Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Илић: Окупимо се око Томе  (Pročitano 11220 puta)
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Interesantno da Velja ima petoro dece...Po transkriptu njemu mogu samo da popuše qrac  Smile

Ја кад сам радио у његовом кабинету у Скупштини,пуна канцеларија слика са Лидијом Вукићевић  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Ja mozda gresim, ali znam da svinjar ima sina i cerku. Stvori uslove i svi ce imati dece.
Gde u bivsoj nam, sa ooooooogromnim standardom, covek i zena u proseku cekaju stan 20 godina ili ako grade kucu, oderu se od kredita i muke da pravi cetvoro? A da ne pricam sad.
Ja postujem zene kada se trude da radjaju i u kasnijim godinama, ali brate vreme je da se prave izmedju 20-e i 30-e, a velika vecina parova nema uslova za to. ne da oni ne bi hteli. U tim godinama svo vole decju graju, svi vole da jedno dete ne bude samo ali hajde da ne pricamo.
Opet dajem primer Engleske. Zena rodi ( i to ne jedna) troje sa troje muskaraca. Ko jebe tatu, ona ih prijavi i drzava daje indemnizaciju za svako dete tako da ih ona dize bez nekih narocitih problema.
Majka je kod njih svetinja. Mora biti tesko poremecena da joj neko uzme dete.
Ali sta mi pricamo?
A ovo ste u pravu za Voju, Vuka i ostale. Kako da vodi naciju kad ne zna sta je ono: tata, pocepane su mi patike. Pa su mi njegove patike vaznije od svih drzavnih problema. Samo da ne razocaram svoje dete.
A tek ako kaze; gladan sam, a tebi sve prazno u kuci?

Velja ako ima petoro, neka sedi kuci kao samohrana majka a ne da balavi gluposti i potkrada celu naciju.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 14:48:34 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Citat
Velja ako ima petoro, neka sedi kuci kao samohrana majka a ne da balavi gluposti i potkrada celu naciju.
Izvini...on samo kraducka  Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Citat
Covece njemu je mesto sa Legijom i to ravno kao njemu; tri puta po 40.
Da se uzmu i da organizuju gej paradu u Mitrovici.
Pa ne smes bre tako nesto da dozvolis u drzavi. isto tadic sa Dinkicem. Drzi ga zbog vlade. Jebote odjebi takvu vladu sa takvom stetocinom
Svi mi placamo debeli ceh.
Pre je partija uzimala na sebe da ti odredjuje sve, pa koliko je bilo dobio si po nesto kao debilno siroce. Ali ovi bato samo uzimaju, prodaju i nista ne daju.
A ista partija, samo se podelila na razlicita balavljenja. Koga god glasas sitem radi svoje a samo se menjaju profiteri. I to oni sitni, jer krupni ostaju isti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Epiphany 2.26
mob
Samsung Galaxy S10
Realno, ali realno, Škorpi - pričaš gluposti, kao Maxim po diviziji.
To što je Velja krao je neuporedivo manje u odnosu na ove što kradu hektare po BG-u, uvoze struju za Srbiju a prethodno isprazne Đerdapsko jezero, itd.
Drugo, država mora da pomaže natalitet, i ženama koje rađaju treba dati sve što se može. Ali ne rađaju, jer više neće ni jedna da se uda pa sa mužem zajedno da stvara dom, sad svaka hoće da dođe na gotovo, da ima karijeru, da muž ne sme "a" da kaže, a ako tako ne može, onda da se provodi sa lovatorima bar do 40-te, a posle će se već nekako udomiti. I tako društva koja se ugledaju na zapadni način života, polako izumiru, a uvoze arape, crnce, itd, pa odma' "ljudska prava, autonomije, itd".
Škorpi, ne zaboravi: qrac je najveći revolucionar  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Realno, ali realno, Škorpi - pričaš gluposti, kao Maxim po diviziji.
To što je Velja krao je neuporedivo manje u odnosu na ove što kradu hektare po BG-u, uvoze struju za Srbiju a prethodno isprazne Đerdapsko jezero, itd.
Drugo, država mora da pomaže natalitet, i ženama koje rađaju treba dati sve što se može. Ali ne rađaju, jer više neće ni jedna da se uda pa sa mužem zajedno da stvara dom, sad svaka hoće da dođe na gotovo, da ima karijeru, da muž ne sme "a" da kaže, a ako tako ne može, onda da se provodi sa lovatorima bar do 40-te, a posle će se već nekako udomiti. I tako društva koja se ugledaju na zapadni način života, polako izumiru, a uvoze arape, crnce, itd, pa odma' "ljudska prava, autonomije, itd".
Škorpi, ne zaboravi: qrac je najveći revolucionar  Smile Smile
ma isto pricamo, samo ti ne bi bio sapchanin da ne udaras kontre.
O tome sam ti dao primer Engleske. brinu ljudi o potomstvu. Uslovi, uslovi, uslovi.
Pogledaj svaku zenu kako prezivljava abortus?

Sto se tice Velje i to si u pravu, ali on je bio na mestu gde to treba da suzbije a ne da doliva ulje na vatru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
Citat
Covece njemu je mesto sa Legijom i to ravno kao njemu; tri puta po 40.
Da se uzmu i da organizuju gej paradu u Mitrovici.
Pa ne smes bre tako nesto da dozvolis u drzavi. isto tadic sa Dinkicem. Drzi ga zbog vlade. Jebote odjebi takvu vladu sa takvom stetocinom
Svi mi placamo debeli ceh.
Pre je partija uzimala na sebe da ti odredjuje sve, pa koliko je bilo dobio si po nesto kao debilno siroce. Ali ovi bato samo uzimaju, prodaju i nista ne daju.
A ista partija, samo se podelila na razlicita balavljenja. Koga god glasas sitem radi svoje a samo se menjaju profiteri. I to oni sitni, jer krupni ostaju isti.
e, sad ga pretera , kako majke ti mesto Velji Iliću u ćorci sa Legijom , i kakve tu veze sa Veljom ima Dinkić..? Jeste tačno to da to što Tadić drži Dinkića u vladi zbog svoje zadnjice , ali nema veze sa Veljom , tačno je da je svaku vladu od 2000. godine rušio Mlađan Dinkić sa svojim zahtevima.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Nikolić: SNS spremna da predvodi opoziciju

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da je ta stranka spremna da predvodi opoziciju da bi ujedinjenim delovanjem smenila aktuelnu vlast u Srbiji.

Nikolić je rekao Tanjugu da je "put opozicionih stranaka smena vlasti", ali da smatra da pojedinačno nijedna od njih to ne može da uradi.
"Nije lako sam da vodiš državu i sam da odgovaraš za sve, treba svi da podelimo odgovornost. Zašto mi to da vodimo? Velimir Ilić (lider Nove Srbije) je procenio da smo najjači, što i jesmo, i neka uvek najjači i vodi", rekao je on.

Lider naprednjaka je istakao da bi stranke opozicije, ako imaju istu ideju, program, istu želju, trebale da podele i vlast i odgovornost.
Nikolić je dodao da u ostvarivanju ideje ujedinjenja opozicije, koju bi on predvodio, a što je predložio Ilić, "postoji problem sa dve političke stranke - DSS i SRS".
"DSS mora da shvati. Ja sam prvi sukob u stranci koju sam vodio imao oko pitanja može li stranka koja ima manje glasova od nas da preuzme veću ulogu u državi i rekao sam da ne može i da neću da se bavim politkom na taj način", kazao je predsednik SNS i dodao da će tog principa uvek da se drži.

SRS, sa druge strane, ne želi saradnju sa naprednjacima, iako su za njih vrata SNS uvek otvorena, dodao je on.
"Mi smo tu, naš program je izložen javnosti i ko misli sa nama da sarađuje na programu, koji će uglavnom biti program SNS, a mislim da se stranke koje je Ilić pomenuo ne razlikuju mnogo, dobrodošao je", istakao je Nikolić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Не схватам Николића... Коштуница не жели у ЕУ под овим условима...

Да је хтео остао би премијер у претходној влади и не би расписивао изборе...

Политика "и ЕУ и Косово" је апсурдна.
На тим основама је немогуће градити однос са ДСС.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 00:37:55 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Ko to bre ne shvata Nikolica? Pa to sa evropom je obicna farsa. Vidite da je skroz za centralizam vlasti, unitarnu drzavu itd. Cist komunizam, on drugo ni ne zna. Gde bre covek koji niada ozbiljnu stvar nije procitao, do Urangutanovo djubre, da ima pojma o necemu. On ima 100 reci, koje mu PR vrti sta da kaze i naravno medijsku paznju.
Inace gutali su knedle i Ren i ameri kad su videli koga moraju da prime da im balave. Da ih tapsu po ramenima i kazu: taaaaaaako s*nje, za dolar ce si jebete mamu rodjenu.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 08:05:56 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.