Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:53:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li Boga....  (Pročitano 106391 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S
A oni srpski mafijaši sa ogromnim krstevima na kajlama što su se obogatili na krvi naroda, i oni ratni profiteri što su se obogatili na leđima naroda i slični njima... i jedni i drugi i treći se prikazuju kao najveći vernici, oni što najglasnije pevaju tu himnu pred kamerama....  oni su ti pravi Srbi je l'? To ti nije žalosno?  Sjajno, ali sjajno. Smile

Edit: Trenutna temperatura u gradu 26 stepeni, vlažnost vazduha 61%, Bogu ni traga. Stanje redovno. Smiley
Have a nice day. Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2009, 17:26:29 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma kakav bog,ko je taj?!

Moje je mišljenje da ovako nešto ne može da napiše pravi Srbin tj. neko ko za sebe kaže da je Srbin.
Ovo je odlika ovih koji "proevropski" razmišljaju i misle da su pljuvanjem Boga, pravoslavlja i svoje vjere IN.

Žalosno je što ovo napiše pripadnik naroda čija je zvanična himna "Bože pravde".
Biti Srbin i verovati u boga su dva razlicita pojma. Ja svoju zemlju volim i sve bih dao za nju. A boli me patka i za himnu i za boga i za sve sto se tice bilo koje religije...muka mi je od popova i crkava,samo traze pare i pare i pare. Ne platis parohijal u crkvi jer nemas para decu da prehranis i pop ti preti da nece doci da obavi svopju duznos kad umres....pu! Sramota bre.
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A oni srpski mafijaši sa ogromnim krstevima na kajlama što su se obogatili na krvi naroda, i oni ratni profiteri što su se obogatili na leđima naroda i slični njima... i jedni i drugi i treći se prikazuju kao najveći vernici, oni što najglasnije pevaju tu himnu pred kamerama....  oni su ti pravi Srbi je l'? To ti nije žalosno?  Sjajno, ali sjajno. Smile

Edit: Trenutna temperatura u gradu 26 stepeni, vlažnost vazduha 61%, Bogu ni traga. Stanje redovno. Smiley
Have a nice day. Smile
Upravo tako!  Smile
IP sačuvana
social share

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Otkud znaš da ne znam? Možda je razlog što neću da ti kažem u tome što to moraš sam naučiti?
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple N73

Have a nice day. Smile

Jedno je kako se oni prikazuju. Po tebi onda, čestit čovjek ne može biti religiozan i obratno. Da li je po tebi sve što je bazirano na ateizmu i ruganju Bogu čestito?

I misliš li ti za sebe da si moralnija osoba od nekog ko je pravi vjernik? Smile Smile Smile

P.S. Nije "krstevima" nego "krstovima."

Ma kakav bog,ko je taj?!

Moje je mišljenje da ovako nešto ne može da napiše pravi Srbin tj. neko ko za sebe kaže da je Srbin.
Ovo je odlika ovih koji "proevropski" razmišljaju i misle da su pljuvanjem Boga, pravoslavlja i svoje vjere IN.

Žalosno je što ovo napiše pripadnik naroda čija je zvanična himna "Bože pravde".
...samo traze pare i pare i pare. Ne platis parohijal u crkvi jer nemas para decu da prehranis i pop ti preti da nece doci da obavi svopju duznos kad umres....pu! Sramota bre.

Kod nas u Nikšiću ovo nije tako, kod vas u Bg ne znam. Je li BG u pitanju? A pare ti traže ljudi, koji mogu biti više ili manje ili nimalo moralni, a ne Bog?!

Boli te patka za himnu?! Hmmmm...

Jak si ti neki rodoljub...
« Poslednja izmena: 07. Avg 2009, 17:47:44 od Predrag_NK_77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Otkud znaš da ne znam? Možda je razlog što neću da ti kažem u tome što to moraš sam naučiti?
Nema potrebe da mi kazes...opusti se...sta si me napao...eto vidis i onda kazu da religija ne stvara fanatike Smile Verujem ja da znas i nemam nista protiv toga,voleo bih da i ja mogu da poverujem u te knjige koje sve religije imaju i budem srecan kao ti i verujem da ce me neko cudo sa neba spasiti i pomoci mi,ali ne mogu brate ja zivim svoj zivot sam i niko mi ne moze pomoci osim mene i od nikog ne ocekujem pomoc jer nisam slab i nejak i verujem u sebe i ne upustam se fanaticno u neke stvari kao muva bez glave,nego prvo razmislim pa onda nesto uradim i onda mi nije potreban ni jedan bog,spasitelj,andjeo,svetac itd.  Wink A ljude kojivruju u to postujem i ne zelim da napdam i nekom namecem svoju volju kao sto to radi bozja administracija  Smile ziv ti meni bio i da se ozenis.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2009, 17:45:55 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma kakav bog,ko je taj?!

...samo traze pare i pare i pare. Ne platis parohijal u crkvi jer nemas para decu da prehranis i pop ti preti da nece doci da obavi svopju duznos kad umres....pu! Sramota bre.

Kod nas u Nikšiću ovo nije tako, kod vas u Bg ne znam. Je li BG u pitanju?
Vojvodina.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S
I misliš li ti za sebe da si moralnija osoba od nekog ko je pravi vjernik? Smile Smile Smile

Da. 

U stvari pravi odgovor je... može biti, a i ne mora... vrlo relativno... ali za tebe samo: da.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Ne pripadam ni jednoj religiji, sekti ili nečemu sličnom niti sam fanatik. Religiozni bi ti odmah rekli ko je Bog, a ja neću da ti išta namećem, ili da te eventualno dovedem u zabludu, pa ti kažem da sam istražiš. Imam utisak da nisi razmotrio sve činjenice, i samo sam hteo da te zainteresujem.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple N73

Da. 

U stvari pravi odgovor je... može biti, a i ne mora... vrlo relativno... ali za tebe samo: da.

Onda si u velikoj zabludi, brale. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:53:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.