dinarima, a ako su inostrani da plate u devizama?
Mozda ga previse komplikujem ali ne zelim da odgovaram za to sto napravim. I ko je prava osoba kojoj treba da se obratim ako me interesuje vise o ovoj temi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Iskreno ne znam zasto bi postojao problem niti zasto je neophodno da placanje bude u dinarima...
Mnogo toga sto placam za potrebe firme ili kupujem kao fizicko lice placam u drugim valutama...
Mozes da proveris sa knjigovodjom, ili najbolje vise njih, ali ne verujem da moze da postoji neki problem...

Servis placa firma karticom, dobija za to racun kojim to moze da pravda...
Pogledaj sta je u ponudi od valuta, ja sam licno koristio samo EUR i USD naplate jer mi je samo to i trebalo.

2co sam naveo kao primer sajta koji mnogo ljudi kod nas koristi u tu svrhu.. nisu jedini, ima i drugih opcija....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson k500
Zakon o platnom prometu kaze da ako se vrsi transakcija izmedju dve srpske banke da mora biti u dinarima, inace je zakonom kaznjivo. Tako da fakticki ako firma ima racun u jednoj srpskoj banci i koristi usluge 2checkout i placanje se vrsi od strane neke druge srpske banke, ispadne da je to bas taj slucaj.
A ti si inace radio za stranog klijenta i implementirao 2checkout? U tom slucaju i ja mislim da ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema... Problem je samo sa nasim zakonima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ne vrsi se placanje preko druge srpske banke, placanje se vrsi stranoj banci, koja to kasnije placa tebi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
SonyEricsson z520
Da li je neko možda imao iskustva sa integracijom BankaIntesa payment gateway-a u ZenCart sistem (može i OsCommerce, TomatoCart ili neki drugi sistem, čak i Virtuemart za Joomla), tj. kreiranjem modula za plaćanje ili prepravkom nekog postojećeg? Tehnička podrška banke je gotovo nikakva i svodi se na „poslali smo vam podatke i to je od nas”. Mislim oni „uslugu implementacije” fino naplate pa mislim da je korektno da ponude i kakvu-takvu podršku. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Nisam imao to zadovoljstvo do sada i nadam se da necu imati u skorije vreme Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
SonyEricsson z520
E a meni se baš posrećilo da su u firmi sklopili dogovor sa intesom i meni zapalo da rešim „sitnice”. Ako neko ima bilo kakvu informaciju bila bi mi baš od koristi. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.