Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 402 403 405 406 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 974339 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC Sensation
Ljudi skida mi se preko torenta Batman AA(8.12 GB) u nedelju uvece sam poceo da ga skidam,do ujutru je skinulo 33 % onda sam otisao u skolu u 1 i ostavio ga da skida,kad sam se vratio skinulo je 59% od tada,download se ne mrda!Ne skida se nista!Zbog cega?Sta da uradim da se download nastavi?Dakle celu noc nocas nista se nije skinulo kao ni ceo jucerasnji dan...
momak to nije pitanje za ovde!!!
a tvoj problem je to sto nema vise seed-ova za delove koje tebi trebaju,najverovatnije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Evo iz my compyter:
Sistem
Microsoft windows xp
verision 2002
sp2
Registred to Janjusevic(moje prezime)
......
Danas mi stize grafa iz servisa jer,ajde pomognite mi,dal da stavim komp na vistu sp1?(dx je, ima glup izgled,glupa je,ali da li bi mi igrice bolje radile?)
Sad mi neshto jede ram,vjerovatno zato shto mi je sad integricana kartica,krade mi 200mb  Smile.
Sad cu proguglat neshto, kako bjeshe ono i da li se mijenja shta ako se ono u registriju promijeni da bude xp sp3(ono kad igrica ne mozhe da se pokrene na sp2 nego na sp3)
Neshto mi jede ram Smile Smile,ajde pomagajte bash mi se igra ta igra a ja ne mogu da je igram,to shto kazesh bolje mi radi na 1440x900 i sve na hig nego na low. help Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Evo iz my compyter:
Sistem
Microsoft windows xp
verision 2002
sp2
Registred to Janjusevic(moje prezime)
......
Danas mi stize grafa iz servisa jer,ajde pomognite mi,dal da stavim komp na vistu sp1?(dx je, ima glup izgled,glupa je,ali da li bi mi igrice bolje radile?)
Sad mi neshto jede ram,vjerovatno zato shto mi je sad integricana kartica,krade mi 200mb  Smile.
Sad cu proguglat neshto, kako bjeshe ono i da li se mijenja shta ako se ono u registriju promijeni da bude xp sp3(ono kad igrica ne mozhe da se pokrene na sp2 nego na sp3)
Neshto mi jede ram Smile Smile,ajde pomagajte bash mi se igra ta igra a ja ne mogu da je igram,to shto kazesh bolje mi radi na 1440x900 i sve na hig nego na low. help Smile
1.zajebi bre Vistu,ostani na XPu.Vistu uzmi tek ako nikako ne budes mogao da nadjes resenje,ali,naci ce se,ne brini.
2.kolko RAMa imas?ja sam ranije imao GB i to DDRa,pa sam igrao bez problema na high.
3.probaj da patchujes igru.
4.probaj da zamenis drajvere.
5.probaj sa nekim drugim primerkom igrice.

i,reci mi,koliko i kako stuca?da li samo secka,onako,kao kad je igra jako zahtevna,ili bas stuca i baguje,kada najvise secka u igri,jel ima razlike kada menjas settings...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Ovako komp moram da nosim u sevis da ga cijelog testiraju(zbog grafe, nov komp  Smile )
Inache igra ono kao kad je zahtjevna sjecka(ali bash puno) nevjerujem da imam 7-8fps,a akostavim na low josh vishe stuca.Imam 2gb ram-a,a ma sve ostale igre rade , ako je toliki problem oko ram-a dao bij josh 20e pa da ima 3-4gb ram-a.Ovi ovdje su to rijeshili dodavanjem josh rama ali ja i onako dulo bolju konfu imam:
http://www.itsvet.com/proizvod/toshiba-satellite-l550-117-intel-core2-duo-2.1ghz-4096mb-320gb-dvdrw-17.3''-led-hd-winvhp/comp_comp_laptop/22/3629

Vidi molim te kako igra leti:
http://www.youtube.com/watch?v=58awGZIO_pQ

Nzn da ima patch za igru.Probacu i sa drugim crackom,starjim-novijim driverima trenutno su catalyst 9.12
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 18:35:12 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
hm...  Smile

ne znam...
probaj sa drugim primerkom igre i mozda drugim drajverom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Samsung C3050
znaci nemam nikakvo iskustvo sa steam igrama, koristim ga samo da igram modern warfare 2.
i sad me zanima nesto o igrama day of defeat i team fortress
da li ih trebam kupiti da ih igram ili mogu bez problema igrati ako ih downloadjujem, updatujem na najnoviju verziju i igram kao non-steam games.
pls za pomoc
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
da li znate mozda zasto se cs 1.6 ne vidi preko celog monitora(22") na win 7 , znaci stavim maksimalnu rezoluciju ,normal,32 bit color , stavim i na opengl pa i na software opet isto, preko auto adjusting monitora ne vredi? da li neko zna u chemu je problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Koju graficku imas? Kod mene lepo radi na 22".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ma graficka je extra nvidia 9600gt 512mb!

pa radi ti lepo jer imas xp

[Edit by aco_ra: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 23:31:57 od aco_ra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 402 403 405 406 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.