Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:09:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li Boga....  (Pročitano 107157 puta)
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Пријатељу мој,ако будеш избацио своју огорченост на друге,и будеш своје знање усмеравао,биће добро за тебе,изузетно си паметан,али треба мало другачије да посматраш. Smile
Људи су заборавили Еденски врт,остало је у колективном несвесном записано да су људи ходали са Боговима,па су заборавили,ново краљевство је створено и увек се ствара.
Прочитај Јудино Јеванђеље,многе ствари ће ти бити јасније. Smile
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ima li Boga...

ne znamo
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Пријатељу мој,ако будеш избацио своју огорченост на друге,и будеш своје знање усмеравао,биће добро за тебе,изузетно си паметан,али треба мало другачије да посматраш. Smile
Људи су заборавили Еденски врт,остало је у колективном несвесном записано да су људи ходали са Боговима,па су заборавили,ново краљевство је створено и увек се ствара.
Прочитај Јудино Јеванђеље,многе ствари ће ти бити јасније. Smile
Ne znam odakle ti utisak da sam ja ogorcen ? Na cega da budem ogorcen i zasto ?
Covek moze da posmatra sve samo na dva nacina, racionalan i emotivan, racionalno posmatranje je zasnovano na znanju, a emotivno posmatranje je zasnovano na verovanju.
Nemam sposobnost emotivnog posmatranja, verovanja, i sve sto kazem je bazirano na onome sto znam.
Prve tri glave prve Mojsijeve knjige u kojoj se nalazi "slucaj edenski vrt" su metaforicki opisano prorocanstvo, koje obuhvata period od pocetka zivota na Zemlji, do kraja kreacije svega.
Ne zvucis kao da si i to ikada procitao.

Proucavam Bibliju vise od cetvrt veka, i nisam poceo da je proucavam zato sto mi je nesto bilo nejasno, sve mi je oduvek bilo kristalno jasno. Oduvek sam znao sta je realnost a sta je masta/fantazija.
Nisam stao sa proucavanjem, bas zato sto sam u Bibliji uvek pronalazio ono sto vec znam.
Fascinantan je nacin na koji su koriscene metafore i parabole da bi se objasnilo ono sto jeste.
Nije drugacije mogla da bude napisana, posto u njoj ne postoji vreme.

Knjiga koja je najvise citana na planeti, a nema knjige od koje covek ima manje koristi.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
nema Boga, i znamo to, samo ne smemo poverovati, ili plus ni ne dopuštaju da budemo bez Boga....al skoro ni jedan pravi vernik ne postoji Smile
možda bilo bi potrebno manje nasilje oko vere, bili bi su i brojniji i pravi vernici, ili ne bi bili Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 22:45:11 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49910
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S24
Citat: onodys
nema Boga, i znamo to, samo ne smemo poverovati, ili plus ni ne dopuštaju da budemo bez Boga....al skoro ni jedan pravi vernik ne postoji

Шта причаш онодис, пријатељу. Како нема вјерника ? Па ево ја сам ти вјерник. Нисам чак ни са дјевојком био, јер знам да је Христова вјера права.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Citat
nema Boga, i znamo to, samo ne smemo poverovati, ili plus ni ne dopuštaju da budemo bez Boga....al skoro ni jedan pravi vernik ne postoji Smile

Razumem šta hoćeš reći i u pravu si  Smile... Samo ne smem poverovati u to  Smile

(jel sam dobro skapirao?)
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
znam znam ja to Magic prijatelju Smile... Smile nisam ja mislio sad(slučajno) na sexu, nego na tim kategorijama o kojima su puno pisali kroz stoljećima mudraci...nikad nisu bili brojni pravi vernici, u tome je bilo saglasnost i od brahminima do Dzainima i do Budhistički lamama, i kod pravoslavne monahima su svatili tako....svi su uvek i danas traže to da kako stižu do Boga i to na najbolji način. Mislim ovaj stav je potpuno ljudski, ako tim ljudima je bitno vera.
Al ja više bavim, razmislim sad o masovnom igrama, i vera i moral koje idu zajedno kako bi mogli da bude uspešnije u današnji proletar renesansu kod normalni običnim ljudima. Nije o tome reč da suviše su normalni normani ljudi, i da su bez boje, i zanimljivosti. Nego o tome kako će može menjati sebe kultura, kako će evoluirati, i da li ja kao zrnca prašina, mogu dodati nešto tome.Da li imam odgovornost....tako nekako Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 23:03:42 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
možda bilo bi potrebno manje nasilje oko vere, bili bi su i brojniji i pravi vernici, ili ne bi bili Smile
Kako ti mozes da znas da neko ne postoji ? Ima preko 6 milijardi ljudi koji postoje, a ti ih ne znas.
Odakle znas da jedan od njih nije Bog ?
Citat: Magic Master
Шта причаш онодис, пријатељу. Како нема вјерника ? Па ево ја сам ти вјерник. Нисам чак ни са дјевојком био, јер знам да је Христова вјера права.
Izvini zemljace, da li bi mogao da mi kazes gde se u Bibliji spominje "Hristova vera", koja je to njegova vera bila,
u cega je Isus Hrist verovao ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
jer sa tom osobinama koje opisaju jednog Boga, ne može niko da postoji, i nikada dosad nije postojao...da postoje bogati ovako ili onako, i mudri i oni koji imaju vlast, al nekako mi se ove osobine suviše su intertextualne(u romanima su toposi ove fazone i u serijama)...imaju suviše malo vezanost sa mojom realnostom možda, al i dosadni su bolno.
Bog kao archetip je dosadan, i moralno prazan, i ne zbog svete pisme ili zbog mudracima, nego zbog te gomilog nasilju koju vezani su istorijski i svakidnevno sa tom archetipom. Jednostavno Kantski moralni axioma mora da ovaj stav bude.
naravno državu i još neke institucije ništa nije suviše skupo kada je reč o njihovom teroru.

eye Smile ako postoji 100000 šimpanz, od toga sigurno da ni jedan ne zna da derivra ili da bavi sa integralima Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 23:59:42 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49910
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S24
"Вјера Христова" јесте наша вјера у Христа спаситеља и избавитеља.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:09:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.