Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Identifikovane žrtve "tuzlanske kolone"  (Pročitano 59592 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
pa dobro sad je krenulo na lični račun..
crowz,hoćeš da ti sad ovdije nabavim izvode iz arhiva,satelitske snimke il izvod iz katastra pa da ti nacrtam i kartu..
kažem ti po "treći" put,mrzim četnike i nacionaliste..
ta šuplja priča o srbima na važnim mjestima u Tuzli,trebala je reći kako Tuzla i dalje kao i za vrijeme rata nije postala žrtva nacionalističke propagande,a ukoliko vas interesuje i to,da je u svim gradovima rs-a posao izgubio svaki musliman koji nije eto želio smrt svojoj braći..
hajd dobro napad je bio planiran, i eto glupi tuzlaci poslali svoju djecu u školu 200 m dalje od brčanske,radili u svojim radnjama 20m dalje,i pozivali građane da pomognu ranjenicima koje eto treba ubiti  Smile
a eto kad smo već kod te tako tebi voljene mržnje,šta je stobom??dal ja nisam slučajno osjetio neki blagi trag pa ne znam,lagane odbojnosti prema muslimanima??vidi se da imaš otvorene vidike na sve stratiški važne,nesrpske i neprijateljski nastrojene ciljeve..
pjevali su nacionalističke pjesme,i ne znam što si se tolko zakačio za to,to nije bio razlog napada(opet ponavljam) htio sam samo reći kakvo je stanje bilo u toj vosjci,i o kome se  radilo..
pored toga,imaš izjavu ranjenog srpskog vojnika na gradini, koji psuje majku nekom svom suborcu koji je puco iz kamiona..
a nije valjda da još uvijek sumnjaš da su krenuli prema Bijeljini?? e onda ne znam,možda da dođeš do Tuzle pa da uporediš stanje sa snimkom,ne znam kako da i pomognem..
ne bih da se nešto hvalim,al tuzlanski kanton ti je najrazvijenija regija cijele Bosne i Hercegovine(baci pogled na statistike),u Tuzli svaki dan niču nove zgrade,a eto sad smo postali i grad ljubavi Smile
crowz mislim da si jako izfrustriran momak,idi igraj lopte il radi sklekove,od rata slovima možeš samo dobiti glavobolju..
@niko,osuđujem ubistvo svakog nedužnog čovijeka pa tako i srpskog svata..
mada ta tema nema ama baš nikakve veze s ovom al eto,samo da znaš..
što se tiče mržnje(riječ dana) ne moram opet ponavljati,a ako se i ti smatraš četnikom ili nacionalistom mrzim i tebe,jednostavno..
eh suđenje u Srbiji,niti jedan slučaj iz Bosne nije trebao biti procesuiran u Srbiji,ali da smo se tada bunili značilo bi da odbijamo kažnjavanje koljača,opet greška bh pravosuđa..
što se tiče wikipedie,nemam vremena a ni volje vama tražiti po arhivima neke dokaze,koji će naravno lažni,a postavio sam ti srpske strane,pa kome da vjeruješ ako nećeš svome  Smile
a te linkove,koje si marljivo tražio op netu Smile pregledaj sam,pa eto možda i dođeš pameti,ja svoju vjeru dobro znam..
ako te zanima,znam ćirilicu(koja inače potiče od bosančice) Smile
i eto za kraj,pošto se ovdije puno traže dokazi,de mi molim te crowz daj snimke onih koji su pucali na kolonu,da vidim te bradate mudžahedine,il daj mi snimak tih civila koji pucaju na kamione,ili eto tih ljudi koji su pobjegli od rata u Beograd(nemoj biti smiješan)..
diskusija je stvarno na nivou,bravo momci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
 pobiše te jadne vojnike sad sad, postavili su bunkere tačno tamo gdje će kolona prolaziti.ne vjerujem da su ih stavili bezzeze, jer im je bio cilj napraviti ono što su kukavički i napravili.što se tiče toga da su prevozili u kamionima granate, to je istina ali to su radili iz tog razloga da ih ne bi ti muslimanski fundamentalisti kasnije iskoristili  protiv njih samih. to je strašno bilo gledati, šteta što tuzlanska televizija nije snimala kada su nazovimo bh teritorijalci, prvi počeli pucati u kamione. taj što kaže da su prvi vojnici počeli pucati priča neistinu jer brani svoje naravno.a to što je jedno vozilo skrenulo pa što kažu da je to bio pokušaj osvajanja tuzle sa samo jednim vozilom to i svako zna da je šuplja priča.ne bih puno komentarisao jer ću nekoga uvrediti i sa ovim što sam napisao.namjerno je napravljen pokolj.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 21:00:58 od dr.igor »
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Topaz
http://bs.wikipedia.org/

greska crowz, greska  Smile

Ah, druze preko drine, a vidis da sam zgrijesio....ccc....Smile

Ali eto, uvek me ispravi omladina mlade drzave....Smile

@Dragi dino, bogatijia sa sadrzajem je verzija hrvatske momcadi ali eto, ima cak i bosanska....sta da se radi, ipak sam ja srbin...Wink

Samo se vi poducavajte iz wikipedie, ne branim vam, naprotiv, ohrabrujem vas. Neka vas mac bude wikipedia, vas ponos, vasa pamet....

'Vidje li ti onoga koji brani robu da klanja?''(prijevod značenja sure el-Alaq/9-10); ''Zar on ne zna da Allah sve vidi? Ne valja to! Ako se ne okani, dohvatićemo ga za kiku, kiku lažnu i grješnu, pa neka on pozove društvo svoje....

Bolje se obrazujte odavde, lepse i zivopisnije su boje, a i ima svasta da se nauci. Samo, ni pod kojim uslovima, ni u sali, nemojte reci da ste srbin...Smile   Banovace vas momentalno, a desavalo se da zabrane ulaz citavim opsezima IP adresa, pa pola Bosne nije imalo pristupa....

Aj sad laku noc i sallallahu alejhi we sellem....
hehe crowz crowz, samo ti furaj taj fazon  Smile
a ako me nesto zanima sa wikipedie, sigurno necu traziti ni na srpskoj ni na hrvatskoj, a bogami ni na bosanskoj, vec na wikipedia.org  Smile

edit:
Citat
'Vidje li ti onoga koji brani robu da klanja?''(prijevod značenja sure el-Alaq/9-10); ''Zar on ne zna da Allah sve vidi? Ne valja to! Ako se ne okani, dohvatićemo ga za kiku, kiku lažnu i grješnu, pa neka on pozove društvo svoje....

Bolje se obrazujte odavde, lepse i zivopisnije su boje, a i ima svasta da se nauci. Samo, ni pod kojim uslovima, ni u sali, nemojte reci da ste srbin...Smile   Banovace vas momentalno, a desavalo se da zabrane ulaz citavim opsezima IP adresa, pa pola Bosne nije imalo pristupa....
zaista ne vidim kakve veze isacim ovaj dio tvog posta ima  Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 14:26:07 od Dinooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 5
pa dobro sad je krenulo na lični račun..
crowz,hoćeš da ti sad ovdije nabavim izvode iz arhiva,satelitske snimke il izvod iz katastra pa da ti nacrtam i kartu..

Ma kakve karte? Nijesi valjda po'asio? Nemoj samo prazne price pricati na 2 strane, nego daj neki link, neki snimak, neko svedocenje dokumentovano video zapisom, moze i youtube, sta god. Znaci li tebi kad ja kazem da postoje brojna svedocenja ljudi koji tvrde da su vanzemaljci sa njima polno opstili... Smile

ta šuplja priča o srbima na važnim mjestima u Tuzli,trebala je reći kako Tuzla i dalje kao i za vrijeme rata nije postala žrtva nacionalističke propagande,a ukoliko vas interesuje i to,da je u svim gradovima rs-a posao izgubio svaki musliman koji nije eto želio smrt svojoj braći..

Da to je jedna jako suplja prica, kao i sve ostalo sto pricas. A zasto? U Beogradu, na primer, preko puta moje zgrade jedan musliman drzi kafic valter i postoji od 1990. Nikada mu se nista nije desilo, niti ga je ko dirao. Njegov klinac Edvin igra fudbal sa nama i sta sad? Zamenik predsednika jedne beogradske opstine je siptar i to vec zadnjih 10 godina. Pa? Mi u Srbiji nismo organizovano napadali vasu bracu po veri nikada....Wink  Vi jeste. To je cela prica...Wink

ne bih da se nešto hvalim,al tuzlanski kanton ti je najrazvijenija regija cijele Bosne i Hercegovine(baci pogled na statistike),u Tuzli svaki dan niču nove zgrade,a eto sad smo postali i grad ljubavi Smile

Odlicno, znaci sada mozete napraviti bosnian pride u Tuzli? Svaka cast, to podrzavam. Samo vam to jos fali...Wink

crowz mislim da si jako izfrustriran momak,idi igraj lopte il radi sklekove,od rata slovima možeš samo dobiti glavobolju..

Tako je. Ja ratujem slovima, vi nozevima secete glave, ipak su to turski geni. Dok sam ja igrao lopte i radio sklekove ti jos nisi znao sta znaci rec sejtan....Wink

a ako me nesto zanima sa wikipedie, sigurno necu traziti ni na srpskoj ni na hrvatskoj, a bogami ni na bosanskoj, vec na wikipedia.org  Smile

Bravo. Pa ja ne moram nista da pricam vise, sam si sve rekao ovim. ponavljam, samo se ti obrazuj iz wikipedie, svaka cast.  Smile

zaista ne vidim kakve veze isacim ovaj dio tvog posta ima  Smile

Pa znam da ne vidis. Red je da ti neko objasni. Imas vise materijala i novih reci u tvom jeziku, pa se mozes odatle dodatno obrazovati. Pokazi taj sajt i tvom pasi bb11. Zanimljivo stivo...Wink
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 18:19:18 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Topaz
opet ne vidim kakve to veze ima sa tuzlanskom kolonom, ali smod zna bolje, sigurno  Smile
e tugo, tugo...

edit:

Bravo. Pa ja ne moram nista da pricam vise, sam si sve rekao ovim. ponavljam, samo se ti obrazuj iz wikipedie, svaka cast.  Smile
citaj crowz, nemoj grlom u jagode  Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 18:50:04 od Dinooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 5
opet ne vidim kakve to veze ima sa tuzlanskom kolonom, ali smod zna bolje, sigurno  Smile
e tugo, tugo...

edit:

citaj crowz, nemoj grlom u jagode  Smile

Ne prizivaj tugu, ne valja ti to.

Sto se tice drugog citata, zelis li mozda da ti nacrtam nesto?

Citaj sve sa wikipedie, bila ona org, bs, hr, sr ili tadzikistanska, ne zanima me. Bitno je da ti ucis koristeci wikipediu.

I naravno, ako nesto nije jasno mozes se obratiti nadleznima na PP. Imas jos jednu carobnu opciju, zove se .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Topaz
auuu znaci ti uopste ne koristis wikipediu, "zato sto je svako moze mijenjati"? wow, aplauz za ovo  Smile

imam jos carobniju opciju, zove se "nemoj citati gluposti na ovom podforumu (vec samo pametne stvari)", ali vuce me nesto, valjda "pradedovska" krv u venama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Tako, tako priznaj slobodno i bice ti lakse.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 5
auuu znaci ti uopste ne koristis wikipediu, "zato sto je svako moze mijenjati"? wow, aplauz za ovo  Smile

Koristim ali mi nije uopste relevantna kao izvor...

imam jos carobniju opciju, zove se "nemoj citati gluposti na ovom podforumu (vec samo pametne stvari)", ali vuce me nesto, valjda "pradedovska" krv u venama  Smile

Ne zaboravi da ja uvek imam jednu vise carobnu opciju. A sada, dosta obostranog off-a.

Tema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
hajd dobro napad je bio planiran, i eto glupi tuzlaci poslali svoju djecu u školu 200 m dalje od brčanske,radili u svojim radnjama 20m dalje,i pozivali građane da pomognu ranjenicima koje eto treba ubiti 
Naravno da je bio ,zbog toga ce i da se odgovara!Šta misliš da su"glupi Tuzlaci"znali za plan  da ne bi i vojska Jna znala?Da je išta bilo sumnjivo,ne bi vojska onako upala u zasedu!Još jednom te pitam što ne napadoše dva dana kasnije vojsku koja se povlacila sa Dubrava!Ako ne znaš recu ti ja,za to što bi Tz bila sravnjena do zemlje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.