Na mail mi svaka 2-3 dana stize newsletter od bigfishgames-a sto je pocelo da me iritira jer traje vec duze vrijeme a nisam registrovan na tom sajtu. Zasto mi to salju i kako da ih otkacim da mi vise ne salju ta sr*nja?
Na mail mi svaka 2-3 dana stize newsletter od bigfishgames-a sto je pocelo da me iritira jer traje vec duze vrijeme a nisam registrovan na tom sajtu. Zasto mi to salju i kako da ih otkacim da mi vise ne salju ta sr*nja?
Ma trebalo bi da imaš na kraju maila, sitnim slovima, najverovatnije unsubscribe i prestaće da ti šalju.
Ma trebalo bi da imaš na kraju maila, sitnim slovima, najverovatnije unsubscribe i prestaće da ti šalju.
Evo sta pise na kraju:
We're sending this Big Fish Games newsletter to you at: (moj mail). To ensure these newsletters go to your inbox [not your junk folder] just add newsletter@bigfishgames.com to your address book.
You're receiving this because you played a game on Big Fish Games.com; we respect your privacy, and never sell or share our customers' information. We honor any request to unsubscribe from this mailing list. If you do not wish to receive these newsletters in the future, unsubscribe here or contact us at Newsletter Coordinator, Big Fish Games, Inc., 1501 Fourth Ave. Suite #800, Seattle, WA 98101. Read our Privacy Policy here.
If you do not wish to receive these newsletters in the future, unsubscribe here or contact us at Newsletter Coordinator, Big Fish Games, Inc., 1501 Fourth Ave. Suite #800, Seattle, WA 98101. Read our Privacy Policy here.
Citat
Pa jel postoji neki link? Ako ne, onda mislim da ćeš morati na njihov sajt pa tamo nađi nekako, ne znam kako da ti pomognem.