Sorry, znam, ali sam zaboravio da promenim prethodni post... Nego....ako niko nema vise nikakav savet,za mene je ova tema gotova..... barem mi je lakse sto sam to podelio sa nekim, gadno je kad nesto drzis u sebi.....
adamse , tvoj problem je shto se nisi postavio kao muskarac u odnosu prema toj devojci. ona sad prosto oseca tebe kao neshto uobicajeno , shto ce uvek da joj bude tu - dok je taj drugi lik neka neostvarena zelja . s tim cesh teshko da se izborish ,poshto problem nije toliko ni u tebi ,ni u njemu ,vec u njenoj glavi .
najbolje bi bilo da prekinesh sve ,ili barem malo da se odvojish od nje . na taj nachin ona ce shvatiti da ne moze da te uzima zdravo za gotovo , a i ti cesh shvatiti da ima drugih za tebe boljih devojaka.
Citao sam celu temu i evo ja imam resenje i skapirao sam totalno
Tvoja devojka place je l joj je upao trn u oko, trn nadrazuje sluzokozu oka stvarajuci suze radi lakseg otklanjanja stranog predmeta. Kad ona njega pomene, tada trnovi krenu na sve strane a verovatno i razgovarate uglavnom na livadi (u parku) negde pored neke prasine, peska ili zbuna. E sad posto se volite i sve to, najbolje je da pominjete tog decka u laboratoriji ili po mogucstvu u operacionoj sali (izolovana, najcistija, slaba mogucnost napada trnja) ili da joj kupis cvikere one za varenje ili za radu na cirkularu, to sprecava zlo trnje 100%. Eto vidis pozitivno resenje totalno
Takodje jedno od resenja je i da ne pominjete vise bivseg, a ako krene da cmizdri zbog nekog fiktivnog polu-bivseg sta-ti-ja-znam "spontano" pred tobom, ti joj lepo dodas maramice i izadjes napolje na nadjes neku drugu bolju ribu pa da i ti imas razlog da places u njenom drustvu....
« Poslednja izmena: 22. Jul 2009, 18:08:26 od vanyo »