Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ikariam:Zivite u Antichkoj Grchkoj  (Pročitano 84408 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson K610i
Biram da batalim...

...samo da podignem još jednu koloniju, ok? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
-За другу нејасноћу сам урадио слику. Значи зашто је број Популације у минусу?

Zato što taj broj predstavlja smanjenje zadovoljstva građana usled povećanja populacije. Što je veća populacija, to je zadovoljstvo manje, pa treba da gradiš krčme (i da imaš vina) i gradiš muzeje (+ kulturne sporazume) da držiš zadovoljstvo na nivou.

Za putovanje od šest sati... a zašto si napravio koloniju na udaljenosti od 17 ostrva? Šta si očekivao? Smiley

PS: igram na Beti već duže vreme (mislim da ima godinu dana).  Smile
Ок хвала на одговору.  Smile
Везано за острво, веровао или не то је било најближе острво које нуди мермер као луксузно добро. Значи све је попуњено у радијусу од око 17 острва. Тужно али истинитно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 4
Pa ti onda ne gradis koloniju odmah, cekas da sa oslobodi neko mesto... Znam ljude na bti koji su par meseci cekali na dobro mesto na mermeru, da im je blizu... Wink
To kako si napravio nema veze sa zivotom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson K610i
Jedina stvar koja može donekle da ti pomogne jeste posejdonovo čudo. Smanjuje vreme putovanja, mnogo su promenili čuda u poslednjoj verziji. I treba daleko manje sveštenika da se dostigne određeni verski nivo čuda.

Pametna stvar bi bila kada bi ograničili broj gradova jednog igrača na jednom ostrvu... video sam da jedan igrač ima 5 gradiva na mermeru.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa ti onda ne gradis koloniju odmah, cekas da sa oslobodi neko mesto... Znam ljude na bti koji su par meseci cekali na dobro mesto na mermeru, da im je blizu... Wink
О извини молим те нисам знао да требам месецима чекати једно слободно место.
Па је л' то суштина целе игре? Да чекаш као мајмун месеце да би ишта урадио?  Smile
И немој више да ми "помажеш" ако си хтео, само погоршаваш ситуацију.

Jedina stvar koja može donekle da ti pomogne jeste posejdonovo čudo. Smanjuje vreme putovanja, mnogo su promenili čuda u poslednjoj verziji. I treba daleko manje sveštenika da se dostigne određeni verski nivo čuda.

То је то. Сад сам видео да на том новом острву има таквог храма. Лоша страна тога је што нико не ради на вери - Острвска вера је 0 %..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson K610i
Ja sam sagradio hram do 10tog nivoa i vera se popela do drugog nivoa. Samo ja imam hram na celom ostrvu.  Smile (mada na drugom ostrvu, skoro svi imaju hramove, ali do poslednjeg nivoa teško mogu da stignu... stalno je 95-97% , mislim da baguju čuda po pitanju vere  Smile )

A mogao bi i da smaraš susede da grade hramove i ulažu u čudo. Mnogo jednostavnije kada ste kooperativni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 4
Па је л' то суштина целе игре? Да чекаш као мајмун месеце да би ишта урадио?  Smile

Cekaj bre... Cemu takav bezobrazan odgovor??? Nisam bre ja sa tobom ovce cuvao... Da li ces da cekas kao majmun ili kao covek, to je vec do tebe, a ti ako nemas strpljenja igraj sims i ne seri po temi... I ne boj se, necu ti pomagati, jer neki ne zasluzuju pomoc ni najmanje... Uostalom nisam ti ni pomagao, samo sam ti rekao kako stvari stoje, a sada idi otvaraj pasijans, na brzaka, nemoj kao majmun...
« Poslednja izmena: 15. Dec 2010, 01:23:27 od 7ki7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
jel zavrsava poso ova igra?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Cekaj bre... Cemu takav bezobrazan odgovor??? Nisam bre ja sa tobom ovce cuvao... Da li ces da cekas kao majmun ili kao covek, to je vec do tebe, a ti ako nemas strpljenja igraj sims i ne seri po temi... I ne boj se, necu ti pomagati, jer neki ne zasluzuju pomoc ni najmanje... Uostalom nisam ti ni pomagao, samo sam ti rekao kako stvari stoje, a sada idi otvaraj pasijans, na brzaka, nemoj kao majmun...
Путуј Игумане.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
jel zavrsava poso ova igra?

смарачица.... ти или игра... ко то зна  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.