Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 12:15:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: IMDB Top 10 - 2014  (Pročitano 2656 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Citat
Serija "My so-called life" se prikazivala pre ravno 20 godina... cak i kod nas...

A da... opet sam zaboravio da je tu bio ajkendi za tinejdžerke i mlađe punoletnice Smile čini mi se da je i sandra to pomenula kad je bila dodela oskara... očigledno je ostavio utisak.

Citat
Ajde neka svi koji su se do sada oglasili priznaju da li odgledali od pocetka do kraja makar jedan klip?

Optimisto, verujem da većina nas nije ni pustila neki od klipova, kamoli odgledala ceo Smile

Citat
@Dzoni, obavezno odgledaj Hotel, odlican film.

Mislim da još nisam odgledao nijedan njegov film, nekako kad god vidim Ovena Vilsona izgubim želju za gledanjem... e sad, planiram da odgledam Moonrise Kingdom kad budem imao priliku, em mi se sviđa priča, em nema Vilsona, em glumi Brus Vilis, tripl vin. Pa ako mi se svidi, teram dalje sa Hotelom, a možda se vratim i na ranije filmove.

Citat
Slaba godina za sedmu umetnost

Kao i svaka godina od 2001. naovamo.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2015, 13:18:29 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Добро је...Џеред Лето се пробио Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Inace skroz mi je drago to sto jedan Vasabi sa mnogo retardiranim ukusom kaze za Gotham da je losa serija. Smile
Prosek proseka. Ono, spada u kategoriju "moze da se pogleda ali generalno ne propustas nista toliko epohalno ako je ne gledas". Al dobro, sta reci kada je ovima "Once Upon a Time" ludilo serija, jer eto, ljudima je ultra kul da gledaju totalno idiotski zaplet gde stalno ubacuju nove likove iz bajki nekada bez ikakvog smisla koji imaju veze izmedju sebe i ponasaju se kao u spanskoj seriji.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
HTC One
Eto, meni je skroz dobra serija.  Smile

Govorim o Gotamu.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2015, 15:09:55 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Znas kako... ja sa te liste gledam i Walking dead i mogu da kazem da je Gotam 3 puta bolja serija i za razliku o WD ocekujem da serija bude sve bolja i bolja...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Gledam i ja, samo sto mi ne bi palo na pamet da glumu zene Vil Smita nazovem odlicnom kao ovi iz videa. Da me ne shvatis pogresno, ne kazem da je serija losa, samo da mi nikako nije za top10. Al dobro, imdb i popularnost. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple 13pro
provedoh cele praznike u gledanju filmova Smile od ovih 10 meni ni jedan nije nesto preterano... gledah par filmova koji nisu ovde ali su mi mnogo bolji nego ovi ovde
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple iPhone 7 Plus

Pogledajte ovu listu i objasnite mi sta koji k***c Nicola Peltz i Scarlett Johansson rade na njoj?
Da je lista imala naziv "Top 10 najtrazenijih glumica na IMDB" onda bi razumeo, ali "Najboljih"? WTF?!?
« Poslednja izmena: 05. Jan 2015, 10:51:34 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 12:15:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.