Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ime zajednicke drzave  (Pročitano 5746 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
мени је са једне стране жао што се распадамо а са друге није, јер нас они толико искоришћавају и успоравају да је заиста лоше по нас да будемо са њима.. плус нас пљују на све стране..

садашњи назив је јадан, мада ми СЦГ не звучи лоше али кад кажеш СЕРБИЈА ЕНД МОНТЕНЕГРО или СРБИЈА И ЦРНА ГОРА, звучи као саундтрак из неког хорор филма..

а са овим бајом се не вреди расправљати о народу и народности..
доста би нам боље било да смо са Македонцима, они јадни вапе за помоћ..
ја не знам да ли сам овде рекао какав сам имао сусрет са Македонцима у Бугарској на мору ове године.. Сасвим случајно чује ме један Македонац како разговарамо у дискотеци, приђе и као одакле си, ја му покажем мајицу, а оно мајица SERBIA & MONTENEGRO, а он се обрадова ко мало дете, још доведе другове, било их је пет шест, и они запеваше пред нама лане моје, после се ми ухватимо с њима и почнемо КО ТО КАЖЕ КО ТО ЛАЖЕ и ОД ТОПОЛЕ ОД ТОПОЛЕ..а оно док ми певамо сви нас около гледају и чуде се.. И онда смо се тако после распричали, упознали се са две ПРЕЛЕПЕ Македонке. хе хе.. и кад сам му ја рекао за шиптаре он доле гази ногом и пљује.. и сам каже, МИ БРАЋА, МИ СРБИ!! е.. они доле, и говоре да су Срби, а ови овде, још заједничка држава па серу..
тако да заиста ови црногорци много, много серу и праве се паметни, а доле су чак и јадни македонци схватили који и нису баш чисти Срби већ полутани
:twisted:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Musliman.. bivsa Juga je bila jedina drzava na svetu u kojoj je musliman bila nacionalnost.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
kao i vojvodjanin i slicno..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
mnoge stavri mene ne treba da ucite.znam dobro. a znam i kako su srbi postupali kad je bilo bombartdovanje 99. Crnogorci i srbi iz bosne i hravatske na protestima, a srbi iz srbije nisu mogli da dodju. i tako je svaki piut bilo. a taj nas krs je dobar i predobar. svaki piut kad vam je trebala pomoc kroz ratove crnogorski krs je bio predobar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
@Bajadk
"svaki piut kad vam je trebala pomoc kroz ratove crnogorski krs je bio predobar"
O cemu ti to ako Boga znas?

Jel ti to govoris kako su i po Novom Sadu i Beogradu Crnogorci protestovali i kako Srba nije bilo? "kad "vam" je trebala pomoc" cuj ovo, a to jadni Crnogorci nisu hteli da ratuju vec ih Srbi u to uvukli? Pa da oni su jos onda bili druga drzava i samo "pruzali pomoc" Srbima?!?!?!?

Uostalom onaj ko se stvarno pita da li ce biti zajednica Srbije i Crne Gore nisi ti niti ja, a ti koji se pitaju ocigledno jos nece da se razdvoje zbog ovog ili onog. Kad i ako za to vreme dodje tako ce biti kako oni odluce.  

Ime zajednicke drzave meni licno se od samog pocetka nije svidelo jer samo po sebi donosi ono razdvajanje Srbije i Crne Gore, pa ce Crnogorci reci "a sto ne Crna gora i Srbija ".. pa ovo pa ono, bolje da se zvala Crna Srbija i tako je sve tamo jadno i crno. A ukoliko nekim slucajem dodje do zvanicnog odcepljenja pa to je valjda vec svima jasno kako ce se koja zvati.
Mada se po nekim stvarima vec sada vidi odcepljenje. Cuj idem u Crnu goru i sa mobilnog razgovaram kao da sam otisla u inostranstvo hm... jaka zajednica.
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
ne pricam ja ni za novi sad ni za beograd ni za druge srbijanske gradove pricam sa strane, jer sam i ja bio na proteste protiv bombradovanja. 1912-13-14 smo mi za vama krenuli u rat. svaki put kad ste vi turcima objavili rat mi smo bili uz vas. Koga smo branili za vrijeme mojkovacke bitke, ako ne vasu odstupnicu za grcku. znam ja dobro da su srbi najbolji i najposteniji narod na svjet. primjetio sam ja to. nikad nista lose ne bi uradili. a zar nije bolje da se kako vec svi kazu odcijepimo. va tamo, mi ovamo. ne slazemo se. ponizavamo jedni druge i sto cemo onda zajedno. nekad sam i ja volio srbiju samo da znas, ali sam sa vremenom promjenio misljenje zbog mnogih stavri koje sam cuo i primjetio. kad neko o meni sve najgore,ja ne mogu da volim. "ocekuj od nekog ono sto mu i sam zelis" kaze jedna izreka.
Srbi nece nesto sto mi ocemo i obrnuto. Mi imamo nasu zastavu i grb i to smo uveli. Tako treba i srbija. vama nas grb i zastava ne znaci nista, ni nama vase. nema toga crnogorca, makar on bio i najveci srbin, koji bi prihvatio da nam se drzava zove srbija. Nijedan cg ne bi karadjordjevica prihvatio za kralja, kad imamo onoga nasega kojega opet necemo. ne treba nam. tu je, ziv je, ali ga necemo. ocemo u evropu, ocemo. sto je tu lose?? u evropu smo trebali uc i kao zajednica prije 10-15 godina, ali ne vodila se neka politika koja je dovela do svega ovoga sto je sad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 426
Srbi iz bosne jedino sto zele je da se pripoje svojoj matici (Srbiji) i da se srpski narod ujedini, a ne da se rascepljuju i stvaraju neku novu naciju ....!
IP sačuvana
social share
Repetitio Est Mater Studiorum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
zivi bili ba vidjeli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne, ne ne.
Vojvodjanin nikad nije bio nacionalnost.
Iskljucivo musliman. Vidi se da bas i niste ucili istoriju mnogo Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
не...мого си и у бившој СФРЈ да се на попису изјасниш као војвођанин Wink

слушај баја, и ја сам волео Црну Гору, и волим је још, јер тамо живе моја браћа по крви..
веома ми је жао кад сретнем таквог црногорца као што си ти!
Ви сте нама увек помагали јер сте желели да будете са нама, ви нисте радили то на силу! Знаш ли ти да је на берлинском конгресу 1878. Србији и Црној Гори призната држава.. Црно Горој први пут у историји.. Захваљујући коме? Турцима који су вас напустили јер им се више нисте свиђали? Или "Србијанцима" који су их ЗАЈЕДНО са вама истерали од тамо!?
Да ли је циљ Црне Горе од увек био заједничка држава са Србијом???
Да ли је то била ваша тежња?
касније се покрет југословенства јавио и у једној и у другој држави и за то не треба кривити Србију!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.