Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li ljubitelja jazz/blues-a na ovom forumu?  (Pročitano 3246 puta)
02. Maj 2005, 17:15:52
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Jazz-eri,blues-eri  javite se, sta slusate, gde nabavljate muziku.

Trebaju mi neke stvari kao sto je : Herb Ellis, Bud Powell, Kenny Burrell, Barney Kessel, Joe Pass (imam nesto ali mi treba sve od njega)......i jos toga....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nemam bog zna kako veliku kolekciju jazza, ali ono sto imam povremeno volim slusati... opusta veoma.. a to mi je nekad tako neophodno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Sta konkretno slusas? Ja imam neku prilicno finu kolekciju sve u MP3 formatu. Ima tu raznih izvodjaca kao npr.
Joe Pass, Dizzy Gillespie, Oscar Peterson, Keith Jarret, Thelonius Monk, Wes Montgomery, Charles Mingus, Coleman Hawkins, John Scofield, Stan Getz, Charlie Byrd, Benny Carter, Jimmy Smith, Dexter Gordon, John Coltrane, Benny Goodman, Chick Korea, Bill Evans, Arturro Sandoval, Paquito D`Rivera, .........

Od bluesa, sve od Stevie Ray Vaughan-a, Johnny Winter, Robert Johnson, .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Imam neki komplacijski cd sa 100ak pesama istoija dzeza 39-00 i par nekih cd-ova sa strane, Grover Washingron jr. Blues Brothers, nesto malo Arete Franklin, Ray Charlesa...ne previse.. malo u odnosu na druge.. ali dovoljno da se smirim...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
mogla bih da se prijavim kao ljubitelj jazz&blues zvuka, iako sam i vise nego slab poznavalac sto se imena tice, ali to nije slucaj samo sa jazzom i bluesom, generalno imam defekt da ne pamtim imena Wink

Chick Korea, jedna od mojih omiljenih ploca dok sam bila klinka.. moj tata ga isto voli, ganja me non-stop da mu nabavim nesto na cd-u, ali slabo poznajem ljude koji slusaju, a jos slabije one koji imaju.
imam jedan izvor jazza koji bi mogao para da vredi, da covek nije tako izgubljen, jedan porodicni prijatelj, ali stvarno izgub od coveka.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Ne volim ni jazz ni blues, ne znam zašto. Nekako ne razumem tu muziku. Ne volim te neparne ritmove i improvizacije koje, po meni, ne vode nikuda, takođe mo je i melodija nelogična. Ali, nekome se to sviđa  Smile

Ali zato volim jedno razdoblje u jazz muzici koje se zove dixieland. Mnogo mi se sviđa kako ljudi igraju uz tu muziku, sva mi je onako vesela (suprotno od bues-a).

Ko je gledao film The Mask sa Dzim Kerijem zna o čemu pričam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Citat
e volim ni jazz ni blues, ne znam zašto. Nekako ne razumem tu muziku. Ne volim te neparne ritmove i improvizacije koje, po meni, ne vode nikuda, takođe mo je i melodija nelogična.

ha, meni se to bas svidja, narocito improvizacija. Smiley
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
cao sarmice,
poslah ti privatnu poruku, ne znam da li si je dobila , nije bitno,..... jel bi mogla da mi javis sta sve taj tvoj prijatelj ima od jazz-a i ako bi moglo to da se nareze , naravno uz neku nadoknadu, zanima me jos jel ima MP3 ili klasican audio format

mogla bih da se prijavim kao ljubitelj jazz&blues zvuka, iako sam i vise nego slab poznavalac sto se imena tice, ali to nije slucaj samo sa jazzom i bluesom, generalno imam defekt da ne pamtim imena Wink

Chick Korea, jedna od mojih omiljenih ploca dok sam bila klinka.. moj tata ga isto voli, ganja me non-stop da mu nabavim nesto na cd-u, ali slabo poznajem ljude koji slusaju, a jos slabije one koji imaju.
imam jedan izvor jazza koji bi mogao para da vredi, da covek nije tako izgubljen, jedan porodicni prijatelj, ali stvarno izgub od coveka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
mob
Siemens 
Zaista volim blues, jazz nesto manje, ali apsolutno ne znam imena izvodjaca-nazalost...a  ono sto imam su dva audio diska sa nekim kompilacijama
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zar moja glava vredi 100 forinti? Gospodo draga...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 176
Zastava Beograd, Novi Sad, Pazova .... kako kad
Areta Franklin: I say a litlle prayer!!!!! E to je pesma! Slusao bih i Peter Green (ne znam da li sam dobro spelovao, inace cita se Piter Grin)
IP sačuvana
social share
Dal' grom odabira hrast, ili se to, pak, hrast munjama nametne...?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.