Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ...Ima li "neke" ovde koja bi pristala da bude &qu  (Pročitano 25981 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Zasto si tako sebicna....?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Kahm... svako verovanje se bazira na nekoj nedokazivoj cinjenici oko koje se formira dogam. Znaci, svaka organizovana/neorganizovana religija ili pokret su gomila lazi, istina i poluistana. Ali posto je ljudima potrebno da u nesto veruju, oderedjuju se za ove ili one. Cak su se i ateisti odlucili da veruju u nesto - da ne veruju da bog postoji Smiley

Isti slucaj je i sebicnoscu. Ti kazes da je Estella sebicna, ne ona je samo iskrena i voli sebe. Sebcnost je samo izraz ljubavi prema samom sebi. Svaki covek voli najvise sebe, jer ako ne voli sebe, nije u stanju da voli ni druge...

Sto se tice bigamijem  osnovna pretpostavka je da ti te dve osobe podjednako volis, a to je  nemoguce. Svaka osoba se voli na svoj naci, i razlicita kolicina ljubavi poklanja se jednoj, a druga drugoj osobi. Cak i roditelji, iako tvrde da to nije istina, vise vole jedno dete nego drugo. To je jedna od zivotnih cinjenica... I upravo zbog toga nastaju problemi jer saznanje da neko voli nekog drugog vise nego tebe, pa cak i ako to porice, je ozbiljan udarac na ego. Onda nastaju sukobi, svadje, nezadovoljstvo kulja, jednom recju haos... Smiley

Serijatsko pravo je simpaticno regulisalo tu oblast - muskarac moze da ima do 5 zena, ali ako i samo ako, moze da ih izdrzava i ima obavezu da koliko jednoj da, mora i drugima. Mada, i tada prva zena ima povlasten status... I naravno, carke su svakodnevne Smiley

Sto se tice prava i zakona, zakon je nastao kako bi se covecanstvo izvuklo i haosa, i kao sto je Shaolin u drugoj temi napisao, da bi nas razdvojio od zivotinja... Da li su ta prava i prirodna?
Pa, sad... pogresno je misliti da je neko seo, napisao zakon i rekao: Evo, od sad vise ne postoji ni poliandrija, ni poligamija - sad je moguca samo monogamija... Zakoni nastaju kako modifikacija prirodnih zakona drustvenim kompromisom... Da nije postojala saglasnost najveceg dela drustva da se uvede monogamija, ona nikada ne bih zazivela... A i nasi preci su ce cesto sparivali za citav zivot, jos od vremena prvobitne horde Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Citat: zekapeka007
...Ima li "neke" ovde koja bi pristala da bude "druga"....?
....Zena naravno....  nego sta ste mislili....!?!

bila sam u prilici...ali ne supruga Smile
tako nesto mi je bilo ponizavajuce...druga strana jednostavno zeli tobom da 'dopuni' ono sto nema u redovnoj vezi
ali na srecu ja funkcionisem tako da kad osetim da neko voli drugu zenu,onda se samim tim ohladim za njega  Smiley uta ta Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
Bravo  Anea, u potpunosti se slazem sa tobom Smile . Doduse sve manje razumem doticnog zekapeku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Da se i ja nakasljem i nastavim…
Slozicu se sa tobom da je svaka organizovana religija zasnovana na lazima ili poluistini…
Nasalio sam se sa onim kada sam napisao da je Estella sebicna…
U tom trenutku sam bio inspirisan nekim fazonima koje sam procitao minut dva pre toga….
Nadam se da mi Estella nece zameriti…
Usput…   pozdravljam je….   ….Lepo i naj lepse….

…..
No, da se vratim na temu…
Napisala si da je nemoguce voleti dve osobe…
Slozicu se sa tobom…   da je to jedno normalno i zdravo vidjenje jedne “zenske” osobe…

Jesi li primetila da sam rec “zenske” stavio pod navodnicima…?
Postoji razlog tome.
Naime, coveku zenskog pola, odnosno zeni, je sasvim normalno da vole samo jednog muskarca.
To je ustvari urodjen osecaj…      …I smatram da je on ispravan…

Ako na stvar pogledamo iz “tehnickog ugla”…   istina je da zena moze u toku dana imati vise od jednog muskarca….
Medjutim ona na duzi period svakako nije sposobna da opsluzuje vise muskaraca odjednom…
Sta podrazumevam pod tim…?
…Da svima radja decu…. i postize da udovolji svim drugim zahtevima svakog muskarca ponaosob…
Nema sanse da ne dodje do sukoba izmedju muzjaka….   Pri cemu bi mozda stradala i sama zenka…

Zato se i vracam dalje na vec pomenuto…   Jedna zena treba imati samo jednog muskarca…

…A da li to vazi i za muskarca…?
…Promisli malo bolje o tome koliko su i po cemu su sve polovi razliciti…
……….

Za trenutak cu se osvrnuti na javljanje “tomahavkica”…

Ponizavajuce si se osetila u toj pomenutoj prilici zato sto doticni nije bio sposoban za sve to…
Drugim recima, osecao je pravu stvar, ali nije umeo da je sprovede, ili nije znao sta dalje treba da uradi…

To je slabost mnogih muskaraca.
Evo ja sam musko…   ali to ne znaci da cu podrzavati sve ono sto muskarci rade…
Podrzavacu samo ono sto je ispravno…   svakako…

Sta je trebao da uradi…?
Pa trebao je da te odvede kuci i da ima dve zene…  
Ne zameri, ali mislim da je u pitanju bio neki glupan…
…i zao mi je sto sam ga tako nazvao….

Ali da se vratimo na glavno…

Muskarac ima urodjenu potrebu za vise zena.
Svi oni koji kazu drugacije, lazu svoju devojku (zenu), ciju su paznju jedva uspeli da pridobiju… ili neku potencijalnu oko koje je tek poceo da se muva…
To sto je njihova veza zasnovana na slabim “nitima” je ustvari pokazatelj njegove nesposobnosti…
…Pa ko je njima takvima kriv sto svojom pojavom i delovanjem ne mogu, ili nisu sposobni, da svoju vezu osmisle tako cvrstom da ona sama, zena, i pored druge, trece itd…   …nece ni pomisliti da ga ostavi… vec ce ga ceniti jos vise nego do tada…

Medjutim, za jednu takvu organizaciju braka treba malo vise mozga nego sto muskarci inace imaju u svojoj glavi…
………..
Istini za volju, Danas je sve vise “sekapersi”, a sve manje Muskaraca…

Drage moje…   Nije zlato sve sto sija…
….I nije “Muskarac svaki onaj koji ima ono “klatno” medju nogama, nazvano ….   %$*&#$%&   ….znate vec….   Da ne vulgarizujem ovo pisanje previse…

Muskarca cine neke druge stvari…    …a definitivni, te “stvari” krasi sve manje ljudi…

…Negiranje same potrebe je samo pokazivanje sopstvene slabosti…

…Znate li kada je problem nacet…?
Zabluda je unesena prihvatanjem Novog Zaveta Biblije…
Do dana danasnjeg, zabluda je samo produbljivana…
…I sta smo danas dobili…?    Samo gomilu muskaraca koji se plase sopstvenih i urodjenih potreba, i gomile zena koje takodje zive u zabludi…

Znate li kakav je bio pocetak tog procesa…?
Bio je prelivljen krvlju mnogih ljudi…

Svi oni koji su hteli Boga da postuju su bili muceni do smrti…   dok nisu pristali na “veru u Hrista”…. i pravila koja su sami pisali…
Znate li kakvu je ulogu u svemu tome imala inkvizicija…?

…………………

…Ja to onako ukratko….   Koliko da znate ko je krojio istoriju i ko je silom nadomestao zablude….    A sa time i ovu zabludu kojom se dalje bavimo…
……………….

Sto se “prava i zakona” tice….   Draga moja “Anea”, ne zameri, to misljenje koje si iznela necu podeliti sa tobom…
Pre bih rekao da su sadasnji zakoni napisani radi unosenja jos vise zabluda i pravljenja sve veceg haosa…

…Pa sta da ti kazem….    Evo…   vec je dozvoljeno vencanje izmedju pedera, pa kao vrhunac je dozvoljeno da pederi usvajaju i decu….
….I sve je po zakonu…..

….I to je nesto sto je postalo normalno….
…A to sto neko hoce da ima vise od jedne zene…   E, to vec nije normalno….

Ma hajde….   Razmislite jos jednom o svemu….
………..

Zakoni su postojali i pre ovih “novonapisanih”….   Pa se po tim zakonima zli i losi ljudi prilicno lako izvlace od svojih odgovornosti…
…Dovoljno je samo imati malo vise para, ili rodjaka na adekvatnom polozaju…   dobrog advokata….

…Od zakona koji su nadomesteni jos od postanka zivota na zemlji, jos niko nije pobegao…
…Medjutim, malo ko ustvari “vidi i cuje” te zakone…

….
Kada su me ovde na sajtu pitali, sta mislim o tome da moja zena ima vise od jednog muskarca, odgovorio sam tako sto sam pomenuo da su ginekoloske-akuserske klinike krcate zena takvih naravi….  Sa problemom, od toga da ne moze da rodi, pa sve do prinudnog odstranjivanja delova tela koji sluze u svrhu radjanja…

….E, to su zakoni koji ljudi ne zele da “vide”…

………………

Nadam se da se razgovor nece prekinuti sada…

Naj lepse vas pozdravljam…    sve zajedno…
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
Mozete se medjusobom ohrabrivati kolko god hocete...    Realnost je nesto od cega se nemoze pobeci...

Naj lepsi pozdrav i "ovcici"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Ja imam jednog prijatelja koji ima zenu i decu,a pored nje je imao (i sada ima) puno zena...svoju zenu voli,obozava,i posle dugog niza zajednickih godina provedenih zajedno oni tepaju jedno drugom...

Ne znam da li je ona ikada osetila da je vara,ali nikada se nisu posvadjali niti je to pokazala,predpostavljam da ne zna..

Svaki put kad ga vidim pitam ga da li se plasi da ce ona saznati i sta ce tada biti...
On tvrdi da ona nikada to nece saznati,gotovo je siguran u to!!!

Neznam

Jednom je nama u drustvu rekao da muskarac voli samo jednu zenu,a moze ih imati puno
dok zena drugacije razmislja,njoj je dovoljan jedan muskarac..

Sve ovo sto sam ispricala ne zelim da kazem da ja verujem u to...

Ja zelim da budem jedina!!!

P.S. Ne zameram nikom,svako ima svoje misljenje!
ja postujem tudje! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Samo da dodam

Ja volim svog muza i dok on voli mene dovoljni smo jedno drugom!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
...Lepo...    .... i mene moja zena voli....

....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Citat: Estella
Svaki put kad ga vidim pitam ga da li se plasi da ce ona saznati i sta ce tada biti...
On tvrdi da ona nikada to nece saznati,gotovo je siguran u to!!!

Ali to znaci da on nesto ipak krije od nje...to nije veza u kojoj partneri jedan drugom sve govore.Ipak ne mogu da imaju cist odnos,iako tepaju jedno drugom  i statijaznam Hocu da kazem da je taj momak neposten...evo sad vec polako padam u vatru.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.