Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 00:49:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: igre lose rade na win 7 ?!  (Pročitano 2851 puta)
06. Mar 2011, 10:38:32
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
Maticna ploca: MSI K9n Neo V3
Procesor: AMD Athlon dual core na 2.7ghz
Memorija: kingston 4gb
Graficka: MSI NVIDIA NX8600GT-TD512EZ PCI – E 512mb

pre 15ak dana sam presao sa xp na win7 64bit,instalirao sve drajvere,dodao jos jednu memoriju od 2gb (ranije sam imao samo 2) isti proizvodjac,ista frekv ...
i posto nisam neki zahtevan korisnik sto se tice igara (igram ugl sportske igre,2k11/pes/tennis) krenem ja sa nba 2k11 i primetim da mi igra 'secka' na istim postavkama kada mi je dok sam bio na xp-u radila glatko ... pomislim da je do drajvera,obrisem,instaliram nove opet ali opet isto ... iako sam mislio da ce zbog dodatog ram-a da radi za 'nijansu' bolje ...
svestan sam ja da je graficka stara ali kao sto rekoh ne igram neke novije igre koje ne traze neku masinu,eto konkretno 2k11 ... i bas me nervira sto koci,jer zna neko sta bi mogao da bude problem ?
da napomenem da zbog 22'' monitora drzim max rezoluciju (1680x1050) ali su ostale postavke u igri mahom na medium i low ... a ono sto me najvise 'buni' je to sto sam do juce na tim istim postavkama igrao bez problema ...

da napomenem i da sam npr pre mesec dana igrao black ops na najvecoj rezoluciji i smanjenim postavkama i da je radio ok posto kontam da je on mnogo zahtevniji ...
help!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I’d like to help u out. Which way did u come in?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 8310
Nije do komponenti, osim ako je neka pocela da brlja..
Moze biti neki nesklad u grafik opcijama za igru.. mozda da smanjis rezoluciju.. ili temperatura.. ili 7 nije najbistrije instalirana..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 444
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Maticna ploca: MSI K9n Neo V3
Procesor: AMD Athlon dual core na 2.7ghz
Memorija: kingston 4gb
Graficka: MSI NVIDIA NX8600GT-TD512EZ PCI – E 512mb

pre 15ak dana sam presao sa xp na win7 64bit,instalirao sve drajvere,dodao jos jednu memoriju od 2gb (ranije sam imao samo 2) isti proizvodjac,ista frekv ...
i posto nisam neki zahtevan korisnik sto se tice igara (igram ugl sportske igre,2k11/pes/tennis) krenem ja sa nba 2k11 i primetim da mi igra 'secka' na istim postavkama kada mi je dok sam bio na xp-u radila glatko ... pomislim da je do drajvera,obrisem,instaliram nove opet ali opet isto ... iako sam mislio da ce zbog dodatog ram-a da radi za 'nijansu' bolje ...
svestan sam ja da je graficka stara ali kao sto rekoh ne igram neke novije igre koje ne traze neku masinu,eto konkretno 2k11 ... i bas me nervira sto koci,jer zna neko sta bi mogao da bude problem ?
da napomenem da zbog 22'' monitora drzim max rezoluciju (1680x1050) ali su ostale postavke u igri mahom na medium i low ... a ono sto me najvise 'buni' je to sto sam do juce na tim istim postavkama igrao bez problema ...

da napomenem i da sam npr pre mesec dana igrao black ops na najvecoj rezoluciji i smanjenim postavkama i da je radio ok posto kontam da je on mnogo zahtevniji ...
help!

Pojedini dual core procesori imaju problema sa windows 7, kao i odredjene kombinacije chipseta. Na mom core2duo-u win7 ima 15-20% loshije performase nego u XP-u.

Jedino mozes da probash da disejblujesh superfetch(poshto zna da u pochetku podosta drlja po hardu), kao i indexing service, da eliminisesh seckanje.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 13:14:32 od Imejl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
nije do windowsa, dobar je on za igre. graficka ti je matora, a i ta maticna vise ne ulazi ni u srednju klasu. imas bre za 60 evra nvidia gt440 grafiku koja jede malu decu [u odnosu na 8600].  Smile
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 444
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ako ti je sve radilo kako treba na xp-u, a ne planirash da uzimash nove komponente(zbog par svetlucajucih dugmica), najbolje reshenje je da se vratish na xp, pa u futuru uzmesh neki I5/I7 za win7.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b13pre
mob
Nokia C5-00
nije do windowsa, dobar je on za igre. graficka ti je matora, a i ta maticna vise ne ulazi ni u srednju klasu. imas bre za 60 evra nvidia gt440 grafiku koja jede malu decu [u odnosu na 8600].  Smile

Па му је зато радило перфектно на ИксПе-у ?  Smile

Дакле... компоненте нису лоше... само што је Седмица много захтевнија од ИксПе-а... Ако није баш нешто твикована.. а чак и да јесте.. опет је доста тежа...

Можда и грешим, али ја бих рекао да то ипак јесте зато што сам систем узима много више ресурса, у случају Седмице... Smiley
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
VIP Xiaomi Note 10 P

Па му је зато радило перфектно на ИксПе-у ?  Smile

Дакле... компоненте нису лоше... само што је Седмица много захтевнија од ИксПе-а... Ако није баш нешто твикована.. а чак и да јесте.. опет је доста тежа...

Можда и грешим, али ја бих рекао да то ипак јесте зато што сам систем узима много више ресурса, у случају Седмице... Smiley

kod mene je sedmica poboljsala performanse. xp je istorija.. Smiley ali ja imam intel core duo i gt240.  Smile
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
mob
Nokia C5-00
Сваки новији систем, боље искористи потенцијале јаче конфигурације.. кључна реч је јаче Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
igre lose rade na win 7

пређи на линукс
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
mob
Nokia C5-00
Citat
igre lose rade na win 7

пређи на линукс

Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 16:25:50 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
hvala na odgovorima ...
iako nisu nesto pomogli bar su zanimljivi Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I’d like to help u out. Which way did u come in?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 8310
Hoces da ti odgovorimo i jos da ti pomognemo.. ne moze to, jarane..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
pokusaj sa instalacijom 32-bitne verzije win7, mnogo su optimizovaniji drajveri za 32-bitnu verziju.  definitivno win7 trosi vise resursa sistema nego xp.  ako ni to ne pomogne onda se lijepo vrati na XP i nadji temu koja ce ga uciniti vizuelno slicnim win7ici.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 00:49:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.