posto sam slab u obradi..ukoliko neko moze da mi obradi sliku.. da pise Dream Design umesto ja xenia, da se izbrisu reci: Modern style,Hand club,Design Os comercer unapred zahvalan
nisam mogao da stavim sliku jer prelazi margine
« Poslednja izmena: 22. Dec 2007, 22:27:36 od gangula90 »
Postoji samo jedan - GIMP... a sve sto je prikazano u Photoshopu moze da se uradi i u GIMP-u... male su razlike... doduse... moguce je instalirati PS pod Linuxom...
Zaista? =D> A znas kako da u postojecim programami,posto ne mogu da instaliram druge smanjim vise slika od jednom.Znam da to moze u xnview ali ja ne znam da instaliram program u linuxu.Za to su zaduzeni u toj temi...
Htedoh da pitam vas koji dosta dobro se razumete u ovaj program...ovako...hteo bi da preko Photoshopa da napravim jedan list sa clancima i slikom,isto kao neka vrsta naslovne strane jedne novine sa nekim blagim intevjuom!Sve ja to znam odraditi i namestiti preko Photoshopa,ali ima li neko ko zna da li postoji neki stil ili neki plug in za skinuti da napravim stranicu tako da izgleda kada je stampam slicno novini...onako sivkasto,malko izguzvano i te neke novinske stvari.Nadam se da ste me razumeli .Molim vas za pomoc! Unapred hvala i zivi bili! P.S.Srecnivam predstojeci praznici
Nisam nasao temu gde da postavim ovo pitanje...nadam se dace te mi pomoci!