Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: imamo li slobodu izbora? (razlog zbog kog nisam vernik)  (Pročitano 21617 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
.I jos jednom zasto je djavo los, pa i njega je sazdao savrseni i sad sam ja kriv sto on ne moze da ga zauzda, vreme je Joco da preispitas svoje stavove.
Vidite sbog svih vasih pitanja postavio sam forume i na tu temu.Ima tema i o djavolu.Ali evo da ti odgovorim.Djavo je pali andjeo koji se iz gordosti ili iz zavisti prema Bogu odstupio od Boga.Naime on je bio prvi medju Andjelima i bio je blizu Boga i pogordio se i umislio je da on gord.I djavo moze da postane dobar samo da se pokaje.Zlo je samo odsustvo Boga.Tako i covek koji nije sa Bogom sa djavolom je.A kad nisi sa savrsenim naravno da ces da stradas.Zamisli dete koje neslusa svoje svrsene roditelje i ode od njih.Odrekne se svojih roditelja i ode medju zle ljude.Dali je roditelj tu kriv?A Bog ima vlast nad njim.I on je sluga Boziji.A da vas pitam nesto.Kakvog bi vi coveka voleli da je Bog napravi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 1100
Ne vredi Joco stobom pricati, pricati mozda nije bas najsretnije izabran termin. Ponovo si izdvojio deo moje recenice na kojem si mislio da ces dati kakav takav odgovor, i ponovo ne vidim neku logiku u tvom odgovoru i takvom kakav je krnj i nepotpun.

"Odrekne se svojih roditelja i ode medju zle ljude.Dali je roditelj tu kriv?A Bog ima vlast nad njim.I on je sluga Boziji" ne vidis li mozda malo neslaganje u tvojim recenicama, koje si napisao tik jednu uz drugu.
Bog ima vlast nad svojim palim andjelom, ali mu nemoze nista, bar kolko ja razumem. Jer da mu nesto moze onda bi ga sredio da ne kinji i maltretira decu njegovu. Ili sam ja ipak u pravu pa stari perveznjak voli da se igra sadomazohistickih igara?
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
medju Andjelima

Шта је за тебе анђео?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Bog ima vlast nad svojim palim andjelom, ali mu nemoze nista, bar kolko ja razumem. Jer da mu nesto moze onda bi ga sredio da ne kinji i maltretira decu njegovu. Ili sam ja ipak u pravu pa stari perveznjak voli da se igra sadomazohistickih igara?
Има али ин оми слободну вољу.Бог неможе против његове слободне воље.Једино што Бог не може неможе да нетера човека да га воли.То би била тиранија.Пог чека наше покајање.И ђаволу би опрости да се покаје.Значи Бог од нас жели само покајање и ништа више.
Ево ти примера.Имаш семофор и знаш да је забрањено да пређеш на црвено.Ако пређеш и полицајац ти наплати казну ко је ту крив.Бог је рекао само једно да нерадимо и ми смо то урадили.А што се тиче да је ђаво слуга божији то се односи на оно из еванђеља када је ђаво кушао чак и Христа.Ми имамо слободу да служимо или Богу или ђаволу.Срце човечије је бојно поље у којем бију Бој бог и стана.На нама је да се одлучимо.Ја сам изабрао Бога и тежи пут.Рај није на земљи веђ на небу.Овај живот нам је само борба да задобијемо већни живот.А Бог шаље ђавола да нас куша неби ли проверио нашу љубав прама њему.Ти имаш слободу.
Да чиниш добро и зло.Да воич и мрзиш,да идеш у пакао или рај.Али пако је само стање душе и недао Бог никоме то да осети.Ја лично знам како је то али немогу речима да опишем.Смо гледање раја у који смо могли да будемо а нисмо је пакао.
И знај да човек уз Бижију помоћ може да се ослободи ђавола.Само треба Богу да се обрати.Ми када би се Богу обратили за час би се ђаво удаљио од нас.Морамои ми нешто да урадимо.Морамо Богу да се обратимо.Што би се Бог мешао ако смо ми изабрали ђавола и лепо нам је са њим.Узми на пример да имаш девојку коју волиш и она оде код неког ко се горе опходи према њој и са којим јој није баш најбоље шта би ти урадио.То је њен избор и готово.Мора да сноси последице.Ти неможеш на силу ништа.Кад Би мили уз Бога схватили би то.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 1100
Odosmo do boga do policajca i devojki mazohistickih nazora, policajac ne pretenduje da je on stvorio svet pa i mene po liku svom koji postuje zakone, i on je tu da kaznjava.
No imam ja opet pitanje za tebe, na koje vec znam tvoj odgovor, no nije bitno. Cemu svrha vecnog zivota?
Ja ne zelim vecni zivot. Ja zelim ovaj zivot sada, i sad cu se ponasati razvratno, silovacu i krascu i ubijacu a kad osetim da mi se kraj blizi ja cu se pokajati i bog ce me opet primiti njemu. Naravoucenije njemu nije bitno kakav si nego samo da priznas da ga volis i onda on kao ljubomorna i prevarena zena odmah zaboravi na sve tvoje prevare i primi te u svoje narucje. Ne moze to tako bata Joco ili si gad ili nisi.
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Ja ne zelim vecni zivot. Ja zelim ovaj zivot sada, i sad cu se ponasati razvratno, silovacu i krascu i ubijacu a kad osetim da mi se kraj blizi ja cu se pokajati i bog ce me opet primiti njemu.
Samo kad bi jos to znao bilo bi vreme.Ti neverujes u promenu karaktera i da covel moze da se probrati.Ja znam da moze i znam mnoge koji jesu.I postali su mnogo bolji nego sto su bili.Pokajanje je stvarno velika stvar.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
@odin
U svemu je bitna namera, a Bog sve zna, zna da li su cista nasa srca i zasto cinimo stvari koje cinimo.
Samo si zaboravio da je vecni zivot zagarantovan, samo je pitanje Raja i Pakla, oba su vecna
IP sačuvana
social share
Nemam nikakvo resenje, ali se iskreno divim problemu!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
@odin
U svemu je bitna namera, a Bog sve zna, zna da li su cista nasa srca i zasto cinimo stvari koje cinimo.
Samo si zaboravio da je vecni zivot zagarantovan, samo je pitanje Raja i Pakla, oba su vecna
E moj brate ja im to vec 6 mesci  a i vise objasnjavam ali tesko da skapiraju.Mozda ti umes da im objasnis ja ne umem. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Vidis Joco, to je osnovni problem danasnjice - hoce ljudi materijalne dokaze !
hoce da Vide cuda, da Vide Boga (Subhanellah) ...
A Bog daje uputu onome kome On hoce a one koje hoce ostavi u zabludi.
Samo oni koji razuma imaju - pouku primaju!

laku noc
IP sačuvana
social share
Nemam nikakvo resenje, ali se iskreno divim problemu!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Vidis Joco, to je osnovni problem danasnjice - hoce ljudi materijalne dokaze !
hoce da Vide cuda, da Vide Boga (Subhanellah) ...
A Bog daje uputu onome kome On hoce a one koje hoce ostavi u zabludi.
Samo oni koji razuma imaju - pouku primaju!

laku noc
Sta vredi, i da me Bog udostoji da im cuda cimim oni ne bi verovali.Ali neka polako,,,
Laku noc.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.