Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li neko jači. . . . . . Blam? ? ? ?  (Pročitano 4732 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Desire S
Eh, prvi bi bio dobar, da nisam čitao Daglasa Adamsa, i njegovu pripovjetku koja je malo nespretno prevedena "Keksi".  Tako da, sigurno se nije desilo tvom prijatelju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4033
Zastava Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung d600
Eh, prvi bi bio dobar, da nisam čitao Daglasa Adamsa, i njegovu pripovjetku koja je malo nespretno prevedena "Keksi".  Tako da, sigurno se nije desilo tvom prijatelju.

Smile

Ta prica je koriscena i kao predgovor u jednoj skripti za marketing na Megatrendu ili tako nesto ali je autor napisao izvor.

Ali ima ljudi koji vole da se kite tudjim perjem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 736
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
1. Zasto ljudi misle da ce biti zanimljiviji ako kazu da se nesto njima desilo,samo rizikuju da ispadnu ogromne budale.Povraca mi se slusajuci i citajuci kako se ovo desilo necijem bratu,drugu,tetki,strini!Pustite Adamsa da pociva u miru ili ga barem potpisite kad lopinjate.
IP sačuvana
social share
Zašto dino rađa ako je goran karan? Smile

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
blam 2, razlicita meta, isto rastojanje Smile

Pa... bilo je pre 5-6 godina, spremao sam se do grada nesto, i da svratim do jednog saradnika... istusiram se i operem kosu, i vidim da mi je malo vremena ostalo do pokreta, a kosa oprana, pa sva "vesela" i ne da se smiriti...
Tad sam ziveo sa roditeljima, zajednicko kupatilo, dohvatim gel i natrpam na kosu i uspem da je obuzdam (jeste da je bila ...cvrsta kao riblja kost ali bar me nije nervirala) i krenem. Stignem kod coveka, reze on meni neke stvari na cd i nesto me gleda popreko... sad, ja osecam da je negde neki jak miris ali nemam pojma sta je. U tom nailazi njegov brat, pogleda me i pita: jesi se ti toliko namirisao? ja kazem: nemam pojma, osecam neki jak miris ali ne znam sta je...

kad se vratim kuci pogedam u onaj gel i imam sta i da vidim: gel je za wc skoljku!!!....

Moja sestra je,ne gledajuci,umjesto sampona uzela Arf i namjeravala njim da opere kosu,ali sam je,srecom,na vrijeme zaustavila.  Smile Sada iskreno zalim sto sam je sprijecila.  Smile
IP sačuvana
social share
It's a shame to awake, in a world of pain
What does it mean when war has taken over?!
by Pearl Jam
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6,
mob
Alcatel One Touch Idol X
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
jbg ljudi, ortak je rekao da mu se desilo to.... laze li ili ne, ne bih znao...
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
BG, ovo je original:

Citat
Devojka je cekala avion u cekaonici jednog velikog aerodroma. Posto je trebalo dugo da ceka, odlucila je da kupi knjigu da bi joj vreme brze proslo. Kupila je knjigu i kutiju keksa. Sela je u cekaonicu da je niko ne bi uznemiravao. Pored nje je bila stolica sa keksom, a pored stolice sa keksom jedan gospodin koji je citao novine. Kad je ona pocela da uzama keks i gospodin je uzeo jedan. Ona se sokirala, ali nista ne rece i nastavi da cita knjigu. U sebi je pomislila: ma gledaj ti ovo, da samo imam malo vise hrabrosti do sada bih ga vec udarila! Svaki put kad je ona uzimala jedan keks, covek pored nje, ne obaziruci se ni na sta, je uzimao isto tako jedan. Nastavili su tako dok nije ostao samo jedan u kutiji i devojka pomisli: bas me interesuje sta ce sad uraditi!! Covek uze poslednji keks i podeli ga na dva jednaka dela. "Ovo je zaista previse!" poce da sikce devojka, uze svoje stvari, knjigu, torbu i ode iz cekaonice. Kada se pribrala malo i kada ju je prosao bes, sela je na mesto gde nije bilo nikoga da bi izbegla neke druge neprijatne dogadjaje. Zatvori knjigu i otvori torbu da je ubaci i u tom trenutku ugleda kutiju keksa jos uvek nenacetu. Postidela se kao nikada u zivotu i tek tada shvati da je keks, isti kao njen, bio gospodinov koji je sedeo pored, ali koji je, bez sokiranja, besa ili prepotencije, podelio i svoj poslednji komad sa njom, totalno suprotno od nje, koja se osecala povredjenom, uzdrmanog ponosa i osecanja.

mnogo je bolji Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
tnx....  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Blam

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.