Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imam problem oko virusa  (Pročitano 705 puta)
11. Avg 2004, 03:12:30
Pocetnik

dzal...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 7
Zastava
mob
SonyEricsson k700i
Narode imam virus koji me zeza tj. trojanac Panda mi ispise da virus ne moze da se neutralizuje jer nemoze da mu pristupi.Kaze da proverim dali je fajl zasticen. Virus je Trj/Agent.X i imam XP Neznam ni kako ni gde da vidim kako da taj fajl inace system32 uradim da nebude zasticen.Moze li mi ko pomoci.Zafaljujem se unapred e-mail: dzal@sezampro.yu
IP sačuvana
social share
dzal
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Win32.Reign.K

Cisti ga svaki od kvalitetnijih antivirusa tipa Kaspersky ili Norton

Win32.Reign.K is trojan that opens SOCKS and HTTP proxies on an affected machine. It also contains limited backdoor functionality.    

When executed, the trojan copies itself to the following locations and drops a dll:

On Windows 9x
C:\windows\System\Sr64\<8 random characters>.exe
c:\windows\System\Sr64\sr32.dll

On Windows XP/NT/2000
C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Microsoft\sr64\<8 random characters>.exe
C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Microsoft\sr64\sr32.dll

It also adds the following registry entry to ensure that this copy runs at Windows start:

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\SR64 = "<path and filename of the trojan executable>"

Sr32.dll is used by the trojan to stop other programs from accessing the registry keys that Reign uses. For example - when using regedit a user will not be able to find the autorun key listed above.

Reign further modifies the following registry entry to contain a timestamp that is used by the trojan:

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Hash
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Vecina glupih antivirusa iz nekog razloga pokusava da obrise virus a da ga pre toga ne u gasi... pa naravno da je onda fajl zakljucan i ne moze da se obrise... ali zato stave cenu antivirusa samo 99$ ... ma ne bi im dao ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jbg... zato se zna Norton ili Kav.. licno preferiram Kav, al jbg, imam ga legalnog pa me boli uvo Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Pa nešto razmišljam i Panda je regularan Smiley
Još si na četvorci SF ?
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

dzal...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 7
Zastava
mob
SonyEricsson k700i
Fala narode ali danas sam ga SJEZIO sa Spybot Search & Destroy i sa Pandom radi super.Nije mi nista zezno
IP sačuvana
social share
dzal
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Trenutno sam na nortonu 2004 na ovoj masini jer nesto budzim, al inace sam na 4.0.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.