Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Имају ли Срби своја права у Србији  (Pročitano 22145 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
A sto bih ja tumacio tvoje reci Vlado??? Pisana rec i sluzi da se ne bi analizirala tudja 9izgovorena) misljenja. Kada nesto napises, nema potrebe da to tumacim, prosto citam ono sto si ti ima nameru da kazes, i na kraju jasno napisao. Smile

Kada dodjemo do toga da li je neko shvatio nesto ispravno ili pogresno, to je uvek vezano za ogradjivanje od necega vec izrecenog.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
veliko ti hvala, ooooo premilostivi! Smile
zezanje.
pazi, ja sam navikao da ljudi nisu otvorenih shvatanja.
iamo sam ortake koji su se malo distancirali od mene jer sam ja jednom ne razmisljajuci o posledicama izjavio onako opusteno da sam ateista.
precesto se i ovde desava da me napadaju, a ja se jednostavno ne bavim verom i tu je kraj.
mnogo je bitnije da sii dobar covek (nebitno da li si vernik ili ne) nego da si zatucani vernik koji ce sutra nekoga da ubije. tako ja razmisljam.
zato burno reagujem, a i ti si bas izabrao odlican momenat da svim ateistima na forumu porucis @paljba, za divno cudo, bas kada sam ja rekao da sam ateista... cudo jedno, kakava koincidencija...

a ovo za kulturu bas i nisam shvatio
Sto se tice kulture, mislio sam na tvoju uvredu.
Sto se tice povika @paljba ateista... mislio sam na isticanje ateista (ne vas, jer smo svi mi isti) na forumu. Nisi morao da spominjes da si ateista, jednostavno se opusti. Ti si ateista i OK. Primjetio sam da je jos par ljudi koji se odazivaju na povik ateista, na svakom postu dobro naglasi kako su oni ateiste. Zbog toga...
Sto se tice tebe, druze opusti se. Ako tebe tvoje drustvo ne zeli da prihvati kao takvog, onda nije do tebe, nego do drustva... Primjetio sam ja da si ti bio ko zapeta puska. Bilo je dosta rijeci na forumu o ovoj temi, tako da... Smile
dobro znas zasto sam naglasio da sam ateista. postojao je jak razlog za to.
nisam zeleo da neki katolik dodje i kao optuzi me da sam ja pravoslavac i sad kao mrzim sve katolike protestante muslimane i jevreje jer nisu praavoslavci. iskreno, jebe mi se za to.
ja se uopste ne uzbudjujem kad pricam o tome da sam ateista, ali me nervira kad neki zakleti vernik pocne da pljuje moje verovanje sto mu biblija zabranjuje. a to je, slozices se, vrlo cesta pojava, i ovde na forumu.
najlepse hvala za zadnji deo tvog posta upucenog meni, ali o tome cemo pricati kad budem isao na onaj psiholoski podforum ako mi bude bila potrebna pomoc.
da se razumemo, mene zanima tvoje/vase njihovo/misljenje(vernika isto onoliko koliko i sve vas moje. ali ja razumem, isao sam u srednju ETS u pancevu i 25 od 30 nas je bilo sa sela, odrastali su uz slave, obicaje, obaveznu crkvu i sl...tako da...no big deal. samo sam probao da ti objasnim moj buum.
jos uvek ne razumem sta ti treba to prvociranje paljba ateisti?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Samo jedno kraljevicu,zar ti stvarno mislis da u danasnja vremena postoji to da netko nekoga prekrstava ili bilo sta drugo...ja da sam u Srbiji pa nema te sile da me netko moze prekrstiti,a tako nepostoji ni taj Srbin vjernik koji bi to sa sobom dopustio....to su prica za macu!
ok, mozda si u pravu. stvarno ne zelim da ulazim u tojer...jednostavno me ne zanima.
btw. eto, hvala na informaciji.
poz!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Nema problema,...pozdrav!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
Dakle ovi hrvatcici moraju da se utrpaju i pod temu "Srbi u Srbiji" i kako onda da covek ne pomisli da imate neki kompleks Srbije?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Samo vi uzivajte i koristite blagodeti ovog foruma...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ja sam prestao da obracam paznju na to kad sam primetio da isto rade i svi moderatori(cast izuzecima-mozda cg_ac ne radi...)
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dakle ovi hrvatcici moraju da se utrpaju i pod temu "Srbi u Srbiji" i kako onda da covek ne pomisli da imate neki kompleks Srbije? Smile

ma ne trpamo se, želimo pomoći
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pomoc bivsoj braci samo to hahahaha! Imali smo iskustva sa Srbima u HR pa sada mozemo vama da savjetujemo kako to da se rijesi...hehehehe  Smile sala mala ljudi !!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
није шала... ја бих волео када би ми проблем Аутономне покрајине Косово И Метохија решили по моделу "Бљесак" и "Олуја"...
потпуно си у праву, требало би нешто и да научимо од вас...како се прави нејетничкија држава у Европи...а да те нико не бомбардује због тога и прогања твоје генерале и председнике по квази судовима...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.