Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imate li hrabrosti da....  (Pročitano 10638 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Gentleman never tells Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Citat: ljut123
Gentleman never tells Smile

ako je to zaista tako svaka cast
posto je takvih tj. gentlemen sve manje
a sto se teme tice...
pa ne bih iz prostog razloga  sto ne verujem da bih ucinila tako nesto
jer ako se vec spremam da prevarim tipa sa kojim sam postavlja se pitanje zasto onda ja uopste ostajem sa njim?
to ti je samo znak da nesto vise nije kao sto je bilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Malo zabranjenog voca,nije nikad nikome skodilo, ne treba se u to udubljivati previse, ni preispitivati svoju vezu zbog toga Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
ti to nesto iz licnog iskustva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
he, he ...gentleman never tells...ali malo ludila u ovom sumornom bivstvovanju, ponekad... Smiley
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
o.k.
to sto radis tvoja stvar.
al' mi samo reci kako se onda vratis posle "izleta" (u nedostatku neke druge reci) svojoj devojci?
da li i dalje mozes bez blama da je pogledas u oci?
i da li su tvoje emocije prema njoj i dalje istog inteziteta?
i da li zaista sve ostaje kao sto je bilo i pre toga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
Skroz razumem tu potrebu i zelju za nekom devojkom koju vidis i nikako te ne osudjujem. Tako svrljati okolo je super, biti malo sa jednom pa drugom, trecom... Problem je sto mi nije jasno sta ce ti onda neka veza. Cim ti se svidi druga raskines i smuvas se sa tom. Mislim, na kraju krajeva(da se ostavimo morala i sl.), kako mozes da trpis to opterecenje, da si sa jednom a svidja ti se druga? Iskreno, meni bi bilo gadno, ne bih mogao da funkcionisem u takvoj vezi. Biti sa nekim cisto onako... To ce se na kraju tebi samom osvetiti kad se jednog dana budes setio da ti se osoba sa kojom si ne svidja, a bice kasno da tada nadjes bolju(uslovno shvaceno, naravno).
IP sačuvana
social share
Samo je smrt siguran posao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
@ krouli
Nije da bas covek jurca za bilo kojom, a ima stalnu vezu , ja samo kazem da su strast i emocije te vrste , nesto sto se desi, pa ako ostane samo na tome, predpostavljam da "povratak" devojci,zeni sa kojom si povlaci sa sobom neki osecaj krivice, ali nije to tragicno,isto vazi i za zenu, ali ako se "izlet" pretvori u nesto drugo, onda se ne vracas ,zasto muciti i sebe i nju.
@ cochize
"Skroz razumem tu potrebu i zelju za nekom devojkom koju vidis i nikako te ne osudjujem. Tako svrljati okolo je super, biti malo sa jednom pa drugom, trecom... Problem je sto mi nije jasno sta ce ti onda neka veza"

- takvi ljudi i nisu u vezi, veza je nesto sto se gradi postepeno (soul mate), i ima svoje uspone i padove i svoj vek trajanja, ja pricam o stvarima koji se "dese" , koje su mozda ponekad jace od nas.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
o.k.
a ako znas da ces time (prevarom) povrediti osobu , tzv. soul mate, sa kojom si, ne bi li trebalo odupreti se tom cistom naletu pozude, strasti?
Ili je ipak ta animalna crta u nama jaca od bilo kog razuma?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
pazi, znam o cemu pricas. Ja sam vec u vezi preko godinu dana i, naravno, prijmecujem devojke oko sebe. Cak mi nekad i prodje kroz glavu misao "kako bih je rado posedovao(najblaze receno)", ali kada bi do toga stvarno doslo, bio bih siguran da moju devojku vise ne volim, niti imam prava vise na to. Pitanje je da li bih to priznao. Siguran sam da za to ne bih imao hrabrosti. U svakom slucaju, ne bih sebe smatrao nekom facom (bas naprotiv) i time se razmetao. Cini mi se da bih i posle raskida veze pokusao sve da ucinim kako ona to ne bi saznala. Mozda bih joj mnogo kasnije rekao, i ponudio moje izvinjenje. Otkud ja znam, moglo bi se desiti da mi kaze "E, budalo, pa ja tebe varam vec...", ali svejedno, moje je da pokusam da je ne povredim jos vise. Ako sam bio slab pre, bar malcice da pokusam to da ispravim. A kasnije, kada joj ja ne budem vazan (ako to uopste jesam, je l` tako?), verovatno bih joj objasnio pravi razlog. Toliko, opet, dugujem iskrenosti.
IP sačuvana
social share
Samo je smrt siguran posao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.