Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 18:15:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ideje za srpske filmove  (Pročitano 43122 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
3dogy imas sjajnu mastu nastavi samo tako!!!! Ne bedaci se budzetom pisi ozbiljno scenarija,zastiti ih autorskim pravima... Ko zna mozda ti se sreca osmehne u buducnosti... Koliko je samo dobrih i poznatih scenarija prelezalo godina u fiokama scenarista....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
3dogy imas sjajnu mastu nastavi samo tako!!!! Ne bedaci se budzetom pisi ozbiljno scenarija,zastiti ih autorskim pravima... Ko zna mozda ti se sreca osmehne u buducnosti... Koliko je samo dobrih i poznatih scenarija prelezalo godina u fiokama scenarista....
hvala brate,imam ja jos mnogo ideja,al u pravu si kad kazes za scenario,mada neke ideje mogu da pisem ovako na forumu,mozda dam ideju nekom reziseru... Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Kao na primer meni Wink
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kao na primer meni Wink
naravno Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
 Smile Smile Wink

'će da bude nešto, a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
misliza
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Ko zna...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

http://krvavabajka.blogspot.com/

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung z400
Pozdrav svima.  Ajde da se i ja malo ukljucim.  Mislim da u Srbiji danas nije bas moguce snimiti visokobudzetni film, a isto tako mislim da to nije bas ni preko potrebno jer vecina dobrih filmova i nisu filmovi takozvane A produkcije.  Za nase uslove i nash mentalitet mislim da su horor filmovi veliki potencijal.  Kao prvo imamo dosta mitoloskih bica za horor zanr(drekavac, podmeche, macaruli, nekrshtenci, navi, babica, prikaza, mora, sudjaja).  Na kraju krajeva i Vampir odnosno starosrpski Upir ili Tapir i jeste prvenstveno srpski brend.  Nismo mi krivi sto je Brem Stoker Vamprire otelotvorio u liku Grofa Drakule a ne u liku recimo Save Savanovica.  Elem, da se vratimo na temu!
Lokacija za snimanje horor filma u srbiji ima i na pretek, pocevsi od zabacenih srpskih sela, seoskih groblja, pa sve do mrachnih i vishe nego zastrashujucih gradskih ulica.  Zatim u bilo kom selu mozes da nadjes statiste u liku staraca i starica kojima maska cak i ne treba a da ni jednom gledaocu ne prodju zmarci od zastrasujuceg izgleda.  E sad jedini problem je ko da radi muziku za horor film kod nas, jer iskreno mislim da nema niko dorastao tom poslu u nasoj zemlji.
Toliko od mene za sada!
IP sačuvana
social share
Carpe diem.          .     .   .   .   .   Memento mori!!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jesi u pravu,nama ti filmovi najbolje leze jer lokacije ne moramo da pravimo,ona postoje...Recimo stara fabrika,staro napusteno pozorite,dom (ne)kulture,nezavrsena zgrada,parkovi....Ne znam da li se neko seca,ali pre nekoliko godina Holivud je planirao da izgradi nekoliko studija negde kod Surcina,za snimanje samo horor filmova...Znam da je prvi film koji je trebao da izadje trebao da se zove The blood of Drakula(Drakulina krv..)...Reziseri iz Holivuda smatraju da Beograd ima najbolje lokacije za snimanje horor filmova jer su se mesale kulture i arhitektura u Srbiji tako da lokacija za snimanje ima na pretek...E sad,sta je bilo sa tim kompleksom studija,nemam pojma... Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 18:15:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.