Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:21:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li Boga....  (Pročitano 106866 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: NenadUizce87
Sto se tice ovoga oko mesa i hrane,slozicu se sa vama,covek je jedino bice na zemlji koji ima duh - dusu,i dozvoljeno mu je da se hrani sa cim pozeli.
Ali se ne slazem sa tim da su religije neistine,i ne mozete kriviti Boga zbog vasih problema u zivotu.Ne samo vi nego niko.A koliko sam vas razumeo izgubili ste veru zbog problema e pa takav je zivot ovde na zemlji!
Dusa je zivot, a duh je rec (manifestovana kroz sve sto covek vidi, kaze i uradi).
Hrist ili Istina je Duh koji daje zivot (vecan, a ne onaj koji vodi u grob).
Svaka zivotna forma ima zivot, ali se 'dusa' po racionalnoj logici pripisuje formama koje imaju krv i disu.
Covek jeste jedini koji ima duh, posto niti jedna druga zivotna forma nema rec.
Posto je Bog jedini kreator, coveku nista nije dozvoljeno, nego su mu date mogucnosti.
Ako verujes u "slobodnu volju", onda ti verujes da ti nesto kreiras.
Zakon ti ne govori da imas izbor, nego da ce covek umreti ako nesto uradi (10 zapovesti) ili ako nesto
ne uradi (To isto, pretoceno u 2 zapovesti ljubavi).
Religije su neistine zato sto govore o necemu sto ne postoji u realnosti koja jeste - Istina.
Kada se Jevrejin Isus sin Josifov iz Nazareta bude vratio leteci na oblaku, kada fizicki grobovi vaskrsnu, kada se pojavi forma coveka koja nije krv i meso..... onda ce "hriscanstvo" biti istina, a realnost ce postati neistina.
To je sve sto ja govorim.
Posto nastavljas u maniru osobe koja se krije iza nika Alex616, reci cu ti da nemam niti jedan problem u zivotu,
i da nikada nisam imao veru, posto sam rodjen bez mogucnosti verovanja, i ne krivim nikoga ni zasta.

Jedini sam na ovom forumu koji shvata da je sve Bozija volja, ako je neko drugi to rekao, onda bi voleo da upoznam tu osobu (forumski naravno).
Ne samo na ovom forumu, nego i na svim Svetskim forumima, nisam cuo osobu koja zna da je Bog jedini kreator, i da jedino njegova Volja postoji.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung x510
Citat: NenadUizce87
Sto se tice ovoga oko mesa i hrane,slozicu se sa vama,covek je jedino bice na zemlji koji ima duh - dusu,i dozvoljeno mu je da se hrani sa cim pozeli.
Ali se ne slazem sa tim da su religije neistine,i ne mozete kriviti Boga zbog vasih problema u zivotu.Ne samo vi nego niko.A koliko sam vas razumeo izgubili ste veru zbog problema e pa takav je zivot ovde na zemlji!
Dusa je zivot, a duh je rec (manifestovana kroz sve sto covek vidi, kaze i uradi).
Hrist ili Istina je Duh koji daje zivot (vecan, a ne onaj koji vodi u grob).
Svaka zivotna forma ima zivot, ali se 'dusa' po racionalnoj logici pripisuje formama koje imaju krv i disu.
Covek jeste jedini koji ima duh, posto niti jedna druga zivotna forma nema rec.
Posto je Bog jedini kreator, coveku nista nije dozvoljeno, nego su mu date mogucnosti.
Ako verujes u "slobodnu volju", onda ti verujes da ti nesto kreiras.
Zakon ti ne govori da imas izbor, nego da ce covek umreti ako nesto uradi (10 zapovesti) ili ako nesto
ne uradi (To isto, pretoceno u 2 zapovesti ljubavi).
Religije su neistine zato sto govore o necemu sto ne postoji u realnosti koja jeste - Istina.
Kada se Jevrejin Isus sin Josifov iz Nazareta bude vratio leteci na oblaku, kada fizicki grobovi vaskrsnu, kada se pojavi forma coveka koja nije krv i meso..... onda ce "hriscanstvo" biti istina, a realnost ce postati neistina.
To je sve sto ja govorim.
Posto nastavljas u maniru osobe koja se krije iza nika Alex616, reci cu ti da nemam niti jedan problem u zivotu,
i da nikada nisam imao veru, posto sam rodjen bez mogucnosti verovanja, i ne krivim nikoga ni zasta.

Jedini sam na ovom forumu koji shvata da je sve Bozija volja, ako je neko drugi to rekao, onda bi voleo da upoznam tu osobu (forumski naravno).
Ne samo na ovom forumu, nego i na svim Svetskim forumima, nisam cuo osobu koja zna da je Bog jedini kreator, i da jedino njegova Volja postoji.
Naravno da je sve Njegova volja ali i ti naravno imas pravo da uradis sta zelis.
Recimo sada ti mozes da sednes u auto i da se provozas po gradu ili da popijes pice sa prijateljima i jos milion stvari to nema nikakve veze sa Bozijom voljom,ali je Bozija volja ako te tokom te voznje udari kamion ili se udavis od pica....Znaci da je Bozija volja hoces li ziveti ili ne i kako ces zivet,po zapovestima Njegovim ili ne!
Na zemlji cemo svi umreti i ne mozemo ustati iz groba jer je telo trulezno i do sada su se svi nasi predci pretvorili u prah tako da nema sta da ustane ali ostaje dusa koja ne moze da istrune i nas duh ce vecno ziveti.
Uz Gospoda Isusa u Raju ili ne to zavisi od tebe i tvog zivota ovde.
Znaci ako postujes Bozije zakone imaces vecni zivot uz Gospoda u Raju ako ne onda Pakao,i nigde nije napisano da ces odmah umreti ako prekrsis zakone,ali samo ako zivis po zakonima imas vecni zivot.I naravno to nije na zemlji.
Iz ovih tvojih reci mislim da pogresno tumacis Bibliju!
Mozda gresim,ne znam ali koliko te razumeh ti mislis da ce mrtvi ustati i hodati zemljom?
Pa ja koliko znam to nigde nije pisano,kazem opet mozda gresim.... Smile
IP sačuvana
social share
ne tragaju samo devojke za srecnim zavrsetkom svoje price...ne veruju samo one u bajke,i ne traze samo one svoju drugu polovinu.Veruj mi,i vecina muskaraca zeli isto,samo sto se o tome ne prica.Nije muski.Muskarci ne placu!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
eyepheelYU

e: eyepheelYU
A:Alex 616

e:Nalazis se na temi "Ima li Boga.." i meni prigovaras zasto ja citiram Bibliju ?

A :Ne progovaram ti sto citas i ja citam i imam puno vrsta biblije,
Cak sta vise Danas je vrlo specijalni dan jer ce na Internetu po prvi put da bude objavljena najstarija biblija na svetu iz 4 veka.
Ali Sta ti vredi sto je citiras kad ne mislis o onom sta je receno i jos gore slazes se sa necim sto je  je moralno pogresno. A i ne citiras relevantne delove.

e:Nemam apsolutno nikakve veze ni sa kakvom religijom, i znam da je apsolutno svaka religija neistina koja je
odvojena od realnosti (posto postoji i neistina koja nije).

A:Bilo koji Organizivan religiozni sistem ili bilo koja sveta knjiga je samo alat na duhovnom putu prema razumevanju. Slepo prihvacanje necega recenog pre par hiljada godina je jednako praznoveriju.
Doduse Svako ima pravo na svoje misljenje i mozda je pozeljno da posle citata svi stavimo "po mome misljenju"
tako nece doci do nerazumevanja.

e:Govorili smo o Starom Zavetu i njega je preveo Danicic.
Uopste ne shvatas koncept postavke coveka za gospodara nad ostalim zivotom na Zemlji.

A:Pogledaj onda cetvrtu knjigu u starom zavetu Detronomy  14  poglavlje,tu su ti objasnjena pravila o cistim ili necistim mesima .Ako nesto pise tamo to ne znacii da tako treba da bude danas.
Jos jednom ovo je pisao covek a ne Bog.

e:Iako je Stari Zavet namenjen Jevrejima, dobar deo prorocanstava se odnosi na ceo Svet.
Nigde ne pise da coveku nije dozvoljeno da jede meso, i da ce zbog toga biti kaznjen u bilo kakvom obliku i formi. Opet, naravno, Jevreji su formirali svoje zakone, koje oni primenjuju, kada se radi o Kosher hrani.

A:Pise pise samo ti neznas,
Koliko Ja znam Isus je bio vrlo jasan da ne zeli da Promeni Nista u Mozesovim knjigama vec samo zeli da ih upotpuni  sto jasno jasnije ne moze da bude da je Stari zakon namenjen svima,i u potpunosti je prihvacen od njega.
Stari zavet je bio pisan pre raspada Izraelskih plemena i pre podele na Judeizam i tamo jasno pise koje je meso dozvoljeno a koje ne.

e:Postoji samo shvatanje Boga i Biblija nam govori da fizicko postojanje Boga covek nikada nece moci da shvati,
dokaze ili koristi.

A:Ja boga nekako i mogu da shvatim al ti si mi stvarno kanandrom kad ovako nesto kazes.

Deuteronomy

Chapter 14
--------------------------------------------------------------------------------

Bible Study HOME

1 Ye are the children of the LORD your God: ye shall not cut yourselves, nor make any baldness between your eyes for the dead.

2 For thou art an holy people unto the LORD thy God, and the LORD hath chosen thee to be a peculiar people unto himself, above all the nations that are upon the earth.

3 Thou shalt not eat any abominable thing.

4 These are the beasts which ye shall eat: the ox, the sheep, and the goat,

5 The hart, and the roebuck, and the fallow deer, and the wild goat, and the pygarg, and the wild ox, and the chamois.

6 And every beast that parteth the hoof, and cleaveth the cleft into two claws, and cheweth the cud among the beasts, that ye shall eat.

7 Nevertheless these ye shall not eat of them that chew the cud, or of them that divide the cloven hoof; as the camel, and the hare, and the coney: for they chew the cud, but divide not the hoof; therefore they are unclean unto you.

8 And the swine, because it divideth the hoof, yet cheweth not the cud, it is unclean unto you: ye shall not eat of their flesh, nor touch their dead carcase.

9 These ye shall eat of all that are in the waters: all that have fins and scales shall ye eat:

10 And whatsoever hath not fins and scales ye may not eat; it is unclean unto you.

11 Of all clean birds ye shall eat.

12 But these are they of which ye shall not eat: the eagle, and the ossifrage, and the osprey,

13 And the glede, and the kite, and the vulture after his kind,

14 And every raven after his kind,

15 And the owl, and the night hawk, and the cuckow, and the hawk after his kind,

16 The little owl, and the great owl, and the swan,

17 And the pelican, and the gier eagle, and the cormorant,

18 And the stork, and the heron after her kind, and the lapwing, and the bat.

19 And every creeping thing that flieth is unclean unto you: they shall not be eaten.

20 But of all clean fowls ye may eat.

21 Ye shall not eat of anything that dieth of itself: thou shalt give it unto the stranger that is in thy gates, that he may eat it; or thou mayest sell it unto an alien: for thou art an holy people unto the LORD thy God. Thou shalt not seethe a kid in his mother's milk.

22 Thou shalt truly tithe all the increase of thy seed, that the field bringeth forth year by year.

23 And thou shalt eat before the LORD thy God, in the place which he shall choose to place his name there, the tithe of thy corn, of thy wine, and of thine oil, and the firstlings of thy herds and of thy flocks; that thou mayest learn to fear the LORD thy God always.

24 And if the way be too long for thee, so that thou art not able to carry it; or if the place be too far from thee, which the LORD thy God shall choose to set his name there, when the LORD thy God hath blessed thee:

25 Then shalt thou turn it into money, and bind up the money in thine hand, and shalt go unto the place which the LORD thy God shall choose:

26 And thou shalt bestow that money for whatsoever thy soul lusteth after, for oxen, or for sheep, or for wine, or for strong drink, or for whatsoever thy soul desireth: and thou shalt eat there before the LORD thy God, and thou shalt rejoice, thou, and thine household,

27 And the Levite that is within thy gates; thou shalt not forsake him; for he hath no part nor inheritance with thee.

28 At the end of three years thou shalt bring forth all the tithe of thine increase the same year, and shalt lay it up within thy gates:

29 And the Levite, (because he hath no part nor inheritance with thee,) and the stranger, and the fatherless, and the widow, which are within thy gates, shall come, and shall eat and be satisfied; that the LORD thy God may bless thee in all the work of thine hand which thou doest.

« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 23:08:01 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
A ovaj Alex616 je briljantan um , pre svega superioran um ipak nema smisla za druženje.Fali mu nešto, prostor kao i bogu da pokaže i dokaže svoju superiornost i bezobzirno truća na engleskom i smatra da ko razume i ima uši biće prosvetljenj njegovim citatima a ko nezna engleski on je ne samo iferioran nego nije vredan ni prezira, osim možda ignorisanja.Zna on dobro da je ovo ipak Forum gde se priča pretežno srpskim odnosno srpsko-hrvatski.Mudar je toliko da zna da promeni u Control Panel ......i tako to, da koristi YU tastaturu,to bi bilo u najmanju ruku kulturno i poželjno za svakog koji postuje komentera, a stvarno nije teško.Malo š,ć,đ,ž...i tome slično a ne ch, dj, c umesto ć i da se čoveku smuči.Ali čemu samilost prema neznalicama, čemu trošiti trud na one koji su već odavno propali i nema im spasa, zašto trošiti svoju energiju na otpadke evolucije?Ali ima Boga.On mrzi na gordos više nego i na jedan greh.Oprašta ubicama i lopovima ali gordima nikada pa čak ni kad se pokaju.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 17:26:34 od purke62 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Јесте воља Божија што ми постојимо,али је слобода нашег избора како ћемо да се понашамо.
Зар нисмо сами доказ овде на форуму???
Свако има слободу избора:да прихвати Бога или не?
Да верује у хришћансто,у мухамеданство,у....?
То је лична слобода избора коју нам је дао Господ Бог,јер нас неизмерно воли.
У тренутку сингуларитета,видеће се мртви.
Људи ће ходати са Боговима.
Они који постигну кристализацију душе прелазе у шесту димензију,остали се реинкарнирају и враћају у биолошки живот на Земљу. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520

e:Nalazis se na temi "Ima li Boga.." i meni prigovaras zasto ja citiram Bibliju ?

A :Ne progovaram ti sto citas i ja citam i imam puno vrsta biblije,
Cak sta vise Danas je vrlo specijalni dan jer ce na Internetu po prvi put da bude objavljena najstarija biblija na svetu iz 4 veka.
Ali Sta ti vredi sto je citiras kad ne mislis o onom sta je receno i jos gore slazes se sa necim sto je  je moralno pogresno. A i ne citiras relevantne delove.

e:Nemam apsolutno nikakve veze ni sa kakvom religijom, i znam da je apsolutno svaka religija neistina koja je
odvojena od realnosti (posto postoji i neistina koja nije).

A:Bilo koji Organizivan religiozni sistem ili bilo koja sveta knjiga je samo alat na duhovnom putu prema razumevanju. Slepo prihvacanje necega recenog pre par hiljada godina je jednako praznoveriju.
Doduse Svako ima pravo na svoje misljenje i mozda je pozeljno da posle citata svi stavimo "po mome misljenju"
tako nece doci do nerazumevanja.

e:Govorili smo o Starom Zavetu i njega je preveo Danicic.
Uopste ne shvatas koncept postavke coveka za gospodara nad ostalim zivotom na Zemlji.

A:Pogledaj onda cetvrtu knjigu u starom zavetu Detronomy  14  poglavlje,tu su ti objasnjena pravila o cistim ili necistim mesima .Ako nesto pise tamo to ne znacii da tako treba da bude danas.
Jos jednom ovo je pisao covek a ne Bog.

e:Iako je Stari Zavet namenjen Jevrejima, dobar deo prorocanstava se odnosi na ceo Svet.
Nigde ne pise da coveku nije dozvoljeno da jede meso, i da ce zbog toga biti kaznjen u bilo kakvom obliku i formi. Opet, naravno, Jevreji su formirali svoje zakone, koje oni primenjuju, kada se radi o Kosher hrani.

A:Pise pise samo ti neznas,
Koliko Ja znam Isus je bio vrlo jasan da ne zeli da Promeni Nista u Mozesovim knjigama vec samo zeli da ih upotpuni  sto jasno jasnije ne moze da bude da je Stari zakon namenjen svima,
Stari zavet je bio pisan pre raspada Izraelskih plemena i pre podele na Judeizam i tamo jasno pise koje je meso dozvoljeno a koje ne.

e:Postoji samo shvatanje Boga i Biblija nam govori da fizicko postojanje Boga covek nikada nece moci da shvati,
dokaze ili koristi.

A:Ja boga nekako i mogu da shvatim al ti si mi stvarno kanandrom kad ovako nesto kazes.
Prigovarao si zato sto citiram Bibliju (a ne zato sto je citam).
Uopste me ne zanima sta ti citas, zanima me kada pocnes da mi "objasnjavas" da je covek po 1 Mojsijevoj vegeterijanac, da bi nastavio sa 5 Mojsijevom u kojoj ti meni objasnjavas sta je Kosher meso, koje covek treba da jede. Gde je tu "vegeterijanac" iz Genesis-a ?
Tvoj i bilo koji drugi religiozni koncept morala me takodje ne zanima.
Religija koja govori o vaskrsenju fizickih grobova i coveku koji nije od krvi i mesa vodi ka razumevanju cega ?
Slepo prihvatanje kroz shvatanje da je Biblija bukvalna rec jeste religiozni sistem.
Ne postoji religiozni sistem u kojem postoji "po mom misljenju" sistem. Takva religija ne postoji.
Ili pratis ono sto je prihvaceno od kreatora religije, ili nisi u religiji.
Zato od religioznih ljudi neces cuti "po mom misljenju".
U Matej 5 gde Isus govori da se Zakon nece promeniti dok traje ovaj svet u kojem vlada ovo
Nebesko Carstvo, se odnosi na Zakon koji se sastoji od 10 Zapovesti, a ne o Jevrejskom "zakonu" o cistoj i necistoj ishrani. Potrebno je procitati njegove do kraja Matej 5 da bi i dete u osnovnoj skoli shvatilo o cemu se radi.
Jevrejima su poiskakali osiguraci u njihovim mozgovima kada im je rekao "Ljubi neprijatelja svog".
On je stavio Turbo na 10 Zapovesti i ti obrtaji su doveli do 2 Zapovesti ljubavi.

Ako ti zelis da verujes kako shvatas Boga, ja te necu u to razuveravati, meni nije jasno kako mene ne shvatas.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Neka vam bude nastavite da zivite u zabludi i da ce spasenje da vam dodje od Boga,
Zapamtite  jednu stvar,spasenje vam definitivno nece doci u toku vaseg zivota.
Da ste deca i da se davite pruzio bih vam ruku  ali posto ste odrasli samo cu da vas gurnem dublje,i zapamtite covek je pisao bibliju i staro pismo a ne bog,
Ja nigde nisam pomenuo rec vegeterijanac,niti sam rekao da je text/stvar koja je u bibliji napisana nesto cega neko treba da se pridrzava, jedi sta hoces sto se mene tice, takodje  nisam  rekao da Ja kao covek imam bilo kakve morale ili da  po meni greh ne postoji vec sam se jednostavno interesovao o vasim.
Rekao sam da se zapovest "Ne Ubij" nigde se odnosi samo na coveka,
i nepostovanje prirode i zivog sveta vodi do covekove propasti.
U starom zavetu, i u poglavlju koje sam ti poslao sve te reci i pravila su tako prosto logicna i napisana i sve su stvari koje svako zna i koja su lako prihvatljiva za sva vremena ,
Bilo kako, mene je interesovalo  kako vi opravdavate cin samog ubistva drugih zivih bica i puno vam hvala  na objasnjenju.
Prema bibliji covek je pri rodjenju vec gresnik ali ima sanse da se uzdigne ,
zar niko od vas ne misli da je potrebno poboljsati stvari iz starih vremena.?
Kao bicu ili coveku koji zivi u modernom dobu  meni je zao sto ste nesposobni da vidite samilost prema drugim zivim bicima i samo ih vidite poput hrane ili necega sto je stvoreno za vas da vam sluzi.
Ne zelim ni da pokusavam da vam objasnim principe kvantne fizike i logiku iza  kretanja elemenata na atomskom nivou jednostavno ne vredi ,i dok Ja verujem u povezanost celog Univerzuma neki ovde veruju
da je samo covek duhovan i bog je namenjen samo za Ljude a sve ostale stvari okolo na ovoj planeti
su samo namenjene da mu sluze.
Vecina odlucuje o svemu pa i o buducnosti planete i covecanstva i trenutno ona nije bas lepa.
Hrabrost coveka daleko ide,i niko na ovom belom  svetu  ne treba da se boji coveka,drzave ili boga,
jer najlepsi dar osim slobodne volje , radoznalost coveka i bez nje nebismo bili gde jesmo.

« Poslednja izmena: 07. Jul 2009, 09:56:06 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Поставио бих вам питање везано директно за тему:Да ли има љубави?
IP sačuvana
social share
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
ima, ali niko nema vremena za nju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Да ли си је видео?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:21:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.