Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:41:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li Boga....  (Pročitano 106892 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Bellfago0r
Znaci realno ti u Boga neverujes....?
Niti imam mogucnost, niti osecam potrebu. Bog je duh, manifestovan kroz rec, to znam posto nisam slep,
a fizickog Boga (kao sto je bio Jevrejin Isus Hrist) niko nece znati, posto ne moze da ga neko zna i ostane ziv.
Tako pise u Bibliji i to je sve sto znam.
Citat: Magic Master
Он "зна" да Бог постоји. Зато не вјерује....  Smile Желио бих да попуни онај тест. Стварно ме занима шта би испало... Типујем на јеврејског сатанисту...  Smile
I cemu sad ovo ? Zasto ja da popunjavam test za vernike kada nista ne verujem ?
Sta od svega sto sam ja ovde rekao ima veze sa Judaizmom ili Satanizmom ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
Типујем на јеврејског сатанисту...
kako moze da bude satanista ako je jevrejin? to se podrazumeva.

Citat
Zasto ja da popunjavam test za vernike kada nista ne verujem ?
ako si slucajno primetio vecina testiranih su ateisti ponosni sto im je hriscanstvo na 0%,  i nema veze sto su im judaizam i islam na preko 20%.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: gottago

ako si slucajno primetio vecina testiranih su ateisti ponosni sto im je hriscanstvo na 0%,  i nema veze sto su im judaizam i islam na preko 20%.
Ko je Jevrejin ? Ja sam 100% Srbin. Najveci (jedini) Srpski racionalista.
Ja vec znam da u meni ima 0% verovanja, zasto da radim test koji nema tu opciju ?
kada bi znao da ima Boga, znao bi da ljudi rade samo ono sto moraju da rade, ja ne moram da radim taj smrdljivi test, i necu ga raditi.
Kada bi ti bio heteroseksualac da li bi voleo da radis test "Koliko ste homoseksualni ?" ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
Kada bi ti bio heteroseksualac
sta ovo znaci ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
 Smile

Polako YU, test je šala, zezancija, nipošto ga ne uzimati za ozbiljno. Smile
Ne može se stvarno izmeriti koliko ima (nema) hrišćanstva, islama ili ateizma u tebi.  Smile
Ti procenti su potpuno beznačajni i ne treba započinjati ozbiljnu raspravu oko tog testa. Smile

Najveci (jedini) Srpski racionalista.

Istina je... i google kaže to isto.  Smile
Samo ne znam da l' si jedini.
Elem, malim slovom se pišu prisvojni pridevi koji se završavaju sa -ski, -ški, -čki, (npr. novosadski, beogradski, srpski) tako da si najveći srpski racionalista. Ne brini se, kao što možeš biti najveći Srbin bez hrišćanstva, tako možeš ponekad i sa malim s, niko se neće uvrediti... samo ćeš ispoštovati gramatiku. Smile
Religiju i veroispovest takođe, judaizam, hrišćanstvo, musliman, budista... sve se to piše malim slovom.
Ovo je samo mala primedba/sugestija pošto ove greške stalno ponavljaš (uzimam u obzir da si dosta vremena proveo u USA ), nema ljutiš... al' kad si već najbolji i najveći reprezentativni primerak ovog nebeskog naroda, valjalo bi da znaš barem sopstveni pravopis.  Smile

U Beogradu je trenutno 29o, sunčano, vlažnost vazduha 45%,  bogu ni traga. 
Stanje redovno.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2009, 12:43:59 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Bismilahir-rahmanir-rahim!
Pozivam za svjedoka mastionicu i pero i ono sto se perom pise;
Pozivam za svjedoka nesigurnu tamu sumraka i noc i sve sto ona ozivi;
Pozivam za svjedoka mjesec kad najedra i zoru kad zabijeli;
Pozivam za svjedoka sudnji dan, i dusu sto sama sebe kori;
Pozivam za svjedoka vrijeme, pocetak i svrsetak svega - da je svaki covjek uvijek na gubitku!

(Iz Kur'ana)

Ali ipak ima i rešenje u istoj knjizi.

U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!
* 1. Tako mi vremena -
* 2. čovjek, doista, gubi,
* 3. samo ne oni koji vjeruju i dobra djela čine, i koji jedni drugima istinu
preporučuju i koji jedni drugima preporučuju strpljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: gottago
sta ovo znaci ?
To znaci da ja ne znam tvoje seksualno opredeljenje, posto si navodno musko a avatar ti je zena,
pa sam kreirao premisu u kojoj pretpostavljam da si heteroseksualac kome bi se naturao test
koji se zove "koliko ste gay ?" kao sto se meni ovde sugerise da radim test koji nema nikakvih dodirnih tacaka
sa mojom duhovnoscu.
Citat: WhiteGoa
Polako YU, test je šala, zezancija, nipošto ga ne uzimati za ozbiljno. Smile
Ne može se stvarno izmeriti koliko ima (nema) hrišćanstva, islama ili ateizma u tebi.  Smile
Ti procenti su potpuno beznačajni i ne treba započinjati ozbiljnu raspravu oko tog testa. Smile
Najvise i volim ozbiljnu salu, ali u tom testu ne vidim nista ozbiljno niti vidim nesto saljivo.
Smatram da svaki covek treba da zna vrlo dobro svoju duhovnost, a ne da mu je neko drugi kaze.
Saliti se sa duhovnoscu ljudi uopste nije sala vec drskost, bezobrazluk i nepostovanje.
Citat: WhiteGoa
Istina je... i google kaže to isto.  Smile
Samo ne znam da l' si jedini.
Elem, malim slovom se pišu prisvojni pridevi koji se završavaju sa -ski, -ški, -čki, (npr. novosadski, beogradski, srpski) tako da si najveći srpski racionalista. Ne brini se, kao što možeš biti najveći Srbin bez hrišćanstva, tako možeš ponekad i sa malim s, niko se neće uvrediti... samo ćeš ispoštovati gramatiku. Smile
Religiju i veroispovest takođe, judaizam, hrišćanstvo, musliman, budista... sve se to piše malim slovom.
Ovo je samo mala primedba/sugestija pošto ove greške stalno ponavljaš (uzimam u obzir da si dosta vremena proveo u USA ), nema ljutiš... al' kad si već najbolji i najveći reprezentativni primerak ovog nebeskog naroda, valjalo bi da znaš barem sopstveni pravopis.  Smile
Cim se bude pojavio/la racionalan Srbin/Srpkinja, necu vise biti jedini, ovako strpljenje ce mi pomoci da dozivim
taj trenutak, koji do sada nisam doziveo.
Volim da velikim slovima naglasim ono sto volim i sto smatram znacajnim, koliko god da je to nepropisno, tol'ko me bas zabole. Gramatika je verovanje koje je neki covek nametnuo. Kada su se pojavile reci/jezik one se sigurno nisu pojavile sa gramatikom.
Nema frke druze. Jedino sto moras da shvatis da je biti najveci racionalista znaci biti najmanji od svih, toliko mali da ego postoji samo da bi se naglasilo da ja postojim, a ne da se tome pridaje neki znacaj.
Biti racionalista znaci biti anarhista, ne pripadati nicemu sto je ljudska ruka "intelektualno" organizovala.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ma kladio bih se da je eyepheelYU uradio test, ali neće da nam kaže rezultate.Kaži nam bre, nemoj da nas držiš u neizvesnosti.Deo ljudske duhovnosti je , bar ja mislim, i duhovitost, šta fali malo šale, ne lete krune sa glava.
Meni kaže da sam budista, kad bilje razmislim pa možda i jesam, mada ne verujem u osnovno, reinkarnaciju.
Ja mislim da je Yu judeo-hrišćanski ateista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49873
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy S24

85% јудаизам , 80% сатанизам

(мали едит)
« Poslednja izmena: 29. Jul 2009, 03:04:51 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:41:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.