Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 02:33:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li Boga....  (Pročitano 107145 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
Najstariji komplikovan zivi organizam nadjen na ovoj planeti je 540 miliona godina star,
verovatno sam trebao da kazem ,kad covek nestane kompletno za jedno 100 godina  do 10 hiljada godina
sa njim ce umreti i bog bar onaj koji je religiozno organizovan i stvoren od ljudi koji ne shvataju poruke svojih proreka i kopije su i komercijalizam za siroke mase.
Covek u verziji onakav kakav postoji danas je svega 200  hiljada godina star,
agrokultura je 8 hiljada godina stara,
prva slova ili pisano pismo je oko 6 hiljada godina,
U poredjenju sa planetom i zivotom koji je postojao pre coveka ,covek je nista
U poredjenju sa staroscu sunca jos manje a Univerzuma jos manje,
covek je Nista specijalno,
cak vise samo je parazit koji unistava ovu zemlju,
svi znaju da da ce sunce trajati na osnovu velicine i radiacije  jos bar 7 biliona ili milijardi godina
Bog je izmisljotina coveka i ako kao sveobuhvatnost svega mozda postoji ,
samo  bednih 4 % postojece materije cini nas Univerzum i nista ne pripada coveku osim zemlje koju je vec toliko sjebao da za 60 godina ona nece moci da podrzava zivot bar ne ovaj sto ga znas danas,
a ti i dalje pusi,i pravi rostilje i logorske vatre,i vozi kola,i grej se na ugalj i mazut i drva,i seci sume i jedi meso,
i moli se tvom imbecilnom bogu za spasenje jer niko te drugi spasiti nece,
Znas li zasto ,jer u prirodi i za prirodu koja podrzava zivot Vise jednostavno nema vremena
i vec zadnjih 20 godina trosimo vise nego sto zemlja proizvodi,
i sto unistavamo 13 miliona kvadratnih,suma i jungli i zelenog prostora
Anti materija velicine aspirina moze da napaja zemlju ili grad od 15 miliona stanovnika sledecih 10 hiljada godina,
ali da bi stigao do najblize zvezde proxime centauri 4.2 svetlosne godine u dogledno vreme od 80 ljudskih godina  treba ti cetri vagona anti materije.
Godisnja proizvodnja antimaterije trenutno i to na celom svetu je svega 8 bilioniti ili milijarditi deo grama.
Ali nema veze ti samo nastavi,i zivi u nadi i moli se,i bogu i lokalnim vanzemaljcima.
bice ti lakse i donece ti spokoj,
Ljubav i Mir na ovoj planeti samo na tebe ceka.
A jel znas koliko ljude briga sto ce da nestane planeta ????????????????
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49910
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S24
Планета ће морати нестати, одслужиће сврху због кој је створена и једноставно ће се распасти ко тијело мртвог човјка. Али Царство Небеско је вјечно и оно никад неће нестати...  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2009, 00:48:04 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Све тече све се мења,све функционише на основу четири принципа које је поставио Господ Бог.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49910
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S24
Све тече све се мења,све функционише на основу четири принципа које је поставио Господ Бог.

Али Господ Бог не тече и не мијења се као принципи које је поставио.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Планета ће морати нестати, одслужиће сврху због кој је створена и једноставно ће се распасти ко тијело мртвог човјка. Али Царство Небеско је вјечно и оно никад неће нестати...  Smile
Gospod je stvorio Zemlju da na njoj postoji vecno, ne da je unisti, Isaija 45:18 " Jer ovako veli Gospod, koji je stvorio nebo, Bog, koji je sazdao zemlju i načinio je i utvrdio, i nije je stvorio naprazno, nego je načinio da se na njoj nastava: ja sam Gospod, i nema drugog. "
To je ponovio i Jovan, Otkrovenje 21:3 " I čuh glas veliki s neba gde govori: Evo skinije Božije među ljudima, i živeće s njima, i oni će biti narod Njegov, i sam Bog biće s njima Bog njihov. "
Odakle crpis ideje o fizickom unistenju Zemlje ?
Gospod je savrseni Kreator, njegova Kreacija je savrsena/neunistiva.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Zemlja neće preživeti smrt Sunca. Ako nekim čudom čovenčanstvo opstane do tada, moraće da se seli. Prirodna stvar za svemir je da se zvezde rađaju i umiru. Priča o Zemlji kao mestu večnog boravišta ljudi ne može da stoji.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49910
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S24
Zemlja neće preživeti smrt Sunca. Ako nekim čudom čovenčanstvo opstane do tada, moraće da se seli. Prirodna stvar za svemir je da se zvezde rađaju i umiru. Priča o Zemlji kao mestu večnog boravišta ljudi ne može da stoji.

Тачно тако. Али остаће Царство Небеско о којем Христос говори.

Небо и земља проћи ће, али ријечи моје неће проћи.
(Марко 13,3)
« Poslednja izmena: 15. Jul 2009, 17:05:08 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
" Smrt Sunca " ?
Prica da se 'zvezde radjaju i umiru' je prirodna ?
Priroda je mesto u kojoj postoje fantazije ?
Ja znam da su ljudi koji su ispirali svoja usta sa takvim fantazijama nestali, i da nestaju dok ispiramo usta ovom sto ja pisem.
A to da li ce Zemlja ostati vecno boraviste bi ja ostavio onima koji moraju da zive, a ne onima koji moraju da umru.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49910
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S24
" Smrt Sunca " ?
Prica da se 'zvezde radjaju i umiru' je prirodna ?
Priroda je mesto u kojoj postoje fantazije ?
Ja znam da su ljudi koji su ispirali svoja usta sa takvim fantazijama nestali, i da nestaju dok ispiramo usta ovom sto ja pisem.
A to da li ce Zemlja ostati vecno boraviste bi ja ostavio onima koji moraju da zive, a ne onima koji moraju da umru.

ОК. Ти ћеш имати свемирски пароброд па ћеш остати жив, јер у Библији пише да ће Земља проћи.Не знам у чему је трип...
« Poslednja izmena: 15. Jul 2009, 17:11:45 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Magic Master

ОК. Ти ћеш имати свемирски пароброд па ћеш остати жив, јер у Библији пише да ће Земља проћи.Не знам у чему је трип...
Trip je u tome da ti ne shvatas znacenje "Neba i Zemlje". "Nebo" jeste Nebesko Carstvo, a "Zemlja" je ova ista
Zemlja na kojoj vlast ima Nebesko Carstvo. "Novo Nebo" ili "Novo Nebesko Carstvo" ce biti duhovno Carstvo na Zemlji u kojem rec nema znacaj i memorija coveka ne postoji, Isaija 65:17 " Jer, gle, ja ću stvoriti nova nebesa i novu zemlju, i šta je pre bilo neće se pominjati niti će na um dolaziti. "
To stanje svesti ce promeniti stanje svesti o Zemlji i time dati "Novu Zemlju".
Ne radi se o nikakvom fizickom unistenju Zemlje, posto bi to donelo fizicko unistenje Bozije Kreacije.
A Bog je Savrsen, i nista uzalud nije uradio.
Religija vise pljuje po Bogu nego Ateizam.
Ateizam bar kaze Bog ne postoji, a teizam kaze da Bog stvara nekoga, ubija ga, pa ga vaskrsava da bi ga ponovo ubio, veceg samara za inteligenciju i logiku nema.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 02:33:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.394 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.