Cika 'uspavani prorok' je dao hiljade citanja u odgovorima na takva pitanja. Odgovor se manje vise svodi na sledece...
Prvo trebas razumeti da:
Bog postoji. Svaka dusa je deo Boga. (Ti si dusa; nastanjujes telo) Zivot je smislen. Zivot je neprekidan. Sav ljudski zivot radi po zakonu (karma; reinkarnacija). Ljubav ispunjava taj zakon. Volja coveka stvara njegovu sudbinu. Um coveka ima sustinsku moc. Odgovor na sve probleme lezi u Sebi.
Shodno gornjim postulatima, coveku je savetovano:
Prvo razumi svoj odnos sa Kreativnim Silama Univerzuma, ili Bogom. Formulisi svoje ideale i svrhu u zivotu. Stremi da ostvaris te ideale. Budi aktivan. Budi strpljiv. Budi radostan. Ostavi rezultate Bogu. Ne izbegavaj bilo koji problem. Budi kanal dobra drugima.
Mogu da elaboriram, ali manje-vise, to je to...
Само контолишемо свој живот и живот је само одређено стање материје.Више волим науку него нешто друго.Не постоји ништа надљудско и неке моћи и слићно.То је моје мишљење.
Imaš 15 godina i zbog lošeg iskustva s djevojkama želiš da digneš ruku na sebe?
Не.Него од тад почиње.Једноставно као да сам прс'о.Јако брзо се изнервирам,не могу да се контролишем,чак сам ову бившу хтео да бацим са зграде и сва срећа закачила се ногом некако за ограду, иначе не би преживела.
citam ja temu i nema sanse dalje od ovog komentara da odmaknem
Imaš 15 godina i zbog lošeg iskustva s djevojkama želiš da digneš ruku na sebe?
Не.Него од тад почиње.Једноставно као да сам прс'о.Јако брзо се изнервирам,не могу да се контролишем,чак сам ову бившу хтео да бацим са зграде и сва срећа закачила се ногом некако за ограду, иначе не би преживела.
citam ja temu i nema sanse dalje od ovog komentara da odmaknem
Не разумем.
Одлучио сам да од сутра не пушим.Мислим да је то добар корак за почетак. х)
Uh, ti si prvi koga Vukajlija nije uspela da "oraspolozi"... Za pocetak promeni mesta izlaska. Pohadjanje "mracnih mesta" zameni sa setnjama po prirodi ako je to moguce.
Da li postoji ikakav problem u tvom odnosu prema roditeljima ili mozda nekim drugim blizim rodjacima?
Koji je period tvog detinjstva najraniji kojeg mozes da se setis?
После ње сам имао једну и она ме је шутнула,сад смо најбољи пријатељи и сада имам другу.Сечем се јер не знам. хД Волео бих да истетовирам јапански симбол за смрт на врату али ми моји не би дали па ћу да га урежем.А метал ћу да истетовирам макар црк'о!
uf sta bih dao da ja imam takve roditelje.. ne smes da se tetoviras al zato smes da se urezes, boli te tuki.
a sta kazes, bio si vukovac a imao 90 bodova na prijemnom?
Uh, ti si prvi koga Vukajlija nije uspela da "oraspolozi"... Za pocetak promeni mesta izlaska. Pohadjanje "mracnih mesta" zameni sa setnjama po prirodi ako je to moguce.
Da li postoji ikakav problem u tvom odnosu prema roditeljima ili mozda nekim drugim blizim rodjacima?
Koji je period tvog detinjstva najraniji kojeg mozes da se setis?
Слабо јако причам са својима,никада им нисам поверио проблеме и слично.Тако је и са ближим рођацима.Како мислиш најранији?Не разумем тај део.
Нисам био вуковац.Замало. хД МИслим 90 бодова све заједно. :Д