Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: igrica sa najlepsom grafikom :D  (Pročitano 15778 puta)
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Pa mozda si mnogo mlad, ili mlad u gamerskom stazu  Smile

Stariji gameri znaju o cemu pricam.

Ali ajd da pojasnim, ne mislim igrive u smislu da se lako uhodavas. Kad kazem igrive, mislim na igre koje te zakucaju za ekran danima, samo da bi naucio da baratas igrom i razvio refleske prstica do mere u kojoj ces da vladas igrom, a da pri tom ne da nisu dosadne nego su toliko zarazne da ti je sve ostalo u zivotu beskrajno dosadno i cini ti se besmisleno. Mnogo slabo ima takvih igara danas.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2009, 03:05:01 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Pa mozda si mnogo mlad, ili mlad u gamerskom stazu  Smile

Stariji gameri znaju o cemu pricam.

Ali ajd da pojasnim, ne mislim igrive u smislu da se lako uhodavas. Kad kazem igrive, mislim na igre koje te zakucaju za ekran danima, samo da bi naucio da baratas igrom i razvio refleske prstica do mere u kojoj ces da vladas igrom, a da pri tom ne da nisu dosadne nego su toliko zarazne da ti je sve ostalo u zivotu beskrajno dosadno i cini ti se besmisleno. Mnogo slabo ima takvih igara danas.
Navedi neku igru posto ja ne znam kako to mislis "da razvijes reflekse prstica".... da nisu to igre iz FPS,MMO,RTS... zanra? (CS,WoW,WC3...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
CS? WoW? WC3? To su mlade igre, za koje nije tesko uhodati se.

Probaj 10-15 godina pre njih! Znas li koliko je tesko bilo preci SF i MC2(ne racunajuci sub zero-a, s njim je bilo prosto) na aparatima, a tek preci igru sa svakim likom, koliko je jebada od igara bilo na SegaMD2 konzoli. Koliko sam vremena proveo uz Ninja Gaiden i Shinobi, Metal Slug, pa kasnije Jagged Alliance i Fallout2, koliko sam samo vremena proveo prelazeci ove igre po 10ak puta, to su igre koje i danas ne retko ukljucim da igram i dalje mi nisu dosadne. Tada nismo imali net i google, te smo morali sve da provaljujemo sami. Danasnji naslovi dosade vrlo brzo, nisu ni prineti trajanju nekadasnjih naslova, da ne pricamo o tome da nisu vise toliko komplikovani kao sto su njihovi predhodnici bili, i da nisu vise toliko zarazni. Ej znas kolko traje bas taj Metal Slug koji pomenuh, jos uvek je danas hit naslov, Metal Slug X se pici po celom svetu jos uvek. Zamisli da navezbas Metal Slug da predjes celu igru jednim zetonom na aparatu, ih trebalo je mnoooogooo vremena. Ima jos mnogo naslova, more njih, evo setih se jos nekih Double Dragon, Streets of Rage, Ninja Commando, Samurai Showdown itd. pa kasnije Gorky17, Commandos, Duke, Diablo itd. nije bitan zanr vec to da su nekada igre bile pravljene drugacije, pravljene su tako da moras da ih "treniras" do besvesti, da bi njima ovladao, nije svako mogao da bude gamer, niti je mogao svako da ih savlada, te su igre i pravljene tako da ne dosade ni posle hiljadu igranja. Danas se igre prave za siru populaciju i dostupnije su svima, uhodavanje u igru je postalo mnogo jednostavnije, ali to je sto je. Ostaje samo da odaberemo nesto iole fino(za svoje ukus naravno) iz brda danasnjih naslova.

Na te igre mislim, to su bile igre bez repetitivnog gameplay-a, koje su bile totalno drugacije od danasnjih naslova. Posle Diablo 2, mnogo je malo igara koje su me onako odusevile i drazale zakucanog za ekran danima bez prestanka, kao sto su to bili stari naslovi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Pre svega mene TF2 drzi 24/7.  Smile Smile
Cim imam slobodnog vremena ja samo to igram. Smile

A sto se tice izrecenog, ja bih MK2 (ne MC2) presao sa povezom preko ociju.  Smile Naravno, malo se salim ali stvarno sam mnogo puta presao tu igru i uigran sam do maximuma. Sve zavisi kako ucis tj za koje vreme ces ovladati igrom. A i automati nisu pouzdani, malo je zardjao taj sistem. Ako je tebi tesko bilo da prelazis igre na automatu to nije do igre vec do samog automata. Igrao sam dosta starijih igara preko emulatora i prilicno su lakse od ovih danasnjih (bar po meni).... a i ja sam vise za nove tehnologije nego za stare.  Smile

CS? WoW? WC3? To su mlade igre, za koje nije tesko uhodati se.
Ipak ti treba dosta vremena dok shvatis sve tri igre, WoW nisam igrao (Igrao sam trial) ali da bi bio dobar u CS i W3 treba ti dosta vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
 Smile Ne slazem se, ni W3, ni CS nisu teske igre. Pogotovo CS, posle 3 partije skapiras da igra ima specificnu fiziku koja veze nema sa realnoscu, pokreti pri heftanju i kretanje po mapi su vec stvar iskustva sa fps igrama. W3 za mene nije predstavljao nikakav izazov, elem u odnosu na pojedine igre ima vrlo malo keyboard shortkey-a koji se lako pamte. WoW je bilo dovoljno da citas uputstva, i zadatke iz kvestova dok igras da se uhodas za cas. Jedino ako ti engleski predstavlja problem mozes da imas neke muke.

Automati jer imas samo analogni taster za pravac i 3 ili cetiri dugmeta za poteze, te su kombinacije za poteze mnogo kompleksnije. Na SMD2 konzoli je postojalo 6 tastera za poteze koji su se na aparatu izvodili uz pomoc 4, samim tim igra je vec dosta bila pojednostavljena.

Smile Igranje prave stvari i emulatora ne moze da se poredi, sve emulisane verzije su dosta lakse od starih salonskih(pardon danas ih zovemo igraonice, a ne saloni za zabavu ko nekada) varijanti sa konzola i aparata.

Ne sporim ja nove tehnologije vec kazem da su nekada igre bile 10 puta teze, a isto toliko zanimljivije, jer su nas lepile za ekran ko muve na lepak. Igre koje su bile do zla boga teske da se nauce, a toliko zanimljive da nismo odustajali od njih.

Za MK se izvinjavam, nisam obratio paznju, nem pojma kako sam zeznuo.  Smile

No odosmo u Off, tema su igre sa najlepsom grafikom

Pa da se vrnem na temu, mislim da rasprava ne treba da se vodi u smeru realisticnosti grafike, vec u smislu estetike. Koliko prelepo mogu da izgledaju realisticni pejzazi i likovi, toliko privlacne za oko mogu da budu i comic book i manga grafika ukoliko su dobro ukompovane u igri.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2009, 18:28:22 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Citat
Metal Slug
"mogao sam aparat da kupim koliko sam mu novca ostavio"  Smile
elem, MS je i lep primer kvalitetne crtane grafike, igra koja ima brdo detalja sto pokretnih sto staticnih ali retko kada postaje clusterfuck, igra i posle silnih godina izgleda prelepo u ma kojoj rezoluciji je pokrenuli
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
Metal Slug baš neobično prija očima

gimmi mašingan čk čk  Smile
« Poslednja izmena: 03. Nov 2009, 21:53:51 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Ne sporim ja nove tehnologije vec kazem da su nekada igre bile 10 puta teze, a isto toliko zanimljivije, jer su nas lepile za ekran ko muve na lepak. Igre koje su bile do zla boga teske da se nauce, a toliko zanimljive da nismo odustajali od njih.
Meni su danasnje igre 100x zanimljivije od onih pre 10 godina.  Smile I drze me ceo dan pred ekranom (ili LCD-om). Tesko je bilo iskljucivo zbog upravljackog sistema. A to nema veze sa igrom. Igra je laksa ako ima vise kontrola a teza ako ima manje. Ja ne znam sta je tu cudno. A i danasnje igre ne mogu da se igraju na 4 tastera.
Kao sto kazes, da ne idemo u off, ja ovde prestajem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Citat
Metal Slug
"mogao sam aparat da kupim koliko sam mu novca ostavio"  Smile
elem, MS je i lep primer kvalitetne crtane grafike, igra koja ima brdo detalja sto pokretnih sto staticnih ali retko kada postaje clusterfuck, igra i posle silnih godina izgleda prelepo u ma kojoj rezoluciji je pokrenuli
Pricaj mi o parama koje sam potrosio na zetone za MS ufhhh.

I da grafika je jos uvek jako simpa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48034
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
crysis definitivno

Crysis i FarCry oba dela.

resident evil 5.craysis.far cray

Ако би ову тему претоврили у анкету, видјело би се да Crysis има графику која је најљепша већини људи.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 15:12:06 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.