koliko tek nivoa ima u igrici uhvati klovna brate ja sam sad na 8 ima jos znas koliko .....stvarno dobra igra ko ne igra pokajace se e da trazim igru sa pingvinima imate pocetnu poziciju odakle krecu i cilj i vi trebate da postavljate tramboline , topove i druge zezalice da bi ih naveli do cilja ...kako se ova igra zove????
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 16:15:48 od shone#43 »
nadam se da nisam promašio temu ako može pomoć ,tražim igre kao što su xeno tactiks ili desktop tower defens trebami ako znate još imena sličnih igara imam worcraft i ft i znam da ima tamo gomila tabli ali nisam našao ni jednu za jednog igrača ako znate neku to bi mi najviše značilo unapred hvala
Počeo je Euro 2008! Nas, nažalost, tamo nema ali to nije razlog da ne izaberemo svoje favorite i odvedemo ih na vrh svetskog fudbala. Odlična fudbal igrica! www.igre-igrice.rs/sportske-igrice/nogomet-prvenstvo
« Poslednja izmena: 10. Jun 2008, 17:23:42 od Savrsena »
Počeo je Euro 2008! Nas, nažalost, tamo nema ali to nije razlog da ne izaberemo svoje favorite i odvedemo ih na vrh svetskog fudbala. Odlična fudbal igrica! www.igre-igrice.rs/sportske-igrice/nogomet-prvenstvo
Bolje da ih nema nego da nas brukaju!
« Poslednja izmena: 10. Jun 2008, 17:33:03 od Magic Master »