Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 23:18:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ignorisanje  (Pročitano 16628 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Wildfire S
Mi ne možemo sa sigurnošću proceniti šta se njemu desilo i šta se tačno izmenilo (i zajebi ove sa astrologije ne mogu ti ni oni pomoći, i onako su zaokupirani ovog meseca sa gledanjem u šolju, imaju 100 grama na poklon za svaki tačan odgovor pa planiraju da angažuju Gagu Nikolića da im rasproda to kad sakupe dovoljno)... to možeš "znati" samo ti koja poznaješ istoriju koju delite zajedno... a još bolje ćeš znati kad se urazumiš i jednostavno ga pitaš o čemu se radi...
Postoji mnogo objašnjenja koja bi mogla dati neki razuman odgovor.
Međutim svako od tih objašnjenja otvara mnogo više novih pitanja nego što daje odgovora.
Ono prvo koje naleće na pamet je ono u kojem smo mi sami zaslužni za nešto i ono u kojem se sve vrti oko nas... koje nije uvek pogrešno ali često nas sprečava da pogledamo ostale mogućnosti i zaklanja nam vid... ponekad je i onaj najbanalniji odgovor tačan odgovor.
Recimo... i meni lično dođu faze u kojem se povučem u sebe i ne komuniciram s celim svetom jer ću se ili posvađati sa ljudima ili jednostavno ne želim da im pričam o svojim slabostima... muke moje niko ne zna niti ikom pričam Smile ... u tom periodu svako će napraviti neku pretpostavku... i obično su u prvom redu one najsujetnije... i najbolja drugarica će se zabrinuti da nije nešto pogrešno rekla, uradila kad je ne zovem već danima, i drug će se potruditi da me izvede i zabavi misleći da je sposoban za to, i neprijatelj će umisliti da je konačno uspeo da mi doskoči s nekim svojom glupošću....  dok istina je... svi su oni ostali isti i ništa se posebno nije promenilo u našem odnosu, razlika je samo trenutno u meni... i njihovom uverenju da su oni za to zaslužni.  Smile
Na isti način, možda taj tvoj preispitaje neke svoje odluke, buduće ili prošle, možda doživljava nešto što ne želi ni sebi da prizna a kamoli nekom drugom... možda taj mail nikada nije ni stigao do njega.... opet, možda si stvarno nešto zasrala...
... postoji mnogo možda... Smile
Ali ko krene od pogrešne pretpostavke samo čudom može doći do tačnog zaključka.
Slika u kojoj si ti bezgrešna i bila sasvim super a on muška-bezobrazno-šovinističko-genocidno-pičkasta svinja jeste veoma utešna i srceparajuća... ali retko kad je sve tako crno belo... Smile na isti način na koji ti pokušavaš da nam predstaviš okruženje u kojem vas dvoje imate sjajnu idealnu četvoromesečnu svakodnevnu komunikaciju a potom ne smeš da ga nazoveš i pitaš o čemu se radi već šalješ neki kao mail (što mi posebno nije jasno, kao da namerno praviš žrtvu od sebe i samosažaljevaš se, ono kao ja mu se javila ipak sam odradila taj deo posla a on se đubre ni na to ne javlja, miiisiim mail, dobro mu nisi slala dimne signale sa svoje zgrade  Smile ). Prosto nema smisla.  Smile

Naravno uvek ostaje da mi mnogo stvari ne znamo i ne poznajem pa smo mnogo toga prevideli... mislim ti prva nemaš pojma o čemu se tu radi  Smile ... ali po ovome što znamo... nije sve tako crno belo... i verovatno je najbolje rešenje da ga nazoveš ili drsko navataš negde, najbolje pravo na vrata... i rešiš svoje nedoumice.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Hvala svima na odgovorima. Što se maila tiče, tako komuniciram sa većinom ljudi, po ceo dan sam za kompjuterom zbog posla, pa mi je taj način najjednostavniji. On je imao nekih problema sa moblnim, bar mi je tako rekao... sad i u to sumnjam da je istina.

Razmišljam, ja sam ovu vezu idealizovala... bilo je signala koje nisam htela da vidim, skoncentrisala sam se na ove lepe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Iz svog bogatog iskustva sa nezrelim i nerazumnim muškarcima mogu ti reći da je moj utisak da ima drugu.
Neka mu je zaokupila pažnju, možda se vratila neka bivša koju je tajno voleo, a ti nisi imala pojma.Možda nije u vezi sa njom, ali ga srce vuče na drugu stranu.
Verovatno te izbegava da te ne bi povredio.
Slabić, neodlučan i nesposoban da preseče.
Verovatno si mu draga, ali te ne voli...voli neku drugu.
Kladim se da će se javiti sa željom da ostanete prijatelji.
Moje zapažanje, koje me je fasciniralo...postoje muškarci koji su duboko emotivni i koji bi se ipak odrekli savršenog seksa sa dragom devojkom radi iskrene ljubavi sa drugom sa kojom možda i nema seks.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
Iz svog bogatog iskustva sa nezrelim i nerazumnim muškarcima mogu ti reći da je moj utisak da ima drugu.
Neka mu je zaokupila pažnju, možda se vratila neka bivša koju je tajno voleo, a ti nisi imala pojma.Možda nije u vezi sa njom, ali ga srce vuče na drugu stranu.
Moje zapažanje, koje me je fasciniralo...postoje muškarci koji su duboko emotivni i koji bi se ipak odrekli savršenog seksa sa dragom devojkom radi iskrene ljubavi sa drugom sa kojom možda i nema seks.
Iskreno, počela sam da sumnjam u poslednje vreme da mu se neka druga sviđa. Znajući njega, on će verovatno tu drugu muvati dugo, kao i mene, dok je ne sludi skroz. Imam utisak da je sa tom drugom tek na početku i da priprema teren.

Što se prijateljstva tiče, neće moći. Ovaj kukavički potez me je toliko povredio i razočarao da mu to neću oprostiti, a ne što je možda našao drugu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Iskreno, počela sam da sumnjam u poslednje vreme da mu se neka druga sviđa. Znajući njega, on će verovatno tu drugu muvati dugo, kao i mene, dok je ne sludi skroz. Imam utisak da je sa tom drugom tek na početku i da priprema teren.

Što se prijateljstva tiče, neće moći. Ovaj kukavički potez me je toliko povredio i razočarao da mu to neću oprostiti, a ne što je možda našao drugu.

tako je , pici dalje . ko zna kakav ces urnebesan sex imati sa sledecim muskarcem  Smile Smile
majke mi , nikad se ne zna , ne deluju tako a u krevetu su ... Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat

Been there, done that. Zato ti i kažem....a prijateljstvo nipošto, ma šta god ti on rekao.Ne daj da te drži u rezervi ako mu s tom drugom ne upali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat

Been there, done that. Zato ti i kažem....a prijateljstvo nipošto, ma šta god ti on rekao.Ne daj da te drži u rezervi ako mu s tom drugom ne upali.

Imam osećaj da upravo to i hoće  i da če se javiti sa pozivom na sex.  Ja šemu s njim nit hoću, nit mogu da imam, nakon svega ovoga.

(Bože, postala sam jedna od onih devojaka kojima sam se smejala i koje lupaju glavu zašto ih ne zove.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Bilo bi dobro da izokola saznaš šta je u pitanju, kad već on neće da kaže.Bedna kukavica.
Kad budeš saznala, sruči mu istinu u lice, neka ga, neka se oseća kao bednik i onda ga izbriši za sva vremena.
Ako mu ne upali s tom drugom, eto njega nazad s nekim bednim objašjenjem i izvinjenjem.
Ako se zaljubio u drugu, to je ljudski, samo treba ko čovek lepo da kaže...ali ne, uvek oni nešto kalkulišu.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2010, 10:49:07 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Wildfire S
Bilo bi dobro da izokola saznaš šta je u pitanju

Da, ovo je oduvek bila pametna ideja...  Smile
Pitati sve moguće ljude naokolo da ti pojasne situaciju samo ne onog koga bi stvarno trebalo pitati i ko zna odgovor. Smile
Hej, pogledaj samo kako je to uspelo na ovom forumu...  Smile ... dosad smo uspeli da napravimo od njega pičkastu kukavicu koja za sad jebe jedno 10 žena pored nje ovih 4 meseca...   još 10 strana i nadam se da će postati i tip koji je genocidisao jedno celo selo za vreme devedestih... e da, i jednom je pojebao plastičnu kokošku.   Smile

Tipično...
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Njegovo ignorisanje nam je dalo pravo da "razradimo situaciju" i pustimo mašti na volju. Smile
Ko mu je kriv kad neće sam da kaže? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 23:18:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.