Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 973734 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Svejedno vidi u servisu da ti testiraju masinu, moze da bude dosta stvari (od drajvera do napajanja i maticne)
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a2pr
mob
Samsung S8
Ljudi imam problem sa War Craft-om Frozen Throne
Pre kad sam igrao nije mi se kočilo a sada kad hoću da igram
strašno mi se koči igrica i secka...???
((Da napomenem imam RAM 512 MB 1.27 GHz))

Hvala Unapred !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Da li ti je neki program ukljucen u pozadini? Mozda bas dok igras antivirus radi kompletno skeniranje kompa. Probaj da smanjis rezoluciju ili detalje u igri.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1419
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung GT S3650i
Instaliraj ponovo DirectX 9.0c i sve ce biti ok on zna da zajebava
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Moram i ja da se pozalim na igru Duke NUkem Manhattan project. Prvih minut-dva radi kako treba a onda sve sporije i sporije dok ne zakuca pa treba i po 5 minuta da komp shvati da pokusavam da otvorim task manager. Da li je ovo do mog kompa i hoce li patch popraviti ovo? Nijedna igra mi ne pravi probleme osim ove.
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 23:26:40 od Bokac »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
Zastava Novi Beograd, Kraljevina Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sharp KoBaS
Citat
Moram i ja da se pozalim na igru Duke NUkem Manhattan project. Prvih minut-dva radi kako treba a onda sve sporije i sporije dok ne zakuca pa treba i po 5 minuta da komp shvati da pokusavam da otvorim task manager. Da li je ovo do mog kompa i hoce li patch popraviti ovo? Nijedna igra mi ne pravi probleme osim ove
Igro sam ja to odavno, izgleda da je do same igre neki bag secam se da mi je zadnji nivo uzasno seckao da nisam mogao da ga predjem u svakom sluchaju probaj patch, a znam da kod ortaka uopste nije htela da se pokrene
IP sačuvana
social share
Ој Косово, Косово земљо моја вољена, земљо славних витезова Лазара и Милоша
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 584
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ovako. Neki lik mi je narezao generale, ali lose. Prvi disk se instalira sve ok, preko setupa, e sad u istom tom folderu stoji onaj data2.cab od nekih 700mb kao zip fajl. To pertpostavljam, gotovo da sam siguran da je sadrzaj diska 2 od generala, i sad kad instalacija trazi drugi disk, sta da uradim da on prepozna ovo kao drugi disk.
Tako da sam mi je palo na pamet da ako neko ima drugi disk od generala da napravi onaj mali .mds fajl od koji ja kad zakacim u alkohol da vidim sta je sve sadrzaj drugog diska pa da probam to da narezem na cd, pa kad trazi drugi disk da to ubacim. Ili da me uputi prema linku koji ima taj mds fajl da se skine...
Ili ako neko ima neku bolju ideju da mi predlozi ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1419
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung GT S3650i
napravis image od tog fajla sa Ultra ISO programom I pokrenes ga sa Deamon Tools  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
  imam problem sa igricom  Colin McRae Rally 04 kopiro sam sa orginal diska , i sad sam instaliro al nesto nece sve sam uradio kako treba , jel mi neko moze pomoc sta ,, javlja mi ovo        Please insert orginal disk of a backup. See www.securom.co/copy for more detalis    moze li mi neko pomoc super igrica je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
  imam problem sa igricom  Colin McRae Rally 04 kopiro sam sa orginal diska , i sad sam instaliro al nesto nece sve sam uradio kako treba , jel mi neko moze pomoc sta ,, javlja mi ovo        Please insert orginal disk of a backup. See www.securom.co/copy for more detalis    moze li mi neko pomoc super igrica je
u pitanju je crack ili nisi ga dobro ili nisi uopste crackovao al crack neces dobiti ovde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.