Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Jan 2026, 17:03:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Najbolja igra:
BioShock
8.7%  (42)
C&C 3 Tiberium wars
4.6%  (22)
Call of Duty 4: Modern Warfare
25.7%  (124)
Colin McRae DiRT
4.8%  (23)
Crysis
13%  (63)
Gears of War
2.9%  (14)
Orange Box
3.3%  (16)
Pro Evolution Soccer 2008
12.2%  (59)
Race WTCC game
0.8%  (4)
Rainbow Six Vegas
1.4%  (7)
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
7.5%  (36)
Supreme Commander
1%  (5)
The Witcher
3.1%  (15)
Tomb Raider Anniversary
3.5%  (17)
Unreal Tournament 3
3.3%  (16)
War Front Turning point
0%  (0)
Warhammer Mark of Chaos
1.2%  (6)
World in Conflict
2.9%  (14)
Ukupno glasova: 260
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igra godine [2007]  (Pročitano 33331 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
world in conflict! thats what im talkin about!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3953
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Za mene je najbolja igra godine God of War 2.
Šteta što to nema na listi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Za mene je najbolja igra godine God of War 2.
Šteta što to nema na listi.
nema je jer je samo za PS2. Smile ovo su PC igre, a steta za God of War II sto nije izasao za PC Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i

NBA 08 i CoD 4  Smile
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I am going up where the sun keap shining

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 210
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia n73
Jos neko pljune po CoD4 saljem ninje na njega!!! Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 23:22:31 od lpma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Meni je S.T.A.L.K.E.R. zabluda godine. Stvarno ne znam sta ljudi vide u njemu. Grafika losa, zahtjevna. Zvuk tu i tamo. All, fizika katastrofa... Kad vidim one pse kako se krecu, vratim se 10 godina unazad.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Stvarno ljudi sta biste vi? Da igre imaju kvalitet CGI filmova koje pravi Dreamworks (za takav film, usput, treba ceo klaster kompova da se renderuju) a da rade na Pentiumu I sa TNT2 grafickom? I da je samo "pichi,pucaj bez razmisljanja"...

@vlado85
odigraj Fallout ili pronadji malo informacija o Pripjatu (gradic u blizini Cernobilja, sada je grad duhova) pa ces videti zbog cega je Stalker toliko dobar - amtosfera
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2
Citat
@vlado85
odigraj Fallout ili pronadji malo informacija o Pripjatu (gradic u blizini Cernobilja, sada je grad duhova) pa ces videti zbog cega je Stalker toliko dobar - amtosfera
nemoras igrati iako ti preporucujem  Smile mogu da ti ispricam o ghoust town-u naime pripjat je grad u kome je zivelo izmedju 10000 - 15000 dusa klasincan komunisticni industriski gradic u kome su ziveli mahom rudari i fizikalci na rudama i u fabrikama ali da neduzim dalje Chernobilj je uradio svoje sada izgleda kao i svaki drugi grad samo nema zive duse eee zamislite idete gradom nocu u kome sve izgleda kao i obicno samo nema nikog zivog zgrade prazne, kuce takodje bukvalno samo bubasvabe su od pokretljvih stvari uocljive
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Meni je S.T.A.L.K.E.R. zabluda godine. Stvarno ne znam sta ljudi vide u njemu. Grafika losa, zahtjevna. Zvuk tu i tamo. All, fizika katastrofa... Kad vidim one pse kako se krecu, vratim se 10 godina unazad.
grafika nije zahtevna jer igrica moze da radi cak i na W98 zbog kompatiblinosti engina,i zato sto je krenula sa razvojem jos u 2001. i zato i jeste toliko orginalna.fizika je izvanredna jer igra ima najbolju balistiku od vecine igara do 2008' i oruzja su uradjena vrlo realisticno,zato molim te,bar to ne pricaj...mutanti se krecu lose,ali ima i gorih primera u '07. za te stvari.
evo,ko da i ja sad kazem da Cod4 ima losu grafiku(a svi znamo da nije tacno) zato sto helikopteri nemaju antenu ovde,nego onde,i zato sto mudzosi ne umiru realisticno...ne ocenjuje se to tako...

i pored toga,ni ja ne znam sta ljudi vide u Cod4...veoma lepa i kvalitetna igrica,ali propagandna americka bljuvotina sa traljavom pricom,jos gorom koncepcijom i istinitoscu i smandrljanim sadrzajem...igrica podseca na nesto bolje uradjene propagandne debilizme poput Terrorist Takedown,ili slicnih sranja...10minuta popovanja o obicnoom-nista-posebnom Abramsu i kako ima (ja ga zovem)"Coban" i kako je jak,i bla,i bla i bla...dodje ruski tenk stariji 20godina  od njega sa adekvatnom opremom i skenja ga odmah... Smile
a vrhunac jeste prica sa Pripjatom(za koji autori igre verovatno ne znaju ni gde se nalazi,al bole ih uvo...)koji kao sada sluzi kao baza anti-globalistickih terorista Smile... Smile Smile Smile

Smile Smile Pripjat je imao 50000 stanovnika i nije sluzio za rudare i fizicare,vec samo za fizicare.
Treba razlikovati nekoliko pojmova:
Reku Pripjat,Grad Pripjat;Grad Cernobilj;Cernobilj Nukearnu Elektranu i ZONU.
Reka PRipjat protice pored CAEZa(elektrana),Pripjat je grad (onaj betonski-iz STALKERa) koji je imao 50000 stanovnika i prazan je sada(ima dosta vojske,medjutim,verovali ili ne...postoji nekoliko stanica),Cernobilje je elektrana,i Cernobilj je isto grad,sada polu-prazan u kome je zivelo 15000 stanovnika do 1986.ZONA je naziv 30kmetarski pojas oko CAEZa gde je zivljenje i boravljenje civila zabranjeno,dok se odredjenom broju ljudi dopusta boravak(privremeno-vojnici na smenama,ili konstantno-zitelji koji su se prijavili i registrovali u Vladi i Ministarstvima)
ako hocete jos informacija,recite(proucio sam Cernobilj i Zonu uzduz i popreko.imao sam i temu...)
molim vas samo da ne brisete post,jer samo dosta kucao...necu vise ici u off bez potrebe...
evo vam slike Pripjata u igri i pravog.pa vi vidite slicnost nivoa i zasto je igrica tolko dobra...
rekoh vec-ako neko zeli vise da sazna o celom Crnobilj-incidentu,Pripjatu,CAEZu,ili ZONI,sada i pre,samo neka kaze.imam i znam sve...pozdrav! Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

PRAVI PRIPJAT.jpg
(28.29 KB, 650x458)
MILICIJA2.jpg
(105.28 KB, 1024x768)
PREDAH.jpg
(115.07 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 19. Jan 2008, 01:05:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
ljudi sto nema fife na listi, koliko god da je igrica budjava opet treba da je ovde, zar ne? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Jan 2026, 17:03:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.188 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.