Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:29:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Иамам пробелем  (Pročitano 4209 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

do what you wilt should be the whole of the leo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 485
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E70
pa ne mogu da kazem da nisi zanimljiv na ovom forumu psihologije. buhahaha.
IP sačuvana
social share
25 whores in the room next door, 25 flores and i need more... another black hole in the killing zone, a little more med in the methadrom
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Баш ме брига шта ви мислите о мени али је вама стало да ја лепо мислим о вама.

Ako je tako onda ne vidim potrebu da vise ista pisemo na ovu temu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson k310i
Ако би воле да несшто мислите о мени онда би то било ово
Прави хришћанин избегава похвалу људску; не само избегава него има истински страх од ње. Св. Сава Псковски оставио је и игуманство, и манастир, и добру братију у манастиру, и побегао у један пуст предео, само да би избегао похвалу од људи. Јер похвала од људи окрада срце наше. Неки благочестив кнез чувши за подвиге св. Мојсеја Мурина пође са својом свитом у пустињу да га види. Јавише Мојсеју, да кнез долази у његов манастир. Мојсеј истрча брзо и пође да бежи и да се скрије гдегод, но изненадно срете се са високим посетиоцима. „Где је келија Авве Мојсеја? упиташе га кнежеве слуге и не слутећи да је то сами Мојсеј. А Мојсеј отвори уста и рече: „шта ће вам он? то је безуман старац, врло лажљив и сав нечист животом." Чувши ово посетиоци се зачудише и мимопрођоше. Када стигоше пред келију Мојсејеву, упиташе за старца, а монаси рекоше да није ту. Тада они испричаше, шта им је неки монах на путу рекао о Мојсеју. Монаси се ожалостише, па упиташе: „какав изгледа тај старац који вам је говорио хулне речи на светога мужа?" А кад они рекоше, да беше врло црн у лицу, висок и у бедној хаљини, монаси ускликнуше у глас: „па то је заиста Авва Мојсеј!" Овим случајем кнез се много духовно користи и врати се дома радостан.

Значи ја волим критике а не похвале као неки.И не би волео да сви добро мисле о мени.Тешко мени ако почну сви добро мислити о мени.

Davidovac Не би да се свађам већ да кажем да нисам једини и да имам истомишљенике и да не може свако да размишља као ви.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 485
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E70
pa ima nas svakakvih, tesko je doci do istinske spoznaje.
IP sačuvana
social share
25 whores in the room next door, 25 flores and i need more... another black hole in the killing zone, a little more med in the methadrom
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 485
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E70
pa ima nas svakakvih, tesko je doci do istinske spoznaje. ako sam ja imao neka snovidjenja ne mora da znaci da drzim bibliju na polici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
tvoj problem je u tome sto te ljudi na forumu ne prihvataju...

prihvati ti druge, bez ubedjivanja i preganjanja oko toga kako si ti u pravu, prihvati razlicitosti, pa ce ljudi i tebe prihvatiti

sem ako nisi sebi umislio neku misiju na forumu... jer od pocetka trazis one nesrecne i nezadovoljne, i ljutis se sto takvih nema ili se ne javljaju na tvoj 'oglas' Smile
ako si pravoslavan, ne znaci da treba da agitujes i cimas ljude za rukave gde god stignes po forumu  Smile

@ Judge_Dread
ne pisi duple postove, imas opciju izmeni...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson k310i

prihvati ti druge, bez ubedjivanja i preganjanja oko toga kako si ti u pravu, prihvati razlicitosti, pa ce ljudi i tebe prihvatiti
Ја њих прихватам и немам ништа против њих.А то да нема несрећних и незадовољних на овом форуму то се вараш.Само што су отишли или су ту само их ви не видите.А ја не дајем никакв оглас.По ко зна који сте пут неке моје поруке лоше схватили.Али шта је ту је.Ја не пишем поруке и постове само због вас већ и оних који само прочитају и оду.Неке теме су прочитане више пута али мало одговорене.Нисте ви само овде на форуму.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
machkaZ kao i uvek ima sjajan odgovor...mogu samo da potpisem ono sto je ona rekla...e tako me zabole sta ce ljudi misliti o mom nacinu razmisljanja...sve dok sam ono sto jesam... Smile hm..osim onog dela koji se odnosi na to da li te ljudi ovde prihvataju ili ne..u to vec ne mogu da zalazim jer ne znam..ali nebitno je sta drugi misle...ako si sebi dobar takav kakav jesi, onda sam sigurna da ces kad tad naici na ljude slicne tebi koji ce to umeti da postuju Smile
« Poslednja izmena: 11. Nov 2006, 23:05:50 od pinkie »
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ако има еко добар на овоме форуму желео би да ми помогне.У чему је мој проблем?Мој проблем је у томе што се моје мишљење не поклапа са већином.Ја имам свој поглед а они свој.Ја нема ништа против њих али они имају против мене.Чим кажем шта мислим они ми кажу да сам луд да треба да се лечим и сл.Ако сам болестан онда се болеснику треба помоћи а не осуђивати.Зато ако има добрих који би да ми помогу нека ми кажу шта да радим.Ако сам луд што не пијем,не пушим,не дрогирамм и сл.Онда треба да посетим психолога ако не онда.Ко је луд ја или они који ме не прихватају?

Значи ја волим критике а не похвале као неки.

Joco... Odluci sta hoces. Pomoc ili kritike.

P.S - A jel' ti palo na pamet da te ljudi ne vole bas zbog ovakvih stvari?

P.S.S - mozda oni koji samo procitaju, vide da pises gluposti i ne vide svrhu da bilo sta odgovore.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 

Ја њих прихватам и немам ништа против њих.А то да нема несрећних и незадовољних на овом форуму то се вараш.Само што су отишли или су ту само их ви не видите.А ја не дајем никакв оглас.По ко зна који сте пут неке моје поруке лоше схватили.Али шта је ту је.Ја не пишем поруке и постове само због вас већ и оних који само прочитају и оду.Неке теме су прочитане више пута али мало одговорене.Нисте ви само овде на форуму.

1. ne prihvatas druge
2. ima nesrecnih svuda, pa i na forumu, i ja to znam...  ti njih i juris, ali se on od Tebe kriju, a ne od 'nas'
3. tebe niko ne razume, izgleda. to samo govori da pises ili nerazumljivo ili ni sam ne razumes to o cemu pises pa nema sta da se tu razumeva
4. neke teme se citaju vise puta, jeste. i ja neku temu otvorim vise puta dnevno a nista ne pisem, tako i mnogi drugi- broj citanja neke teme ne znaci da su je toliko razlicitih osoba procitale

koja je svrha ove teme?  Smile
odbijas i pomoc i kritike...

@pinki
sam je rekao u prvom postu da ga ljudi na forumu ne prihvataju, sta god pod tim podrazumevao

« Poslednja izmena: 11. Nov 2006, 23:20:40 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:29:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.