Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 21:40:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li Boga....  (Pročitano 106824 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49866
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S24
Ја сам се изненадио како су се европљани током те афере са карикатурама препали ислама.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jul 2009, 15:33:14 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
@Alex616

Šta tebe muči čoveče, reci nam, možda ti bude laklše.Reci slobodno, nećemo reći da si nam ti pričao, kunem ti se.Jel te muči tvoj uspeh u Imerijalnoj Metropoli i to što si se se spasao a mi ne.Zar osećaš grižu savesti.Batali to.Sramota i savest su za slabe a jaki se hrane slabima.Vidim da imaš iza sebe 878 godina i ne bi trebao da se okrećeš za slabima i da ti bude žao što si bolji od njih.Ova planeta će propasti ali odabrani, jaki, pobednici će ostati i šta će to teb,šta te se tičei?Što se time baviš?Zbog savest, bljak, nisi valjda spao na to?Zbog sažaljenja nad slabima, pa kome oni trebaju, osim đubrištu evolucije i "historije".Ili ti glumiš nešta i ovde propagiraš nešto, i čemu ovo bombardovanje tim "plačom" za planetom Zemljom.oni koji su stvarno zabrinuti za planetu i čovečanstvo  idu u manastire i tome slično a ne u Londone i Nujorke da nam odande sole pamet o bedi i bolu , odriču se sveg zemaljskog blaga osim ljubavi prema bližnjem, a bližnji je svaki stvor na planeti jer smo blizu  jedni drugima, mnogo bliži nego Bogu.I molim te neplači nad ovom planetom,biće neka planeta da se nađe, možda još lepša , za tvoje potomke i tebe.nemoj da nas podsećaš na naš bezizlaz, nemoj nam mokriti po našim ranam i krastama, uživaj u svojoj superiornosti.Budi pobednik, nemoj nam pričati bajke,bajke o zlatoj milijardi i sirotanima sa đibrišta nije mesto u ustim koricama.Zlatna milijarda nije za njih, šta nam onda o tome pričaš.Uživaj u pobedi i ostavi nas da verujemo u priče o dobrom Bogu koji to neće dozvoliti.Možda i nije obećo, ali bar nam je lakše tako živeti.O tom obećanju su nam pričali vekovima oni koji su jeli sa zlatnim kašikama, a pričali su i oni koji su jeli i sa drvenim kašikama ili bez kašika, vičući i moleći u pustinjama svojim.A ko može da poveruje njima, luzerima, ko?Mi verujemo samo onima koji su pobednici.Veujemo onima koji jedu sa Gospodarem ovoga svet  za istom trpezom.Oni znaju kako se stiše do toga do te trpeze.Do spasenja, oni su se već jednom spasili od bede i valjda znaju kako da se spase čovečanstvo od propasti.Neće valjda neki luzeri koji čuče po manastirima i mole se za spas da izmole Neumoljivog da spase nejake.Zato valjda trebamo da se prepustimo bez otpora vama koji nas vodite u Novo Doba.Opušteno, pod anestezijom, sve u stili nije nam ništa, ginemo za opstanak vrste i majčice Zemlje.
Apage Satanas
Mislim da si potpuno pogresno shvatio tu osobu i njegov stav, i potpuno emotivno reagujes na ono sto on kaze.
A jos plus ne razumem kako su se on i njegova familija spasili i od cega ?
On moze da provocira samo one koji nasednu na njegove provokacije, i zato sto moderatori to ne primecuju.
A ti mu ocigledno dajes gomilu razloga za zadovoljstvo.
On je zlato u odnosu na kakve je sve Bog stvorio.
Citat: onodys
ja sam dugo osetio da me neko voli a i ja volim nju, i jako je lepa,i nisam znao ko je ta. al nikad nisam mislio na tome da Bog bi bio taj. nego sad znam da sam disoc bolesnik i ona je žena iz mog života, ili žene. Smile

tako da nema Boga... Smile
Sabi, Gospod Bog je musko(kao sto je i njegov Sin bio musko) a ne zensko.
" I rodi muško, sina, koji će pasti sve narode s palicom gvozdenom; i dete njeno bi uzeto k Bogu i prestolu njegovom. "
Postoji mogucnost da Nenad U iz ce87 jednog dana oseti ljubav, a ti se oslobodis tvoje disoc bolesti, nikad
ne znas, mogucnosti imate, verovatnocu imate, samo vam treba strpljenje, ako ga sada nemate.
Gospod Bog je iznad ljubavi, on je kontrolise, bas kao sto je i Bog, njegov Sin to isto radio, po nalogu
svog Oca.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Magic, mislim da se ovaj komentar odnosi na moj post na drugoj temi, ali je greškom dospeo ovde.  Evropljani do tada nisu upoznali tu stranu islama, pa su ostali u čudu a bogami i strahu. Jadnu stvar treba znati, muslimanu verniku ne vređaj Boga, poslanika i Kuran. Slobodno možeš razgovarati o istinitosti svega toga, što će većina rado prihvatiti, ali određena granica tolerancije se ne treba preći. Neki (uglavnom ekstremisti) smatraju da nije greh ubiti čoveka, koji vređa Alaha ili poslanika, ali kako nije obaveza propisana Kuranom, retko ko će to učiniti. Mada bolje je ne iskušavati ih. No da se vratimo na temu, kako manji off na temi o Isusu Hristu, ne bi proizveo veći na ovoj.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung x510
Citat: NenadUizce87
I da ti odgovorim,verujem u ljubav!
Nisi je nikad osetio, pa moras da verujes u nju ?
Nisi nikad osetio da nekog/nesto volis ili da tebe neko/nesto voli ?
Nisi nikad razmisljao da li je ljubav prema tebi razlog zbog kojeg si se bas ti rodio ?

Pogresno si me razumeo i moram te zamoliti da dalje ne izvrces moje reci kao ovde.
Da li sam voleo ili nisam,osecao ili ne to je moj privatni zivot i ne zelim da ga delim sa vama.
IP sačuvana
social share
ne tragaju samo devojke za srecnim zavrsetkom svoje price...ne veruju samo one u bajke,i ne traze samo one svoju drugu polovinu.Veruj mi,i vecina muskaraca zeli isto,samo sto se o tome ne prica.Nije muski.Muskarci ne placu!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Pogresno si me razumeo i moram te zamoliti da dalje ne izvrces moje reci kao ovde.
Da li sam voleo ili nisam,osecao ili ne to je moj privatni zivot i ne zelim da ga delim sa vama.
A sta sam ja izvrnuo ? Rekao si " Verujem u ljubav " sta to treba da znaci ?
To bi bilo kao kada bi rekao "verujem u zvuk" ili "verujem u struju", jel' tebi to zvuci racionalno ?

Postavio sam ti retoricka pitanja da bi ti mogao da shvatis, da znas da osecas ljubav, posto je nemoguce da covek zivi a da ne oseca ljubav.
Ti to ne primecujes, posto imas pogresno shvatanje ljubavi, brkas ga sa zaljubljenoscu sto je
ljudska emocija. Ljubav je energija koja postoji samo u racionalnom osecaju.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung x510
A sta sam ja izvrnuo ? Rekao si " Verujem u ljubav " sta to treba da znaci ?
To bi bilo kao kada bi rekao "verujem u zvuk" ili "verujem u struju", jel' tebi to zvuci racionalno ?

Postavio sam ti retoricka pitanja da bi ti mogao da shvatis, da znas da osecas ljubav, posto je nemoguce da covek zivi a da ne oseca ljubav.
Ti to ne primecujes, posto imas pogresno shvatanje ljubavi, brkas ga sa zaljubljenoscu sto je
ljudska emocija. Ljubav je energija koja postoji samo u racionalnom osecaju.

Hvala na sto ste me prosvetlili!
Mislio sam da je ovaj forum napravljen da edukuje ljude,da se sticu nova znanja,korisna....
Ali koliko vidim ovde ima tako malo stvari sto bi mi koristilo u zivotu,samo gomila budalastina (svaka cast pojedincima).
IP sačuvana
social share
ne tragaju samo devojke za srecnim zavrsetkom svoje price...ne veruju samo one u bajke,i ne traze samo one svoju drugu polovinu.Veruj mi,i vecina muskaraca zeli isto,samo sto se o tome ne prica.Nije muski.Muskarci ne placu!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520

Mislio sam da je ovaj forum napravljen da edukuje ljude,da se sticu nova znanja,korisna....
Ali koliko vidim ovde ima tako malo stvari sto bi mi koristilo u zivotu,samo gomila budalastina (svaka cast pojedincima).

Sve je u tebi, ja nemam nikakvu zaslugu za sebe, a ne za tebe. Ja sam ti samo rekao ono sto jeste, meni ni iz dzepa ni u dzep.
"Edukacija" je gomilanje teorija u covekovoj memoriji, ako je to ono sto te zanima onda je ono sto ja kazem za tebe apsolutno nepotrebno.
Oni koji znaju istinu i imaju znanje ne vole teorije, a oni koji veruju u teorije ne vole istinu i znanje.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
Citat
Oni koji znaju istinu i imaju znanje ne vole teorije, a oni koji veruju u teorije ne vole istinu i znanje.
priča za mlade dece Eye Smile  te ljudi koji imaju vlast i novac i hoće i to za sebe iza svoje potomcima sačuvati ili napraviti iz toga više, znaju da potrebno znati, znaju da izmedju teorije moraju izabrati uvek najbolje...a istina je potomstvo.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2009, 19:25:46 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung x510

Sve je u tebi, ja nemam nikakvu zaslugu za sebe, a ne za tebe. Ja sam ti samo rekao ono sto jeste, meni ni iz dzepa ni u dzep.
"Edukacija" je gomilanje teorija u covekovoj memoriji, ako je to ono sto te zanima onda je ono sto ja kazem za tebe apsolutno nepotrebno.

Iskreno mene zanima praksa ali ne mozes nauciti nesto u praksi ako ne znas teoriju.
I da zelim da nagomilam korisnis stvari i teorija u moju "memoriju"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Da , znanje je moć, podeljeno znanje je izgubljena moć, lepo je to izabrani narod shvatio a mi jedemo mrvice sa trpeze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 21:40:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.