Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 21:54:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imam problem :/  (Pročitano 9049 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Kad prođe još koja godina poželećeš da budeš štreber kakav si nekada bio. Bio sam štreber, a sad više nisam. Smile Tako da kroz koje god muke da prolaziš, znaj da je to relativno normalno i da bi se mnogi menjali sa tobom. Nastavi tako i sve će biti ok, te brige i treme su cene uspeha.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
SonyEricsson W800i
a sto se tice vutre,cigara to nisam nikada probao niti cu,ako BOG da Smiley
Nema Bog veze sa tim,tu odlucujes samo ti.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Lijepo je biti dobar djak, i nije to nista lose.

Nije to ni lose ozbiljno shvatat, to je odlika ambicioznih i profesionalnih ljudi.

Ali istrazi jos neka zadovoljstva u zivotu.  Smile

Ja iako sam bio odlican, nekad sam imao osjecaj da sam preucio.. tj. dobijem 5 a ucio sam previse i za jebenu peticu.
I taj sam osjecaj mrzio vise od osjecaja dobijanja 3-ke.

Ja sam se dakle spontano odvojio od tog osjecaja uzitka u ocjeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1

Ja iako sam bio odlican, nekad sam imao osjecaj da sam preucio.. tj. dobijem 5 a ucio sam previse i za jebenu peticu.
I taj sam osjecaj mrzio vise od osjecaja dobijanja 3-ke.

Veoma zanimljivo,mislio sam da sam jedini sto se tice toga,medjutim vidim da postoji jos neko.Bas sam par puta mislio,dobio sam jednu 5,a toliko sam ucio,jebozovan osecaj Smiley..
Lijepo je biti dobar djak, i nije to nista lose.

Nije to ni lose ozbiljno shvatat, to je odlika ambicioznih i profesionalnih ljudi.

Ali istrazi jos neka zadovoljstva u zivotu.  Smile

Naravno,pokusat cu da sebi nadjem neku zanimaciju koja ce me opustati,pokusao bih sa djevojkama ponovo,ali sam se sjebao pre par meseci,ostavila me djeveojka koju i dan danas mnogo volim,pa ne znam da li bih bas ucinio pravi korak,kada bi se ponovo bacio u "ljubavne vode",drug hvala tebi u svakom slucaju na savetu,mnogo mi znaci.Poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Off obrisan.

Čuj off... dve strane off-a.

Verujem da su vam pravila poznata, ako vam se piše o Tesli i takmiči u tome ko je više čega o njemu pročitao, onda pravac na temu o Tesli i tamo do mile volje. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

NIHIL in Sacculo quod non fuerit in Capite

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 602
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Kad se baci mamac, neke ribe se upecaju, neke ne.  Smile

Što se tiče lika, vidim da je dobar i "čist". Jedino treba da prestaneš da brineš previše i da mučiš sebe. Možda bi pomoglo da malo razgovaraš sa profesorima i da njima kažeš svoj problem. U tom gradivu koje učiš treba da pronađeš sebe, ono što te najviše interesuje i da te to povuče da lakše učiš. I što reče neko, Buzanove knjige su prilično interesantne i korisne, naučio sam par trikova za lakše učenje i praktično "prošetao" kroz studije.  Smile

"Don't worry, be happy."
IP sačuvana
social share
"Da, istina je da ja uvek preduzmem više nego što mogu da ostvarim." - Nikola Tesla

"Nećete rešiti svoje probleme istim mislima kojim ste ih stvorili." - Albert Ajnštajn

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Možda bi pomoglo da malo razgovaraš sa profesorima i da njima kažeš svoj problem.
Само то не..  Smile

У сваком случају, као да ће их па интересовати.. 

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

NIHIL in Sacculo quod non fuerit in Capite

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 602
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Citat
Možda bi pomoglo da malo razgovaraš sa profesorima i da njima kažeš svoj problem.
Само то не..  Smile

У сваком случају, као да ће их па интересовати.. 

Može da kaže ko šta hoće, ali profesori vole pažnju učenika. Sigurno ima izuzetaka, ali i oni su ljudi!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Da, istina je da ja uvek preduzmem više nego što mogu da ostvarim." - Nikola Tesla

"Nećete rešiti svoje probleme istim mislima kojim ste ih stvorili." - Albert Ajnštajn

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Kad se baci mamac, neke ribe se upecaju, neke ne.  Smile

Što se tiče lika, vidim da je dobar i "čist". Jedino treba da prestaneš da brineš previše i da mučiš sebe. Možda bi pomoglo da malo razgovaraš sa profesorima i da njima kažeš svoj problem. U tom gradivu koje učiš treba da pronađeš sebe, ono što te najviše interesuje i da te to povuče da lakše učiš. I što reče neko, Buzanove knjige su prilično interesantne i korisne, naučio sam par trikova za lakše učenje i praktično "prošetao" kroz studije.  Smile

"Don't worry, be happy."
  Drug,hvala puno na savetima,mnogo mi znaci i veoma su lepo osmisljenji,pokusat cu bar sa razrednikom da popricam,dosta puta mi je rekao ako imam bilo kakav problem da se obratim njemu.Majci i ocu sam vise dosadio sa ovim pricama,iako mi oni stalno govore da nisam,osecam to,vec imaju dosta svojih problema,a u ostalom dovoljno sam odrastao da bih mogao sam da se nosim sa svojim problemima.A sto se tice tih knjiga,nisam do sada cuo za njih,ali morat cu bar nesto da procitam,hvala jos jednom Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Ovako! Posto vidim da su ovde ljudi vrlo radi i ljubazni i uvek spremni da pomognu,zelim da vam se obratim i trazim pomoc.  Imam problem oko skole,tacnije previse se brinem.  Nikako da mogu sve da stignem,iako se strasno trudim,ucim mnog,cak i previse,ali ponovo ne stizem sve.  Ne mogu da se zabavljam ako znam da nisam nesto naucio,ako znam da imam jos da ucim.  Stalno mislim o tome,ne mogu normalno da se opustim.  Zanemario sam dosta stvari zbog toga,ali koliko god se trudio da se ne brinem,neminovno je da moram.  Zbog toga sam takodje zanemario i curu i sve,pricao sam sa majkom i ocem dosta puta o tome,odlican sam u skoli oni su prezadovoljni sa mnom,govore mi da ne moram toliko da ucim,da ocjena nije prava odlika znanja,samo da budem zdrav,da se manje brinem,pokusavam,trudim se ljudi stvarno,ali nikako da uradim taj presudni korak kojim bi dosta olaksao svoj zivot.  Iako sam odlican,stvarno previse ucim,ali sve to zbog nerviranja i brige.  .  Lekciju koju sam prije ucio pola sata sada mi treba 1 i po sat da bih je naucio,sve to zbog brige,iako sam isuvise mlad i znam da to nisu nikakvi problemi u odnosu na one kakve me tek cekaju u buducnosti. Takodje previse gledam na drugove koji dosta manje uce,a dobijaju dosta bolje ocjene od mene,to me stvarno mnogo nervira. .  Da rezimiram,stvarno se previse nerviram i brinem,da li ima neko ko je prosao kroz ovo i ko moze da mi pomogne,bio bi mu vrlo zahvalan.  Nadam se da cete mi pomoci,mnogo bi mi znacilo.  .    Pozdrav za sve :) 
decko,pod hitno nesto moras da bacis pod jaja!i problem ce biti,kao rukom sklonjen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 21:54:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.