Hej ljubavi stara gdje si htio bih da znam pa da svratim bar za neki dan bez namjere da ti srecu opet pokvarim zelim samo da te pozdravim
To sam ja onaj po kome si sinu ime dala koliko me to dotuklo ne bi vjerovala to sam ja daj mi pet minuta s tobom nasamo ne govori nista dovoljno je da se gledamo
Pa da umrem tu na pragu tvom kada vidim sta je sretni dom
Hej ljubavi samo tebe volio sam znaj hocu da ti priznam to za kraj jer tudja si kad vec moram da zivim s tim bar ko covek da se oprostim
To sam ja onaj po kome si sinu ime dala koliko me to dotuklo ne bi vjerovala to sam ja daj mi pet minuta s tobom nasamo ne govori nista dovoljno je da se gledamo
Pa da umrem tu na pragu tvom kada vidim sta je sretni dom
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.