Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta  (Pročitano 59521 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
ram.. pazi ovako, uzmi od tog druga ram, izvadi tvoj ram i stavi njegov.. i probaj igru.. ako tada radi, onda ti je crko neki modul, ako ih imas vise, ako ne radi ni tad, onda ne znam.. reinstaliraj windows..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
[no way Pedro  Smile ]

E da,samo da ti kazem... nema sanse

[Edit by litricind: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona SCG je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 03. Jul 2006, 00:51:34 od litricind »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A zar niko nema resenje za moj problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Imam sledeci problem:kada sam sa neta skinuo neki skin za gta vice city,i pokrenuo ga,nesto se pokvarilo u samoj igrici tako da sam odlucio da je obrisem. Usao sam u kontrol panel,pa na add/remove,i tamo mi je pisalo da li zeli da obrisem ati control panel,ili tako nesto. Ja sam kliknuo yes,i kada sam obrisao to,vise nisam mogao da namestam rezoluciju ni u jednoj igrici. Mogao sam u propeties na desktopu,ali kada bih usao u bilo koju igricu,i otisao na options/video/display-sve mi je bilo dostupno,osim opcije za namestanje rezolucije! Nedelju-dve posle toga sve igrice su pocele da mi se koce,pa vise nisam mogao normalno da igram ni onaj pinball a kamoli nesto drugo,i takodje su mise i filmovi povremeno kocili kada bih gledao. . Odneo sam komp u servis na reinstalaciju,ljudi tamo su mi rekli da to mogu da popravim i vratim samo ako reinstaliram komp. Medjutim posle reinstalacije,nije mi vraceno ono za rezoluciju,a igrice su mi se i dalje kocile,kao i filmovi. Inace,komp imam godinu i po dana,i sve mi je besprekorno radilo,do pre dva i po meseca kada sam to obrisao. Moze li neko da mi kaze sta je uzrok problema,i kako to mogu da ispravim. Hvala unapred i pozdrav.

[Edit by 3EBC: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

E da kada si rekao da si obrisao ATI control Panel obrisao si drajver za graficku.Zato ti je kocio.A i sada ti koci zato sto ti ljudi iz servisa najverovatnije nisu ponovo instalirali drajver.Znaci uzmes najnovije drajver za tvoju graficku instaliras i trebalo bi da radi.Ako ti to ne pomogne javi se ponovo pa cemo videti.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A cekaj,gde mogu da skinem te drajvere?Da li mozda postoje neke novine sa kojima dolazi dvd sa tim drajveriima,pitam te posto sam cuo,pa rekoh da ne znas koje su to novine?Ili odakle mogu da skinem?Inace puno hvala za savet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Pogledaj ovde pa download-uj koji ti treba driver u zavisnosti koja ti je graficka.Ako ti nesto nije jasno javi se.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2006, 13:47:12 od litricind »
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A jel mogu na primer da instaliram taj isti drajver kojim sam obrisao,tj.da ga vratim?I da,jel mozes da mi kazes kako da vidim na kompu kako mi se zove graficka,cisto da proverim nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Mozes da ga vratis ako ga ponovo instaliras.A da vidis koja ti je graficka ides ovde: Start/Control Panel/System/jezicak Hardware/Device Manager/Display Adapters i tu ces videti koja ti je graficka.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A izvini ako udjem na properties na desktopu,pa onda jezicak settings i tamo mi pise plug and play monitor on naprimer RADEON 9550 da li je to sto mi pise isto ime moje graficke kartice,ili je to nesto drugo.To te pitam posto mi je pre reinstalacije tu pisalo plug and play on ASSUS 9550 cini mi se,ali znam da je bio ASSUS,a sada mi pise RADEON,pa se plasim da mi graficka nije nekako zamenjena?Inace puno hvala na pomoci,i ako mozes da mi odgovoris,posto mi je hitno?
« Poslednja izmena: 04. Jul 2006, 12:55:34 od valiant_028 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Jeste,tu ti pise graficka.Ide: monitor(tvoj monitor) on graficka(tvoja graficka).RADEON ti je ATI-jeva graficka,a za ASSUS nisam nikada cuo. Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.