Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Имају ли Срби своја права у Србији  (Pročitano 22062 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

nikto tebi ne moze da naredi da se sisas jer im se ne svidja tvoja zurka, da skines majcu...jer to je tebi zanimljivo, to je deo tebe, isto kao sto je deo mene da se nasmejem necemu smesnom-decku sa seseljevim likom na majci.
eto.

E u tome je problem ja kad odem na zurku slusam sta se tamo slusa,a kada dodju kod mene opet slusam sta oni hoce jer sam u manjini.Ni na svojoj zurci ne mogu da slusam sta hocu.Ako im ne pustim onda odu.Svoju muziku mogu slusati samo kad sam sam.Dobro to je muzika a sta je sa ostalim stvarima.Smej se ti ali mogu i ja da se smejem.Ja sam bio uhapsen pre nekoliko godina jer sam bio na demostracijama protiv nasilja na Kosovu.U sred Beograda sam uhapsen samo zato sto sam bio protiv nasilja.Da ne pricam o zastavi koju nisam smeo da istaknem.Ako cu ja da pasim kako se oblacim sta cu da kazem i sl. e onda stvarno.Mene mogu da vredjaju biju i sl.A kad ja kazem nesto onda cuti ne izazivaj i ne vredjaj nicija verska osecanja.I ja sam za razumevanje ali nas niko ne razume
meni se viise cini da ti imas taj problem da ne umes da se postavis u drustvu.
to nema nikakve veze sa politikom.
za to postoji neki drugi podforum na bureku.
btw. nadam se da gresim.
poz!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
2. pravo na svoje misljenje, gomila studenata je ubijano od batina kada su protestvovali protiv vlasti.
sad nam ni jedno ljudsko pravo nije uskraceno.

Studenti stoka koja hoce 'leba bez motike i vecito se nesto buni (imam prava ovo da kazem jer sam i ja u to vreme bio student). Vodja pobune Ceda cvorak koji nikada ne bi ni zavrsio fakultet da mu nije bilo Djindjica. I sta su to molim te ti studenti uradili svojim setnjama? Studirali su dzabe i hranili se dzabe po menzama za vreme Slobe i bilo im je lose... A sta su dobili posle Slobe? Cene skolarina kao na Sorboni a uslove za studiranje kao u Tadzikistanu. I sve po sistemu "drug tito je rekao da su studenti u pravu"... Pa gde su sada ti tvoji studenti da se bune protiv ovih vrtoglavih cena studiranja? Ili mozda ne treba da se bune nego studiranje treba da bude privilegija bogatih?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Citat
2. pravo na svoje misljenje, gomila studenata je ubijano od batina kada su protestvovali protiv vlasti.

Studenti stoka koja hoce 'leba bez motike i vecito se nesto buni (imam prava ovo da kazem jer sam i ja u to vreme bio student). Vodja pobune Ceda cvorak koji nikada ne bi ni zavrsio fakultet da mu nije bilo Djindjica. I sta su to molim te ti studenti uradili svojim setnjama? Studirali su dzabe i hranili se dzabe po menzama za vreme Slobe i bilo im je lose... A sta su dobili posle Slobe? Cene skolarina kao na Sorboni a uslove za studiranje kao u Tadzikistanu. I sve po sistemu "drug tito je rekao da su studenti u pravu"... Pa gde su sada ti tvoji studenti da se bune protiv ovih vrtoglavih cena studiranja? Ili mozda ne treba da se bune nego studiranje treba da bude privilegija bogatih?
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
И ја сам био међу те студенте и ако нисам студент и искрено мисло сам да ђе бити другачије.Јесте боље али није добро.Али сам схватио да народ има власт какву заслужује и небавим се политиком.
Kraljevicu Marko
Не има оно самном.Ја немогу да мислим као они да би био са њима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Malo me zbunjuju termini, u naslovu teme stoje samo Srbi, a iz prvog komentara apostrofiraju se srpski nacionalisti. Da li to znaci da su Srbi samo srpski nacionalisti. Za primer zastave, ja davno nisam nikoga video da u sred grada mase zastavom. Ja licno i nemam potrebu za tim. Znam ko sam, znam gde sam, a vidim neko je nesiguran u sebe pa mora javno da demonstrira, valjda dokazujuci i sebi sta je. Za ona silna prava zaista ne razumem sta je ko hteo da kaze. Primera radi, naravno da ces se lakse zaposliti ako si Srbin nego recimo Rom, Albanac, Hrvat... Srpski jezik je dominantan, i drzava se zove Srbija. A ako je rec o licnim stavovima (npr muzika), onda to malo ima veze sa tim sto si ti srpski nacionalista a neko drugi nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Mislim da se pod patriotizmom danas podrazumeva ono sto se prikazuje u americkim filmovima: kuce i ljudi okicene americkim zastavama, klinci koji trce u zagrljaj ratnom heroju koji je ubijao decu tamo negde preko mora, amerika uber alles, americke foke koje iskacu na stranu teritoriju i stite americke vrednosti.. i ostalo holivudsko s...
Sad, ne znam da li mi zivimo u paralelnim univerzumima, ali koliko sam ja mogla da primetim Evrpoljani imaju mnogo prizemniji i normalniji stav prema zemlji i naciji.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat

ma da bre, stoka. trebao ih je sve pobiti zar ne?
studenti sada nemaju toliko razloga da se bune. studenti su se borili protiv diktature i kraje izbora, i...ma da ne pricam opet, napisao sam 2 kile txta na tu temu na "DS vs SRS"
cak i da je to potpuno tacno sto si napisao, ne opravdava njihovo premlacivanje na smrt. ili ti hoces da me ubedis da je NJegova milicija sa puno prava pravila invalide od studenata?
btw. nisu svi studenti stoka(bili) stoka su bili samo oni studenti koji su se kao borili na ulicama za demokratiju i kapitalizam i zapadno orijentisanu srbiju, a danas kada im se ti snovi ostvaruju, najglasniji su protiv toga.
to je isti onaj sloj ljudi koji ce sutra ako nedaj boze dodju radikali na vlast(ti isti ih dovedu) da se bore i protiv radikala jer su nas uveli u jos jedan rat, koji smo naravno izgubili pa se time nasli u jos gorim govima.
nemoj se buniti ako ne znas zasto se bunis i koji ti je cilj.
Citat

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
И ја сам био међу те студенте и ако нисам студент и искрено мисло сам да ђе бити другачије.Јесте боље али није добро.Али сам схватио да народ има власт какву заслужује и небавим се политиком.
Kraljevicu Marko
Не има оно самном.Ја немогу да мислим као они да би био са њима.
to da ti "nisi bio medju te studente" se da zakljuciti.
zasto nisi bio medju ti studenti ako je studitranje tada bilo bajno? sve besplatno, a ako nije besplatno onda je tricavih  sezdeset  do hiljadu milijardi dinara?
Malo me zbunjuju termini, u naslovu teme stoje samo Srbi, a iz prvog komentara apostrofiraju se srpski nacionalisti. Da li to znaci da su Srbi samo srpski nacionalisti. Za primer zastave, ja davno nisam nikoga video da u sred grada mase zastavom. Ja licno i nemam potrebu za tim. Znam ko sam, znam gde sam, a vidim neko je nesiguran u sebe pa mora javno da demonstrira, valjda dokazujuci i sebi sta je. Za ona silna prava zaista ne razumem sta je ko hteo da kaze.
taj komplex je najizrazeniji kod hrvata(btw)
« Poslednja izmena: 24. Okt 2006, 14:19:25 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
на жалост, Срби у Србији зарад свих остали немају никаква права...
Срби су једина "већинска мањина" на свету...

вечито су срби проливали крв за Југославију, Хрватску , Словенију, Македонију, Шпанију а за себе НИКАД НИШТА
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Kraljevicu Marko,imali ijedna tema ovdje gdje se nespominju hrvati....i to da smo mi neki kompleksasi!Tko o cemu baba o ....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Kraljevicu Marko,imali ijedna tema ovdje gdje se nespominju hrvati....i to da smo mi neki kompleksasi!Tko o cemu baba o ....
pa ja samo da prokomentarisem.
kad sam bio u HR jeben(beep)o svaka kuca je imala ogromnu zastavu, kola, cak su sahovnicu i na jogurt stavili Smiley 1
evo, da ne bude da preterujem, u rovinju je sigurno 65-70% okiceno zastavama, a one koje nisu, te su verovatno italijanske ili srpske ili slovenacke(kuce)

i ne preteruj, nisam vas uzeo u usta dugo.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Profesija "Srbin" ne postoji, zato gledaj od koje profesije ces ziveti (rad i zarada) ili imas kapital od koga kaplje kamata, a i to nema nikakve veze sa tim sto si Srbin.

Kao neko ko je eto Srbin treba da dobijes stan u centru Beograda i nacionalnu penziju?!?! Mastarija svakog lezilebovica nezavisno od nacionalne pripadnosti.

Niko nece dobiti besplatan rucak u kafani zato sto je Srbin, na veliku zalost, za to trebaju pare koje se zaradjuju.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.