Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ...Ima li "neke" ovde koja bi pristala da bude &qu  (Pročitano 26074 puta)
Ucesnik diskusija

Legal alien

Zodijak
Pol Žena
Poruke 53
Ok, ok. Ja sam nova, i izgleda da malo kasnim sa odogovorm, ali nadam se da cete me saslusati.

Nijedan muskarac nije vredan da mu budes druga. Tacno. Govorim iz iskustva. Imala sma decka koji me je varao, i to me je sasvim unistilo. Raskinula sam kada sam saznala, ali.. bilo je grozno. Ko zna koliko vremena sam provela pitajuci se- Zasto? Nisam klinka, covek je zaista izgledao srecno pored mene i sve je bilo ok. Onda sma shvatila. On je to uradio upravo iz verovanja da muskarac a) ne moze i b) ne treba da bude veran. Drugim recima- sa 25+ godina ponasao se kao klinac od 16. E, TO je ono sto je mene najvise ubilo. Da sma bila sa takim nezrelim balavcem, a ne sama prevara.

Sto se tice price o poligamiji, pa... ne znam. To se desava u kulturama koje nemaju isti pojam romanticne ljubavi kao nasa. Mislim da mozes da postujes vise osoba i da ti budu drage, ali mozes samo jednu osobu da volis. Ako mozes i toliko. Verujem da neki ljudi (bez obzira na pol) ne umeju da vole, tj. plase se d ase potpuno prepuste. A onda to nema smisla.

Sto se tice zenske intuicije... Svaka cast devojci koja smatra da bi mogla da oseti prevaru. Verujem ti, ali veruj i ti meni- ja nisam znala da prepoznam. Mora da mi je to culo zakrzljalo...

I, jos jedna stvar- ne verujem da psotoji razlika izmedju muske i zenske vernosti. Ima mnogo nevernih zena, i mnogo vernih muskaraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Dobro dosla “slatko”…
Nisi zakasnila…   …Rado citam sve primerene komentare, cak i one sa kojima se uopste ne slazem…
No…  razlicitost misljenja ne znaci mrznju ili neprijateljstvo, sto se cesto desava ovde…

Zao mi je sto si imala priliku, tacnije NEpriliku da iskusis ono sto si i sama napisala…
Medjutim…   …Napisacu nesto, sto mi uopste ne prilici, i moze da deluje prilicno pateticno sa moje strane…

Ali, ja sam imao iskustvo da budem i zivim sa cetiri zenska bica…
Jedna je bila tek diplomirala na knjizevnosti…   starija od mene cetiri godina…
Druga je upisala post diplomske studije…  sto moze da govori o tome da nisu bile neuke i “glupe”…    isto je bila starija cetiri godina…
Treca je studirala na filoloskom fakultetu strane jezike…   …bila je moje godiste…
..A cetvrta je tek bila zavrsila srednju skolu….   I bila mladja dve godine….

….Tako smo ziveli ukupno dve godine….
Da sam imao uslova i materijalnih mogucnosti, verovatno ih nikada ne bih odpustio od sebe…   …Medjutim, u propasti svega su u naj vecoj meri pomagali nasi roditelji…
…Sto je ustvari i razlog tome sto to sve pricam u proslom vremenu….

Jednu sam oterao zato sto nije svojoj majci mogla da zapusi usta…
Drugu sam ostavio zato sto me je nesto slagala…  
Inace, laz je nesto sto strasno ne podnosim i jos strasnije kaznjavam…
Trecu, zbog laganja i mesanja oca…  koji je inace imao svalerku pored svoje zene, a nije imao sluha za to sto ja ne krijem veze sa svojim zenama….
…I cetvrtu, koja je u jednom trenutku “ispred” mene stavila svoju “karijeru”…

Ni jedna od njih nije odlazila kod drugog muskarca….    ….Ni jedna me nije, kako vi kazete “varala”…   …. Niti sam ja odlazio kod drugih zena…
Vernost, na kraju krajeva ne predstavlja “ne odlazenje” kod druge zene….   ili trece….   vec svega onog drugog sto cini jednu zdravu vezu….
…A bilo je “udatih prilika” koje su prizeljkivale vezu samnom….
…Svaka je imala neki svoj poseban razlog zbog koga se je vezivala za mene…

Ja definitivno nisam neki “lepotan”…   Sta vise…    krasilo me je citavih 120 kilograma….   A nikada nisam ni bio od onih koji imaju “visak” para…
…tako da generalno mogu da kazem da to nisu bili razlozi zasto su bile samnom….

…I da nije bilo, generalno, okoline kojoj je to smetalo, koja nam je radila sve kako bi to “rasturila”….   Mozda bi to trajalo do dana danasnjeg….   A sadasnja zena, sa kojom sam, bi bila peta….

S druge strane…  Iako je moja zena sada jedina, ona uopste nema nista protiv toga da bude prva “u nizu”….

…Sto se tice “bivsih” zena….  Stvari su se ovijale na ovaj nacin….
Tri su se kasnije udale, u roku od dve godine, za neke…. neke meni znane ljude…
Za cetvrtu neznam, jer je vise nikada nisam video….   Niti cuo ista o njoj…

Sve tri dalje, za koje znam, zive uzasnim zivotima….
Jedna je ostala sama….
Druga se je ubrzo pokajala zato sto se iz inata udala za matorca 15 godina starijeg….
…A treca je zavrsila na tabletama za smirenje….   I ne moze bez njih…

….Drugim recima….    Dobile su ono sto su trazile….   I zive zivotima kakvog su zasluzile….

Nije li Bog u svemu umesao svoje prste….?

Ako sam ja negde pogresio….    Zasto i ja nisam kaznjen u nekom obliku….?

Moja zena je nesto predivno sto moze da se desi jednom muskarcu….   Vezani smo ko crevca….  
Kad ponekad pogledam naokolo, nigde ne mogu da vidim da se parovi negde tako vole i da su tako cvrsto vezani….
Decu imamo…   Bogu hvala….     Zdravi smo….   Ne zivimo bedno….

Pokusavam da pronadjem jednu stvar u kojoj bih shvatio da sam kaznjen od Boga…   zbog svega sto sam u proslosti cinio….
…Ali toga nema….

Dakle….   Nesto skripi u vaspitanju i standardima koje popularise nasa javnost…
Ono pominjanje islama, ili nekih  prvobitnih ljudskih zajednica od strane “nesposobnjakovica” mi dodje pomalo smesno….    …a pomalo i tuzno….   …Tuzno, zato sto je sve vise muskaraca koji svojim bitisanjem jedva da zasluzuju jednu zenu….  
…Moram stoga da naglasim…   da ja nisam ni musliman….   Niti bilo sta slicno….
…Ali zato nisam ni Hriscanin…..    samo iz jednog razloga….   Jer je sve to navedeno samo gomila besmislica….

Naj lepse “slatko” te pozdravljam….
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
Ja se izvinjavam sto se ubacujem (ponovo) , jer rekla sam da odustajem, ali ti prijatelju zekapeko bas umes da nateras da jos nesto dodam!
Imam jeddno pitanje za tebe( ili mozda dva)
Zasto ne mozes da budez zadovoljan i srecan sa jednom zenom? Da se ne zapitas ponekad da si pogresno izabrao ili se sa oprostenjem negde za..bao?! Kako je moguce da je samo tebi, od svih nas na forumu normalno da zivis sa vise zena pod istim krovom, u srecnoj zajednici? Hellooooooo! Oprosti ako sam gruba ili nevaspitana, ali ti si brate negde u svom odrastanju pogresno "skrenuo" ili koristis mnogo jake travke ili nesto slicno! Sve jedno prica na ovu temu ti je po prilicno jeziva i smesna u isto vreme.
Pozdrav! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
@ovcica

ma ja zeki nista ne verujem Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Citat: ovcica
Ja se izvinjavam sto se ubacujem (ponovo) , jer rekla sam da odustajem, ali ti prijatelju zekapeko bas umes da nateras da jos nesto dodam!
Imam jeddno pitanje za tebe( ili mozda dva)
Zasto ne mozes da budez zadovoljan i srecan sa jednom zenom? Da se ne zapitas ponekad da si pogresno izabrao ili se sa oprostenjem negde za..bao?! Kako je moguce da je samo tebi, od svih nas na forumu normalno da zivis sa vise zena pod istim krovom, u srecnoj zajednici? Hellooooooo! Oprosti ako sam gruba ili nevaspitana, ali ti si brate negde u svom odrastanju pogresno "skrenuo" ili koristis mnogo jake travke ili nesto slicno! Sve jedno prica na ovu temu ti je po prilicno jeziva i smesna u isto vreme.
Pozdrav! Smile

Samo opusteno meni je bas super da ovo citam     , misli decko ima smisla da pise takve stvari     .

@Tomahavkic  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Draga “Ovcice”…   Ne koristim nikakve travke…   Ne konzumiram alkohol…   Ne pijem ni kafu cak….    ….Dim od cigareta mi smeta….
Naj popularnije pice na svetu CocaColu smatram otrovom…

Pijem sokove koje sam napravim od raznog voca….   ….povrca…   kao sto je sargarepa….
….Cajeve od kamilice, lipe, hajducke trave, nane, hibiskusa….
Pijem jos i kiselo mleko, a ponekad i kefir….

…E sada, ako je to “jako” kako ti kazes….   Onda mozda i jesam skrenuo od toga….

Pitala si “zasto ne mogu da budem zadovoljan i srecan sa jednom zenom”…

Odgovor glasi…
Ja sam zadovoljan i srecan sa ovom zenom koju imam….
…I citajuci komentare velikog broja zena sa sajta, cini mi se da ovu moju ne bih menjao ni za pedeset takvih odjedared na gomili….
…Ali to i dalje ne znaci da sa jos jednom takvom ne bih bio duplo srecniji…

…Samo…  iz tvog ugla, apsolutno razumem zasto to ne mozes da “progutas”….  
Ti si zensko…   i trebas da imas samo jednog partnera….   Sto je normalno i ispravno za zene…
…Da si musko, mozda bi mogla da razumes o cemu se radi….
Ovako…   Sta da ti kazem…
Sta god da ti napisem, neces moci da shvatis….

Mozda je najbolje da pitas oca….brata….   …Nekog bliskog muskarca koji ce pristati da ti kaze istinu…   Ako uopste hoce iskreno da ti odgovori…
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Ovaj  sajt je postao takvo "sranje"...   Stranice se otvaraju po pet minuta i vise...
....Na kraju vidim da stize i ono sto je napisalo da nije poslato...
...Tako da ne zamerite na "duplim" komentarima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Ja ti iskreno odgovaram

NIKADA DO SADA NISAM PORED DEVOJKE IMAO NEKU DRUGU NITI SAM ZELEO, JEDNOSTAVNO ZA MENE JE MOJA DEVOJKA NAJBOLJA I NAJLEPSA I DRUGA ILI DRUGE MI NISU POTREBNE

e sad ti to shvati kako god hoces
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Citat: zekapeka007

…Samo…  iz tvog ugla, apsolutno razumem zasto to ne mozes da “progutas”….  
Ti si zensko…   i trebas da imas samo jednog partnera….   Sto je normalno i ispravno za zene…
…Da si musko, mozda bi mogla da razumes o cemu se radi…

ooooo ne... pogresno - sa ovim se NIKAKO ne slazem !!! Laz laz laz ! Nema tu musko - zensko. ''Muskarcu treba vise zena, da se isprazni, zadovolji..'' bla blaaaaaaaa !! Treba mu jedna koju ce voleti, postovati i tacka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
Vidi zekopeko, A da ti probas neke travke, mozda ti bude bolje!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.