Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 417 418 420 421 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 968815 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC m9
poz
jel zna ko zasto kad mi pokrene igricu split second zvuk ide a slike nigdje nema samo crno
hvala
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson K610i
Probaj sa instaliranjem drajvera za tvoju graficku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 196
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Corby
E ljudi treba mi pomoc oko  far cry 2 igre...
Skinuo sam verziju od 3,67 GB i mountovao kada je kliknem na instal ono mi se otvori DOS na 1 sekundu i kaze program too big...(nisam dalje uspeo da procitam)da li neko zna u cemu je problem ...
Unapred hvala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC m9
Probaj sa instaliranjem drajvera za tvoju graficku...
hvala radi
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 196
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Corby
Skinuo sam verziju od 3,67 GB i mountovao kada je kliknem na instal ono mi se otvori DOS na 1 sekundu i kaze program too big...(nisam dalje uspeo da procitam)da li neko zna u cemu je problem ...
Unapred hvala...
Molim Vas pomozite mi oko igrice far cry 2,to je vec 2 igra koja mi ne radi  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC m9
poz
ja sam isto tako skidao cod4 i nije htjeo.pogledaj imal igdje objasnjenje sta trebas raditi.a sto nisi ko covjek skinuo full game i bez problema instalirao
« Poslednja izmena: 08. Jun 2010, 13:18:37 od mile-jafa »
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Skinuo sam igru Cultures 64 MB odlicna igra...Udjem u nju,pocnem da igram kad ono mis mi odleti skroz levo skroz gore na mapi i ne moze odatle da se pomera...Kada kliknem na deo mape gde su ljudi koje ja kontrolisem odma mi mis zajedno sa kamerom odleti na isto mesto i ne moze da se vrati,ne moze da se kontrolise ne reaguje!Skinuo sam Cultures 2 i isti problem je i tamo!Da li neko zna do cega je ovo?Igrao sam pre jedno 3 godine ove igre na starom kompu i sve je radilo kako treba!Sad ne znam zasto zajebava?Pomozite

Hmm dakle da pokusam ponovo...Predpostavljam da vecina clanova kao i ja nikada ne dobije odgovor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 196
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Corby
Unapred hvala...
Molim Vas pomozite mi oko igrice far cry 2,to je vec 2 igra koja mi ne radi  Smile Smile Smile
I ja cu da probam opet...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel One Touch Idol X
Skinuo sam igru Cultures 64 MB odlicna igra...Udjem u nju,pocnem da igram kad ono mis mi odleti skroz levo skroz gore na mapi i ne moze odatle da se pomera...Kada kliknem na deo mape gde su ljudi koje ja kontrolisem odma mi mis zajedno sa kamerom odleti na isto mesto i ne moze da se vrati,ne moze da se kontrolise ne reaguje!Skinuo sam Cultures 2 i isti problem je i tamo!Da li neko zna do cega je ovo?Igrao sam pre jedno 3 godine ove igre na starom kompu i sve je radilo kako treba!Sad ne znam zasto zajebava?Pomozite

Hmm dakle da pokusam ponovo...Predpostavljam da vecina clanova kao i ja nikada ne dobije odgovor

А ниси помислио да можда нико не зна одговор? Не разумем зашто мислиш да ти нико не би одговорио, а зна у чему је проблем...
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Inace ne znam kako ali resio sam problem  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 417 418 420 421 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.