Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Имају ли Срби своја права ?  (Pročitano 15181 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Не, него да услед (не)смирености и брзине којом желе да одговор пошаљу, понекад људи погреше у граматици. У принципу се слажем са тобом, али у свакодневним ситуацијама, а не у форумским дискусијама. И генерализација је погрешна. Ако неко погреши у граматици, стави зарез на погрешно место или ко зна шта, не значи да није релевантан саговорник, него може да значи да је журио да одговори и погрешио. Иначе, да ли судиш ко је мудар по одећи какву носи? Или је битнија порука којом те може научити? (покрао сам Шем69 сад  Smile )
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ako vam je lakse, eto.. ja cu govoriti hrvatski... posto vec pisem latinicom...
Meni, iskreno, svejedno...
Stojim npr. na granici BiH sa Hrvatskom, na ulazu u moje "selo" i kad sam na jednoj strani, ja govorim srpski ili bosanski, cim prodjem kroz carinarnicu, ja govorim hrvatski... a u mom vokabularu, akcentu, pa cak i dijalektu nema promena.
Da nije tako, trebao bi mi prevodilac kad pijem kafu sa komsijama, Hrvatima.

Kruh\hleb\hljeb... sve ja to (a i oni) razumem.

Ali, cak ni u hrvatskom se ne kaze "Hrvacka" Smiley
A to i ona moja baba koja je ispisnik Mikija Mausa zna... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs
Не, него да услед (не)смирености и брзине којом желе да одговор пошаљу, понекад људи погреше у граматици. У принципу се слажем са тобом, али у свакодневним ситуацијама, а не у форумским дискусијама. И генерализација је погрешна. Ако неко погреши у граматици, стави зарез на погрешно место или ко зна шта, не значи да није релевантан саговорник, него може да значи да је журио да одговори и погрешио. Иначе, да ли судиш ко је мудар по одећи какву носи? Или је битнија порука којом те може научити? (покрао сам Шем69 сад  Smile )

Pa da, ali kada se nekome u 4000 postova ponavljaju iste gramaticke greske, onda to znaci nesto drugo.. Wink
I da, iz mog iskustva, u 99% slucajeva, onaj ko ne postuje osnovne norme u komunikaciji, najcesce nije relevantan diskutant. Pri tome ne mislim da se slaze ili ne sa mojim misljenjem  Smile, vec da li moze da iznese bilo kakve cinjenice na civilizovan nacin, da vodi kvalitetnu diskusiju i da na taj nacin doprinese temi. Ima nebrojano puno primera..
Sham69..matori drkosi..  Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
I da, iz mog iskustva, u 99% slucajeva, onaj ko ne postuje osnovne norme u komunikaciji, najcesce nije relevantan diskutant.
Па није баш да користи ономатопеју или шта знам Smiley

Citat
Ima nebrojano puno primera..
и у обрутом смеру, разумемо се ти и ја, ајде да баталимо. није ни тема.

Citat
Sham69..matori drkosi..  Smile
волим баш.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Срби ни у бившој Југославији нису имали права на територији Хрватске... Када су из Книна студенти ишли да се упишу на факултете у Сплиту били су дочекани са питањем: "Шта ви овде тражите ?"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Срби ни у бившој Југославији нису имали права на територији Хрватске... Када су из Книна студенти ишли да се упишу на факултете у Сплиту били су дочекани са питањем: "Шта ви овде тражите ?"  Smile

E, sad...

Ja mogu da ti kazem da nije bilo bas tako...

Dovoljno je pogledati koliko je srpskih bogomolja bilo obnovljeno i koliko su bile posecene u Hrvatskoj, a koliko u Srbiji...

A da je bilo represije, bilo je... Ali kao posledica te represije, Srbi su se skolovali i napredovali... tako da su 90-ih podogli obrazovnu strukturu u Srbiji. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
ајде да баталимо. није ни тема.

Ne ovde domacini miniraju temu zbog "gramatike i pravopisa".

Срби ни у бившој Југославији нису имали права на територији Хрватске... Када су из Книна студенти ишли да се упишу на факултете у Сплиту били су дочекани са питањем: "Шта ви овде тражите ?"  Smile

E, sad...

Dovoljno je pogledati koliko je srpskih bogomolja bilo obnovljeno i koliko su bile posecene u Hrvatskoj, a koliko u Srbiji...

A da je bilo represije, bilo je... Ali kao posledica te represije, Srbi su se skolovali i napredovali... tako da su 90-ih podogli obrazovnu strukturu u Srbiji. Smiley

Sta sada?
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 12:55:50 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24

E, sad...

Срби из Книна су се школовали у Бањалуци и у БЛ су били најбољи студенти...  
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 12:58:18 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Zaista ne znam, moji su gravitirali (ka) Zagrebu... Smiley

BTW. Moja tetka je polagala prijemni u Bgd na stomatologiji, prosla je bez problema, ali su joj rekli da ne moze da dobije dom (krevet u studenstkom domu) jer je iz druge drzave...

Hm... to je bilo '73.  Smile

Citat
Sta sada?

Kad budes znao razliku izmedju tip-felera i nepravilne primene srpskog jezika, mozemo da razgovaramo. Wink
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 13:03:42 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Kad budes znao razliku izmedju tip-felera i nepravilne primene srpskog jezika, mozemo da razgovaramo.

Takav profesionalac i vadi se na greske kucanjem, ma ajte....
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.