Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:40:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Има ли у Србији фашиста?  (Pročitano 10439 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
Prijatelju ja cu ti reci da cijeli taj tekst ja u dubini prezirem i ponavljam tendenciozan je .
Ako je ista tako gadljivo i neprihvatljivo na nekom verbalnom nivou to je hrvatska nacionalisticka propaganda koja nastoji iz sebe istisnuti ogromne kolicine zluradosti hladnoce jednom rjecju ta propaganda je veoma hadna i neljudska
Ono sto bih rekao za ovaj tekst jeste da cak iako je tacna zasto bi se drugi narodi trebali ljutiti
Da li navodno povecanje broja Srba mora za sobom donositi i implicirati netrpeljivost i srljati u ksenofobiju upravo ne mora
Smatram da ako je to tacno onda nesrpski narodi ne trebaju traziti uzroke te i takve ekspanzije u tome da su eto to Srbi uzinad radili nama nego to prepoznati kao jednu pozitivnu osobinu srpskog naroda; hajde da kazemo da Srbi ponekad izgledaju kao harmonicna skupina ako se gleda s vana (od strane recimo Hrvata i Bosnjaka) skupina i kultura koja njeguje kult prijateljstava slava i ne znam cega ne , te da je upravo to polucilo takovim rezutatima
Uspjesnost jedne nacije na jednom polju u jednom multietnickom i multikulturnom drustvu nikako ne treba gusiti nego jednostavno jedan narod je dobar u jednom drugi u drugom polju i tu se onda nalazi balans
Mislim da je moguc taj balans
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
kad bi svi imali cime da se ponose niko ne bi morao da mrzi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
E pa ako su Rusi fasovali Njemačku podvalu, samo zato što su to njemački filozofi,
i ako smo mi pustili da nas Tito zajebe,

Suviše pojednostavljeno.

Rusija je napadnuta spolja i iznutra i jednostavno se sistem urušio. Nas pak nikada niko nije mnogo pitao, rešenja su nam svirepo nametana a nama je preostajalo samo da se naviknemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Sistem se urusio i odose u svemir
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
jbg mi smo prije Turaka vec bili prsli od carevine i kraljevstva ostale samo knezevine

Mozda su zato Turci i odlucili da krenu na Evropu, imali su info i špijune vjerovatno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Ima jedan tekst doduse pretendenciozan ali cisto cu ga ovdje postaviti poradi balansa i pravog uvida koji bi nam istoriju prije nekoh 100 200 godina prikazao kao nesto ne mozemo interretirati pomocu nekih detalja i slika koje poznajemo iz ovog vremena i ovih brojki :
https://croative.net/hrvati-su-bili-znatno-brojniji-narod-od-srba-sve-do-pocetka-20-stoljeca/

Колико сам ја сконтао тај текст упоређује становништво у границама Србије у време Милоша Обреновића које се простирало од Дунава на северу до Крушевца на југу. И то пореди са становништвом БиХ у данашњим границама и не са Краљевином Хрватском која је тада обухватала само Загорје него спаја Краљевину Славонију која је укључивала и цео Срем, Краљевину Далмацију и још Истру...и каже види како је Хрватска била многољуднија... Smile

Срби на простору Војводине, Санџака, Косова уопште не постоје нити су игде урачунати.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Svašta
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
Brojke su sve na mjestu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ti komentar yuwareza nisi procitao?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
hrvati do drugo svetskog rata nisu ni postojali...

to je bila nacija kao danas goranci...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:40:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.