Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:58:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li Boga....  (Pročitano 106869 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
-----
mali off
By the way Magic... šta znači "baška". Nešto na bosanskom, ali ne mogu da nađem značenje  Smile
Iz ove pesme  Smile http://www.youtube.com/watch?v=EvIsoGdk_7Q&feature=related

Појма немам шта значи. Сигурно неки турцизам... Потражи објашњење међу коментарима клипа.
A znaaam da je turcizam...  Smile ... nema na komentarima, ali našao sam nekako.
Baška = posebno, nastranu.  Smile

Ко не верује у Господа Бога,тај се и не каје?!

E blago li se vama. Smile

« Poslednja izmena: 23. Jul 2009, 07:09:06 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Mislim da to nije sasvim tačno. Kajati se može svako svi imamo savest, u stvari skoro svi. Inače šta mislite da li se kaje onaj koji u ime Boga ubija nedužne?
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
Mislim da to nije sasvim tačno. Kajati se može svako svi imamo savest, u stvari skoro svi. Inače šta mislite da li se kaje onaj koji u ime Boga ubija nedužne?
Mislis ? Ne znas ni jednu osobu koja se zbog neceg pokajala a da ne veruje u Boga ?
(pitam posto sam u zivotu naisao na veliki broj takvih osoba)
Ja znam da je jedini nacin da se sazna da li se onaj koji u ime Boga ubije neduzne zbog toga kaje je da se to pitanje postavi osobi koja je ubila neduzne u ima Boga.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Kažem da se svi, bez obzira na uverenja mogu kajati. A što se ovih ,što ubijaju u božije ime tiče, najbolji su primer islamski fundamentalisti. Ima nekih dokumentaraca o njima. Pojedini su koliko-toliko dozvali pameti pa se bar kaju u nekom zatvoru. Ali ima i onih koji su ponosni na svoje delo, a kaju se što nisu ubili još više. Kako poznajem nekoliko ekstremista (naravno ovi nisu ubili nikog, ali znam kako misle) mogu reći da u tim dokumentarcima ima nešto istine.
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Nokia 950
Ne znam da li Bog postoji ali sam siguran da je neka sila oko nas prisutna tako da dok me ne uvere u suprotno verovacu da je ta sila Bozija.
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
Ne znam da li Bog postoji ali sam siguran da je neka sila oko nas prisutna tako da dok me ne uvere u suprotno verovacu da je ta sila Bozija.
Kada kazes 'neka sila' da li tu mislis na nesto sto tera coveka da pije vodu kad je zedan, jede kad je gladan, ubija kada mu se ubija, radja kada mu se radja, unistava kada mu se unistava i kreira kada mu se kreira ?
To je sila koja se zove zivot, a Bog je samo sinonim za svaku rec.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Не верујем да баш сви имамо савест,о свести и да не говорим.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Nokia 950
Не верујем да баш сви имамо савест,о свести и да не говорим.

Bas tako....

Znate one beznadezne situacije i cimanja kada pomislite da je sve gotovo da propadate,padate u ocaj gubite se i kada se najzad predate booooom kao grom iz vedra neba desi se nesto za sta su sanse 1:100000000000 i vi se izvucete iz te cupave situacije e te 1:100000000000000 sanse po meni su od te Bozije sile....
Ja licno ovako prihvatam Boga kao postojaceg jer sam u takvim zzwzbzvz situacijama mnogo puta bio u uvek se na sekund pred propast desi nesto sto me izvuce...neko kontrolise sve...
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Ja pak verujem da svi imaju savest, ali tokom života neki je više ne čuju. Što se svesnosti tiče to je više stanje. Ono varira od čoveka do čoveka, tako da su jedni svesniji od drugih.
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
Ja pak verujem da svi imaju savest, ali tokom života neki je više ne čuju. Što se svesnosti tiče to je više stanje. Ono varira od čoveka do čoveka, tako da su jedni svesniji od drugih.
Savest mogu da imaju samo oni koji veruju da to sto se desilo nije moralo da se desi. Ako znas da je to sto se desilo moralo da se desi ne mozes da imas savest nego jednostavno prihvatas sve bez obzira da li je dobro ili
lose.
A sto se tice stanja svesti evo imamo na forumu stanje svesti koje nastanjuju Mesije, reinkarnacije osoba koje su zivele pre 2000 godina, osobe koje prelaze dugu, kristalizacija duse i mnogi drugi specijalni efekti koje
nema mnogo ljudi. Ne znam za Beograd ali u Novom Sadu nisam imao priliku da cujem stanje svesti koje
prica takve stvari.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:58:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.