Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 15:50:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li Boga....  (Pročitano 106873 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung x510
Citat: NenadUizce87
Tamo nas Gospod Isus lepo kaze da svi koji umru zbog njega da ce imati vecni zivot!
Da li bi bio ljubazan da navedes stihove gde to pise ?
Dusa je materija a materija se ne moze unistiti,moze menjati oblike ali ne i unistiti!
Da li bi mogao da nam kazes koji je molekularni sastav duse ?

Ne mogu ti reci molekularni sastav duse,jer ne znam ni molekularni sastav vode,ali to mi nije bitno ne bavim se tim a ima ko se bavi pa se mozes raspitati ( probaj na Google).
A sto se tice reci Isusovih kupis Novi Zavet i citas,ako nemas novca kupicu ti ja i poslati,nije problem!

-------------------------------------------------------------------------------------

Poruka #721 danas u 02:39:47

Za ovo sto sam ti reko da si glup.Izvini,nisam ja niko i nista da ti to kazem,a i neznam te.Reagovao sam zato sto osecam ironiju u tvojim postovima.
Ja sam vernik,nisam procitao bibliju,ali iz price sam razumeo da je svima obecan vecni zivot?! Pako ili Raj . Sad sam od tebe cuo,da ako gresis ne dobijas ni jedno ni drugo.Sta se desava ako se pokajes ili sta se desava ako grehove radis iz neznanja ?
Nema veze,ne ljutim se,mozda i jesam glup!
Svako od nas veruje na razne nacine,jednostavno ako gresis (ne zivis po volji Bozijoj) ne mozes dobiti Raj (vecni mir i spokoj uz Isusa).
Vecno cemo svi ziveti samo neko u miru a neko ne (u Raju ili Paklu)
Ako se iskreno iz srca pokajes bice ti oprosteni grehovi,Gospod Isus je rekao da ce nam suditi u onome u cemu nas nadje!
A sigurno si cuo za pricu o rabojniku koji je bio razapet pored Isusa!

------------------------------------------------------------------------

Poruka #722 danas u 02:43:08

Citat: jasikasi
Znaci bog nas je stvorio da bi mu bilo zabavno.Dao nam zakone,ako ih se ne pridrzavamo umiremo ako u suprotnom slucaju dobijamo vecni zivot. Smile Onda je on buljas a ti si glup ako mislis da ce neko vecno da ostane na zemlji
Njegova zabava ce poceti kada svi budu znali da je On tu, za sada to niko ne zna, sem njega.
A gde sam ja rekao da ja mislim da ce neko ostati vecno ziv ?
Rekao sam sta pise u Bibliji.

Na zemlji?
Ja ne znam nikoga ko vecno zivi na zemlji Smile Smile
Druze ja pricam o vecnom zivotu posle smrti,ovo ovde nije jedini zivot,ovo je samo pocetak.
Procitaj malo bolje Novi Zavet!

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2009, 04:33:54 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
ne tragaju samo devojke za srecnim zavrsetkom svoje price...ne veruju samo one u bajke,i ne traze samo one svoju drugu polovinu.Veruj mi,i vecina muskaraca zeli isto,samo sto se o tome ne prica.Nije muski.Muskarci ne placu!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Gde to pise da se prvi i glavni zakon u bibliji ili svetom pismu " Ne Ubij "  odnosi samo na ljude .

Jeli  Hipokrate , Sta ste imali za bozic na stolu za jelo ,kladim se da je bila neka vrsta toplokrvne zivotinje koja

pripada grupi sisara poput coveka. Ah da, da, shvatam vi ste samo jeli meso koje ste kupili kod mesara

On je onaj koji je zaklao zivotinju vi ste svi nevini, Ha, Ha ,Ha, Gde pocinje dubina vasih misli i vasa Moralnost ?

Zasto mislite da ostala bica ne sanjaju ili nemaju duhovan zivot.

« Poslednja izmena: 05. Jul 2009, 11:25:44 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Wildfire S
U Beogradu 21 ˚C
Vreme: Delimično oblačno
Vetar: 6 W
Vlažnost vazduha: 86 %
UV indeks: 2
Religija: Bogu ni traga. Kao i prethodnih nekoliko hiljada godina.
Biometerološka prognoza: Srčani bolesnici pripazite se, grad je pun prelepih devojaka.
Saobraćaj: Otežan zbog Univezijade.
Kurs evra: 93,0749 (kupovni)  93,3550 (srednji) 93,6351 (prodajni)

Dakle stanje redovno. Smile Smile
Have a nice day.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2009, 11:43:04 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Ne mogu ti reci molekularni sastav duse,jer ne znam ni molekularni sastav vode,ali to mi nije bitno ne bavim se tim a ima ko se bavi pa se mozes raspitati ( probaj na Google).
A sto se tice reci Isusovih kupis Novi Zavet i citas,ako nemas novca kupicu ti ja i poslati,nije problem!
Pa ako ne znas molekularni sastav duse, kako mozes da tvrdis da je dusa - materija.
Molekula vode se sastoji od 2 atoma hidrogena i 1 atoma kiseonika.
Osnova kulturne civilizovane komunikacije zahteva da onaj koji nesto tvrdi uz te tvrdnje prilozi dokaze.
Ti si rekao da je dusa materija, a ne ja, zasto ja treba da googlujem nesto za sta u normalnom svetu jos nisam cuo ?
Isusove reci proucavam vise od cetvrt veka, sve njegove recenice su parabole, Matej 13:34-35
" Sve ovo u pričama govori Isus ljudima, i bez priče ništa ne govoraše im:
Da se zbude šta je kazao prorok govoreći: Otvoriću u pričama usta svoja, kazaću sakriveno od postanja sveta. "
Njegov zadatak je bio da jos vise sakrije ono sto je bilo sakriveno metaforama proroka.
Vise sam se bavio proucavanjem na engleskom, a za srpski koristim Danicicev prevod koji se nalazi na sajtu
nazad-na-izvor
Na zemlji?
Ja ne znam nikoga ko vecno zivi na zemlji Smile Smile
Druze ja pricam o vecnom zivotu posle smrti,ovo ovde nije jedini zivot,ovo je samo pocetak.
Procitaj malo bolje Novi Zavet!
Da, na ovoj planeti, koja se zove "Zemlja".
Ja znam da niko na Zemlji ne zivi vecno, prorocanstvo kaze da ce ziveti.
Vaskrsnuce iz ovog zivota u vecni zivot ce da se desi u "poslednjem danu", Jovan 6:44
" Niko ne može doći k meni ako ga ne dovuče Otac koji me posla; i ja ću ga vaskrsnuti u poslednji dan. "
Taj 'poslednji dan' je nazvan "Dan Gospoda", u tom danu ce svi zivi znati da Gospod postoji, posto taj dan nece biti kao ni jedan do sada.

Gde si naucio da potpunim strancima koji tebi nista ne rade, govoris sta da rade ?

U Beogradu 21 ˚C
Vreme: Delimično oblačno
Vetar: 6 W
Vlažnost vazduha: 86 %
UV indeks: 2
Religija: Bogu ni traga. Kao i prethodnih nekoliko hiljada godina.
Biometerološka prognoza: Srčani bolesnici pripazite se, grad je pun prelepih devojaka.
Saobraćaj: Otežan zbog Univezijade.
Kurs evra: 93,0749 (kupovni)  93,3550 (srednji) 93,6351 (prodajni)

Dakle stanje redovno. Smile Smile
Have a nice day.
Bog je svaka rec, tako da si pisao "tragom Boga" a toga nisi ni svestan, posto dok se Bog nije pojavio, niko nije nista pisao, niti je bio svestan bilo cega, posto je covekova svest direktno vezana za rec/Boga.
A Gospod Bog dolazi kao Tsunami, kao potop, ni traga ni glasa, a kad dodje milijarde ce umreti od straha.
Tako kaze prorocanstvo, sto naravno nije razlog da ti ne ostanes opusten i uzivas u momentu koji ti je neko
nametnuo.
Gde to pise da se prvi i glavni zakon u bibliji ili svetom pismu " Ne Ubij "  odnosi samo na ljude .

Jeli  Hipokrate , Sta ste imali za bozic na stolu za jelo ,kladim se da je bila neka vrsta toplokrvne zivotinje koja

pripada grupi sisara poput coveka. Ah da, da, shvatam vi ste samo jeli meso koje ste kupili kod mesara

On je onaj koji je zaklao zivotinju vi ste svi nevini, Ha, Ha ,Ha, Gde pocinje dubina vasih misli i vasa Moralnost ?

Zasto mislite da ostala bica ne sanjaju ili nemaju duhovan zivot.
Koga ti nazivas "Hipokratom" i zasto ?
U Bibliji ne pise da je covek - zivotinja, sisar, ili sta god da je bilo ko izmislio.
U Bibliji pise " Potom reče Bog: Da načinimo čoveka po svom obličju, kao što smo mi, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih i od stoke i od cele zemlje i od svih životinja što se miču po zemlji. "
Gospodar nema nikakvu odgovornost prema svojoj imovini, inace ne bi bio Gospodar.
Biblija je pisana za coveka a ne za zivotinje, posto je covek jedino zivo bice na ovoj planeti koje shvata
frekvenciju zvanu rec ili "Bog"
Covek je stvoren da jede biljke i meso, jel' da nije takav stvoren, onda covek ne bi jeo biljke i meso.

Kada mi majmun bude rekao da sanja i da ima duhovni zivot, onda ce to biti potvrda da majmun sanja i ima duhovni zivot.
Da li sanjas i sta bi mogao da mi kazes o "duhovnom zivotu" (stagod da to znaci ?) ?

Citat
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mozhda mali off:

koliko vidim ovde se raspravlja samo o poimanju boga hrishtjanskog dela populacije. Pa ja pitam; da li vi hrishtjani posedujete monopol nad tim bozhjim end staf...hotju retji shta to veruje ostatak sveta, pa vi ste manji deo verujutjeg chovechnastva. Jel su oni u "krivu" ? Da li  vi hrishtjani mislite da jedino vi znate istinu?
« Poslednja izmena: 05. Jul 2009, 12:38:12 od slobabg »
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
EyepheelYU

Mnogo si bre gasovit ,opusti se malo i disi ,pravo je cudo kako si ziv,
Tebi stvarno nije dobro ,zvucis kao da ides u zeninu crkvu
"Biblija je pisana,U Bibliji pise,U Bibliji ne pise ",

Znaci Bog u Bibliji ti je rekao da si ti kao covek gospodar riba,ptica,stoke i cele zemlje i svega sto se mice po zemlji i da je to tvoja imovina i da kao gospodar nemas nikakvu odgovornost prema svojoj imovini inace ne bi bio gospodar.  
Je li jer ti tako ucis svoju cerkicu isto, bas si neka sebicna osoba .Tvoja cerka ima da odraste nepostujuci prirodnu okolinu u kojoj zivi  ,bas lepo ali znas sta ni malo me ne cudi to puvanje sa superiornoscu i ponosom
homosapijensa iznad drugih ,nisi ni korak napravio a vec si pao .

Jedino stvarno ne razumem kako si zavrsio peti razred iz biologije.

Covece koji zivis u 21 veku  ,Covek je pisao bibliju a ne Bog ,
Price iz biblije su skup prica pisanih mnogo godina na razlicitim jezicima i od razlicitih ljudi  koji nisu bili ni dovoljno pismeni niti dovoljno obrazovani.

Nikakva knjiga na ovom svetu ti nije potrebna da znas sta Dobro a sta je Lose,

Sta rece "covek je jedini koji zna frekvenciju zvanu rec ili bog"

HA,HA,HA,HA,HA prvo da li uopste znas sta je frekvencija ,
uprkos tvojim greskama mogu nekako da naslutim sta si zeleo da kazes,

Jednu stvar mogu da ti kazem o duhovnom zivotu ,Dok te nisam cuo verovao sam da sva ziva bica imaju duhovni zivot na ovoj planeti i da su povezana zivotnom energijom poput  jednog organizma .

Ti si prvi primerak koji svojim postojanjem protivreci toj teoriji .
« Poslednja izmena: 05. Jul 2009, 14:51:37 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
EyepheelYU

Mnogo si bre gasovit ,opusti se malo i disi ,pravo je cudo kako si ziv,
Tebi stvarno nije dobro ,zvucis kao da ides u zeninu crkvu
"Biblija je pisana,U Bibliji pise,U Bibliji ne pise ",

Znaci Bog u Bibliji ti je rekao da si ti kao covek gospodar riba,ptica,stoke i cele zemlje i svega sto se mice po zemlji i da je to tvoja imovina i da kao gospodar nemas nikakvu odgovornost prema svojoj imovini inace ne bi bio gospodar.  
Je li jer ti tako ucis svoju cerkicu isto, bas si neka sebicna osoba .Tvoja cerka ima da odraste nepostujuci prirodnu okolinu u kojoj zivi  ,bas lepo ali znas ta ni malo me to ne cudi .
Jedino stvarno ne razumem kako si zavrsio peti razred iz biologije.

Covece koji zivis u 21 veku  ,Covek je pisao bibliju a ne Bog ,
Price iz biblije su skup prica pisanih mnogo godina na razlicitim jezicima i od razlicitih ljudi  koji nisu bili ni dovoljno pismeni niti dovoljno obrazovani.

Nikakva knjiga na ovom svetu ti nije potrebna da znas sta Dobro a sta je Lose,

Sta rece "covek je jedini koji zna frekvenciju zvanu rec ili bog"
HA,HA,HA,HA,HA prvo da li uopste znas sta je frekvencija ,

Jednu stvar mogu da ti kazem o duhovnom zivotu ,Dok te nisam cuo verovao sam da sva ziva bica imaju duhovni zivot na ovoj planeti i da su povezana zivotnom energijom poput  jednog organizma .

Ti si prvi primerak koji svojim postojanjem protivreci toj teoriji .
Uopste nisam gasovit i nacin na koji pisem ne pokazuje kako se ja osecam.
Zena mi je Jehovin Svedok i njena religija me uopste ne zanima.
Vlada SAD mi je rasturila brak i moja cerka, zenin sin i zena zive u veoma nezgodnim uslovima i trenutno ne znam
da li imaju hleba da jedu, tako da bi te zamolio da vise ovde ne vidim tvoje "pametne" komentare o meni i mojoj porodici.
Rekao sam sta Biblija kaze, a ne sta sam ja u odnosu na zivotinje. Ne ubijam zivotinje, ali ako to bude potrebno...
Da nije bilo Boga koji je rec, covek nikada nista ne bi pisao, niti bi ikada ista shvatio, posto bez reci je nemoguce nesto shvatiti.
Frekvencija je broj titraja u odredjenom intervalu. Reci (koje postoje u vizualnom i audio obliku) se u covekovom umu pojavljuju u intervalima, bas kao sto je dodir frekvencija ili miris, ili boja.

Kakav "duhovni zivot" imaju ziva bica ? Sta je "duhovni zivot" ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Sta da ti kazem ,

Neznam te uopste da bih ti dao adekvatno sazaljenje i samilost ali po neki put pises i pravis greske kao da si pod uticajem alkohola .
Mislim da pricas svasta ,vlada USA bi bila odgovorna za rasturanje tvog braka samo ako ti je zena ilegalni imigrant,
I tu ti Bog nece pomogne ,
Ja tvoju porodicnu situaciju nisam mogao i uopste ne zelim da znam  niti me interesuje ,
Metaforicno sam rekao da ides u drugu crkvu u Americi jer se stalno obracas Svetom Pismu kao Bibliji pa nisam bio siguran koju citas.
U svakom slucaju kao otac te razumem i tesko je kad si razdvojen od deteta i zbog toga mi je jako zao ako sam ti povredio osecanja ,ali mogu da razumem tvoju bol i potrebu da verujus u Visu silu jer ti to daje nadu .
Sve sto pitas sam vec nekoliko puta objavio na proslim postovima i stvarno me mrzi da se ponavljam
 i o snovima i o astralnoj projekciji i o bogu  kao celini i o povezanosti svega kroz cestice manje od atoma i o njihovoj svesnosti i o istom cilju svih religija i o velikom radu i prizivu andjela i arch andjela i o njihovoj kontroli i o potrebi coveka za duhovnim zivotom i kako je religija nastala i o obzervaciji elemenata u prirodi i o prvim tragovima ceremonijalnog sahranjivanja pre 100 hiljada godina sto je bila prva napomena duhovnosti i vera u transformaciju i zagrobni zivot ,i pricali smo o delu mozga koji je odgovoran za religioznost kod coveka i kako moze da se stimulise da vidis andjele i demone.
I o Covecijoj potrebi da nadje unutrasnji spokoj i mir kroz snove i halucinacije koji pojacavaju veru sopstvenog  svetlosnog tela ili duse i koja je poput sonde sa ciljem da upije iskustva i ima vezu sa svim pre svega zivim bicima na ovoj planeti koja su sva povezana zivotnom energijom poput  jednog organizma.I pricali smo o Nikoli Tesli i o njegovom tornju sa frekvencijama i sta je ustanovio i koje su frekvencije ljudskog mozga a koje drugih zivih bica
i koja je frekvencija planete i zasto ubrzava i o tome kako covek nije vise u harmoniji sa okolinom,
Od male skale kako svi na ovoj planeti delimo DNA kod pa do vece kao sto je jedino stvarno jedinstveno i ljudsko na tebi tvoj mozak i kicmena mozdina ,vrlo je dobro poznato da sve ostalo na tebi su nista drugo nego organizovane grupe raznih Celija tvoje kosti ,organi,misici tela,nokti,kosa.
Ljudska teznja i cilj duhovnosti bi bilo oslobodjenje fizickog tela i postajanje energetskog bica ne samo u visem duhovnom planu vec takodje ovde u nizem,Na istom principu sva i bica u galaksiji trebaju da dostignu taj nivo ,pa o evoluciji Univerzuma ,pa o  paralelnim  Univerzuma,pa o Multi Univerzumu sta je on i tako to i dali svaka najmanja cestica bilo gde u Multi-Univerzumu kojih smo i mi deo ima isto iskustvo kao i taj visestruki Univerzum i da li tu silu prirode koja se prozima kroz prostor i vreme njeno sveznanje sveprisutnosti i svepovezanosti mozemo nazvati bogom.

Naravno Pricali smo takodje i o ovoj staroj verziji biblijskog boga koji je absolutno beskoristan
i koji  je najveci Ateista i jos o milion drugih stvari  ali uvek dodje tako neko novi pa pricaj i objasnjavaj ispocetka.

Posto Englaski nije problem

1.Saljem ti link "Tri puta Duhovnosti i Hriscanskog Misticizma"
www.ourladyswarriors.org/saints/3ways.htm

2.I nastavi sa laganim stvarima  "Duhovni zivot zivotinja i biljaka"
[PDF] Spiritual Life ANIMALS PLANTSFile Format: PDF/Adobe Acrobat - View as HTML
“The Spiritual Life of Animals and Plants is like a gentle sharing that makes one smile in one's heart. Beautiful stories written by a musician, ...
www.figarobooks.com/p/book01.pdf

« Poslednja izmena: 05. Jul 2009, 17:20:14 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
Alex Smile drago mi je... Smile
u tome je tvoje greška kako ja vidim, da isto koristiš projekcije na takve predmete koji skoro daju holistički nemoć u tvojeg razmišljanju.  Ako sve zavisi sa svemu, da li možeš to na primer sa tvojm pažnjom pratiti, još ni ne kažem da posedjivati? Naravno da ne. a zašto je bitno da bude sve te vrednosti koje tu pominjaš da budu under control? ne bi bilo to važno da kad pišeš za Eye-u da on stvarno dobije takve infe koje može koristiti...ili strahuješ od Eye-a? Smile ja poznajem odgovor. Od Eye-a tu svi plaše sa dobrom razlogom...sa ovom primerom samo to sam želeo ti pokazati da komunikacija može da bude projekcijski origo, i nije uopšete potrebno još napraviti takve vezanosti(holizma) koje samo razare tvoju pažnju.
sa drugom primerom, da li je bitno koliko činjenica poznaješ...? ja sigurno poznajem od tebe mnogo više...ili da li poznaje Eye od nama mnogo više ili samo jednostavno on ima moć zbog njegova posao...i možemo svi u tišinu u gasni komorima šetati.
Onda se vidi da uopšte nema Bog, kad svatiš da od čega zavisi tvoj život Aleks, ili koliko si kompetentan i sa tome nasuprot ipak si nemoćan i performišeš vezanosti da tvoja um ne bude u mogućnosti da pati svesno.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Alex Smile drago mi je... Smile
u tome je tvoje greška kako ja vidim, da isto koristiš projekcije na takve predmete koji skoro daju holistički nemoć u tvojeg razmišljanju. Ako sve zavisi sa svemu, da li možeš to na primer sa tvojm pažnjom pratiti, još ni ne kažem da posedjivati? Naravno da ne. a zašto je bitno da bude sve te vrednosti koje tu pominjaš da budu under control? ne bi bilo to važno da kad pišeš za Eye-u da on stvarno dobije takve infe koje može koristiti...ili strahuješ od Eye-a? Smile ja poznajem odgovor. Od Eye-a tu svi plaše sa dobrom razlogom...sa ovom primerom samo to sam želeo ti pokazati da komunikacija može da bude projekcijski origo, i nije uopšete potrebno još napraviti takve vezanosti(holizma) koje samo razare tvoju pažnju.
sa drugom primerom, da li je bitno koliko činjenica poznaješ...? ja sigurno poznajem od tebe mnogo više...ili da li poznaje Eye od nama mnogo više ili samo jednostavno on ima moć zbog njegova posao...i možemo svi u tišinu u gasni komorima šetati.
Onda se vidi da uopšte nema Bog, kad svatiš da od čega zavisi tvoj život Aleks, ili koliko si kompetentan i sa tome nasuprot ipak si nemoćan i performišeš vezanosti da tvoja um ne bude u mogućnosti da pati svesno.

Pricas Svasta,

Molim te pisi mi na Engleskom ako ti je lakse jer te nista ne razumem
Sve sto sam napisao ,stojim iza toga i mogu da potvrdim za svojim dugogodisnjim radom i iskustvom,

Nemam puno samilosti sa neznalice i slabice,niti zelim da budem prijatelj sa nekim ljudima jer nas previse toga razdvaja zbog toga sam mozda egoista i arogantan i to je istina je ali imam sa cim to da podrzim ,
Ne mogu da se pozalim trenutno oko svog zivota u  nicemu i stvarno uzivam u njemu.
Covek je sam kovac svoje sudbine ,koliko god ti da verujes to ti nista pomoci nece ako neznas pravila kako da fokusiras i iskoristis energije oko tebe i pomognes sam sebi.
Sto se tice mog duhovnog rada i njegovog povezivanja sa naukom samo oni koji su u toku dogadjaja razumeju
o cemu pricam,ali nisam u biznisu da ubedjujem bilo koga u bilo sta , niti da nekom dajem kljuceve kako da pomogne sebi ,jedino kad vidim da neko odlomi glupost iz biblije i smatra da je ona vodic zivota onda mi se smuci zivot jer kao da niko nema svoje sopstvene misli.

Vera je dobra i najbolja stvar na svetu ali vera u prazno je uzaludno i neproduktivno gubljenje vremena .

« Poslednja izmena: 05. Jul 2009, 20:29:23 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 15:50:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.