Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Империја породице Хомен у сиромашној Србији  (Pročitano 21304 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Oni uopšte ne grade. Grade druge firme koje angažuje ova. Kako ja znam reč je o 11 manjih-većih firmi podizvođača.
Možda i Homenova firma ima podizvođače.

dakle ne radi se uopshte o gradjevinskoj firmi  Smile . postoje zakoni u SAD koji sprecahvaju takvo ponashanje (ja i ti se predstavimo kao gradjevinska firma , pa kad dobijemo posao prepustimo ga miki koji ima gomilu ilegalaca  Smile ) .

poshto se homen kobajagi bavi brodogradnjom , moguce je da on ima fiktivnu firmu koja sklapa poslove i ubire kajmak ,a radove izvodi neko od polupropalih brodogradilishta koje kontrolishe njegova stranka DS . kod nas se tako neshto uopshte ne smatra kriminalom (shto se vidi i iz tvog naivnogh objasnjenja  Smile ) . u toj istoj EU kojoj kobajagi tezimo , za ovakva dela su propisane zatvorske kazne kojima danas ovaj bandit preti srpskoj omladini .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6300
Вала баш, политички комесарчићи-пролетери који су окупили своје ударнике (земинце и сурчинце) да обаве прљав посао 5. октобра, а онда их после преко УДБЕ (БИЕ) послали у апсану етикетиране као издајнике и државне непријатеље бр. 1 (револуција једе своју децу).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 6230

Вала баш, политички комесарчићи-пролетери који су окупили своје ударнике (земинце и сурчинце) да обаве прљав посао 5. октобра, а онда их после преко УДБЕ (БИЕ) послали у апсану етикетиране као издајнике и државне непријатеље бр. 1 (револуција једе своју децу).

Konacno da ukapiras. Tako je bilo i 44-e.Ubi Srbina, uvedi strah, otmi mu imovinu, pa posle likvidiraj ubicu.
U kucu se useli neki sasvim deseti, koji do dan danas nema pojma odakle to? Dala partija.
Tako je prosao Legija i njegovi. Demokraticeski, nece ga ubije, samo ima lance da cami i da ceka: ssce moji na vlast da mi dodele spomenicu.
Nema balvan pojma da eto vec druga generacija ide u apsanu (Obradovic). Ako sada izadje moze samo batina da dobije.
Sto se tice ovoga sa Homenom, niko da odgovori na pitanje: sta je trazio 96-e, i u Otporu kada je mama toliko imala?
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 23:14:52 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Sto se tice ovoga sa Homenom, niko da odgovori na pitanje: sta je trazio 96-e, i u Otporu kada je mama toliko imala?

vlast , shto znachi josh para , shto znachi josh vlasti ....  tipichan jevrejski pogled na zivot . i ne boj se , nije taj rizikovao svoju debelu pozadinu protiv slobine policije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pitanje je sta je mama imala 96. godine. Od tada je proslo 15 godina ... posle demokratskih promena imali su sasvim dovoljno vremena i previse da od nicega naprave imperiju... sto su pretpostavljam i uradili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3510
А шта би са афером Веро 5 на Вождовцу и хулиганским наступом Боривоја Хомена против угрожених станара  Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 6230
Pitanje je sta je mama imala 96. godine. Od tada je proslo 15 godina ... posle demokratskih promena imali su sasvim dovoljno vremena i previse da od nicega naprave imperiju... sto su pretpostavljam i uradili  Smile
Ko sae seca rata u Sloveniji? Mame pred generalstabom. Dosla majka dvoje blizanaca, citav cirkus napravila.
Srceparajuce. Svi uz mamu. Ona postala velika akticvistkinja u Francuskoj. Mal, mal pa je vidis na TV.
Matora ima garderobu kao Karla Bruni. Nevenka, ne mogu da se setim prezimena.
General Obradovic, pokojni, sinovi nasmejani, mama zadovoljna, sve na TV. Nacija sretna, deca bezbedna.
Uzela francusko drzavljanstvo i sada prodaje pamet nevladinim organizacijama u Srbiji.Prodaje pamet zenama u crnom sirom citave Juge.
Mogu ti dati niz primera.
Hipoteticno, ja nemam dileme, da je kojim slucajem Nikola Seceroski bio izabran za predsednika i Marjan Risticevic za premijera, Srbiji bi bilo deset puta bolje.
Ako je to uradio, svaka mu cast. I treba. Birate, dajete glasove, ako nek se najebu majke glupe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 6230
Ja mislio covek siromasan student. Ono znas, uspesna karijera. Ako je tako, cenim ga jos vise. Deri bato glupu rulju, sluge majke vam ga kresem, idiotske.
Mislite da balavljenjem napraviye neko drustvo. Srpstvo na kilo i teraj bato.
Ako, tako i treba. Kod njega na mesanje betonjerki.Tako se uvlace i Chedoidi. Kod Sonje Licht na kurseve za demokraciju i pravac komesarijat za legalizovanje ukradenog kao Dulic i stotine ostalih mladih evropskih menadzera.
A ti rulju samo frkchi: ustasa, balija, majke mu ga lopovske.
Ko im jebe mater hibridnu ionako razvlace srpstvo po blatu.
Eno danas se deklarisemo da osudjujemo ubistva Srba.
Oni iz drugog rata bili kurtoni, samo ovi specijalni sto se pokokase posle krstenja u Srbe 90-ih.
Al ga pushish brate Srbine do jaja. Samo se ceka trenutak, kad ce da padne kinta za pushanjac: sa gutanjem bato. I gi progutas: Kosovo je nas dobar susjed.
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 15:46:20 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
А шта би са афером Веро 5 на Вождовцу и хулиганским наступом Боривоја Хомена против угрожених станара  Smile
...to sve sad polako pegla sin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.