Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 21:38:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I Vucic na kolena pred Srebrenicom  (Pročitano 4572 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Hoće li ovo klanjanje u Srebrenici postati ritual za svakog našeg državnika i hoćemo li stalno doprinositi pomirenju u regionu i do kadZ
Pa, ako ste krivi, da
(a ceo svet kaže da jeste)

sorry, oprosti, ceo svet pojma nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Hoće li ovo klanjanje u Srebrenici postati ritual za svakog našeg državnika i hoćemo li stalno doprinositi pomirenju u regionu i do kadZ
Pa, ako ste krivi, da

Ajde ti navedi koji je to "ceo" svet, a ja cu onda da ti objasnim kako nisi u pravu.

Dakle, navedi lepo koje drzave su to rekle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Ako je rezolucija o osudi genocida toliko moćna stvar što onda Vlada Srbije ne radi na rezoluciji genocida nad Srbima u vreme NDH, nego smo uvek u defanzivi? Nije istina da se ne može, nego su lenji i tupavi. I Jermeni su mali narod, a ipak su učinili nešto da se turski genocid nad njima obznani svetu.
Eto ovi bajage Bošnjaci tek što su prestali da zavijaju zbog Gavrila Principa, a već nastaviše nad lažnim mezarjem Srebrenice.
A mi kao da zaista verujemo da je  ustašama, muslimanskim i hrvatskim, stalo do nekakvog pomirenja i "stabilnosti u regionu"? Pa zašto bi uopšte započinjali rat 90-tih ako su želeli suživot i mir, i zašto bi  sada prestali s neprijateljstvom, pogotovu jer nisu postigli što su zamislili?
Da oni imaju toliko materijala za političku diskretitaciju, koliko (na žalost) imamo mi, kada su u pitanju zločini muslimanskih i hrvatskih ustaša po NDH, davno bi već to pretočili u rezolucoji UN-a.
I tako iz godine u godinu, mi Srbi slavimo ruske pobede a branimo se od optužbi za zločin nad dušmanima koje smo pobili u pokušaju zločina nad nama, umesto da slavimo sopstevene pobede i ispostavljamo račune za naše mrtve.
"Beograd na vodi" od 3 milijarde je u redu, ali jeli u redu da u Beogradu ni 25 godina nakon pada jugokomunizma, nema srpskog Jad Vašema?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Nokia 33-10
Pa, ako ste krivi, da

Теbe žgadijo niko ništa nije pitao i prestani više da me troluješ po internetu, nisam ja kriv što ti je ćaća četnik iz domovinskog rata iz Vrginmosta, al ti ga ujak proterao kao redarstvenik 95. kad je poginio od svojih ZeNGi koji su ga gađali s leđa bestrzajcem! Idi leči svoje komplekse na nekom CRO forumu a nas ostavi na miru Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
To klanjanje, izvinjavanje i ostalo je sviranje tukiju, a posebno u nasem slucaju treba da asocira simboliku Vilija Branta kad  je kleco pred jevrejskim zrtvama. Znaci svaki srpski drzavnik koji to uradi u sustini pristaje da podrzi zapadnjacku pricu o zlim genocidnim Srbima devedesetih. U praksi nema nikakav znacaj. Neko znacenje bi imalo kad bi sve drzave bez pardona i izuzetka hapsile i procesuirale ratne zlocince, a to se ne desava. Evo Orica brani ceo drzavni vrh FBiH jbte ... dokazanog koljaca Srba i mi ovde pricamo o nekom pomirenju u regionu Smile
Ja smatam da je rokanje muslija i Hrvata bilo epic fail ... al sad nesto posipati se pepelom po glavi je potpuna glupost i ne sluzi nicemu sem da se podrzi zapadna politika 90ih na Balkanu. Ne donosi ni pomirenje ni mir porodicama zrtava. Drugo i najbitnije, drzava nikad ne sme da priznaje svoje greske. Da ih ispravlja da, al da ih javno priznaje nikad.
Vuci moze da se izvini u svojstvu privatnog lica sto je pozivo da se za 1 Srbina ubije 100 muslimana, al trebo bi da se izvini i srpskom narodu zbog te izjave jer je dosla ko kec na 10 antisrpkoj propagandi 90ih.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2015, 21:24:49 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Jedino ostaje da se uzdamo u Dodika da ce on, kao osoba koja ima odlicne veze sa RF, probati da izdejstvuje veto.

a sta ja znam....s obzirom da taj covjek nema ni casti ni obraza...i da mu je karakter ispod nule..
mogutje je da ce da moli putka...da oni malo mole kineze pa da ucine nesto...

poznato je da je dodik jos krajem devedesetih ..priznao srebrenicu...i genocid..doduse ne direktno ...
nego na njemu svojstven nacin...tip nije mlijeko nego je mleko..ili obratno... Smile

li on je prvi srbin.. koji je predsjednika karadzica i generala mladica nazvao ratnim zlocincima...
onomad dok je bio prijatni dask vjetra na uzavrelom balkanu..kako ga je nazvala olbrajtova...
tada davno..dok je jos  srbin imao ponos...dok mu ga dodik nije uzeo...
i kad se vozao na sforovim transporterima..i pomagao zlikovcima da smjene i pohapse "tadasnju vlast"...
koja je stvorila republiku srpsku...

zlocin niko ne negira...
negira se broj zrtava..jer je montiran..na razne nacine...pa cak i ukopavanjem zrtava koje su stradale u ratnim dejstvima i van srebrenickog okruga.. nekoliko godina prije...

posten svet iritira cinjenica da se u srebrenickoj prici negiraju srpske zrtve...i zlocin nad srbima...
i zaboravlja se da je u toj istoj srebrenici pobijeno i oko 3 hiljade srba...
i to pre nego sto se odigrao zlocin nad srebrenicanima bosnjacke nacionalnosti...
i da je za takvu vrstu zlocina naser oric (koji je bio direktni izvrsilac nekolicine monstuoznih ubistava) dobio dvje godine zatvorske kazne..
a da vam napomenem..da je tolika zatvorska kazna propisana i za neke vrste krivolova...
recimo na srnecu divljac u lovostaju ...

dok  su neki oficiri vrs-a---koji  nisu imali nikakav direktan dodir sa "srebrenicom"..
 nego su se samo "nasli u prici" u prenosu nekih naradejenja..dobijali  i po 15 g zatvora..

a takve stvari sigurno ne vode ka nikakvom pomirenju...( a kakvom to pomirenju...mozda dodik -izetbegovic mm )
da stranci..imaju interes..u pomirenju sva tri naroda...davno bi sve to bilo zavrseno..i bih bi odavno bila u eu...

narod u bih-u je vec odavno pomiren..u svim gradovima srpske..bosnjaci zive normalno...
niko ih ne jebenise na nacionalnoj osnovi...imaju ista prava kao i srbi i hrvati...
cak sta vise ...velika  paznja je usmjerena na njih..i pazi se da ih niko ne dira...

pojavi se neki pojedinacni slucaj s vremena na vrijeme..ali toga ima i na drugoj strani...

drzavnici i jedne i druge strane ne mogu da se pomire..njima napetost odgovara...
svu svoju nesposobnost kriju iza te nacionalne price...
pored ovoliko problema u kmpletnoj bih...gdje se stvarno lose lose zivi...gdje su "primanja" najniza u evropi..
gdje je sve potrebno za zivot-  najskuplje u evropi...gdje vlada najveci oblik korupcije..i privrednog kriminala..nepotizma...ma svih oblika kriminala...
njima je srebrenica trn u oku... Smiley

ja sam x puta rekao..sva vlast u bih...da su bilo gdje na svijetu vlast..
 oni oni zajedno ... bili bi osudjeni na namanje milion godina robije...  Smile

moje misljenje je..da rusi to oko nekakvog veta ..nista nece uraditi...
pa sve i da ih sam bog zamoli za asistenciju...

prica o srebrenici treba da se zavrsi...i zavrsit ce se (nazalost)  ovako kako se i sluti njen zavrsetak...

ali opet...s rusima se nikad ne zna...
i volio bi da gresim...

Smile

sto se tice vucica...taj covjek se stvarno trudi da uradi nesto...
svjestan je da ce on licno..mnogo vise izgubiti naklonom...nego sto ce srbi dobiti...
ali spreman je da i to uradi...smatra da i to vredi pokusati...a to se mora postovati...  Smile

ne mislim na taj cin i razlog naklona..da zasluzuju postovanje...
nego njegovo sopstveno ztvovanje...i njegov politicki sucid...
za to treba imati muda..u ovoakvoj situaciji....

Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2015, 07:47:58 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Qtek 小米
Вучић је исти фашиста као што је и био некада, боли њега ку6ац за Сребреницу. Већи је проблем што нема муда да попут Орбана направи зид.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Meni je stvarno zao za bosnjacke zrtve u Srebrenici i celoj Bosni,ali takodje mi je zao za srbe koje su ti isti bosnjaci ubijali na veoma svirep nacin,i koje niko ne pominje,bilo bi lepo da nas premijer tako nesto izjavi a ne kao ona ljiga od tadica koji gde god je otisao,izjavljivao zalenje i saljeci poruku"ja sam srbin,kriv sam jebite me,molim vas"jbg sto sam se ovako izrazio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Vučić je pre svega veleizdajnička pička kakvu Srbija nikada nije imala na vlasti. Niko normalan ne poriče zločin u Srebrenici, ali mešati Srbiju u to je izdaja nacionalnih interesa, Srbija nije učestvovala, niti su tadašnje vlasti Srbije znale za masakr dok se nije završio. Izvinjavati se onima koji ne priznaju nijedan svoj zločin, niti procesuiraju svoje zločince u vremenu kada takvi potezi mogu uticati na budućnost obe srpske države na Balkanu je čista velizdaja.
Nadam se da će picoustom zapadnom vazalu koji bi prodao svoju majku ne bi li ostao na vlasti jednog dana biti suđeno za ovo.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Čini mi se da je ova pretstojeća rezolucija UN-a, koju pokreću feminizirani američki trabanti iz Londona, posledica ne samo našeg neusaglašavanja s politikom Zapada prema "caru", nego i posledica nepotrebnih i direktnih provokacija kao što su zajednički srpsko-ruski manevri tenkovskioh jedinica na hrvatskoj granici, ili učešće naše vojske u paradi snishodljivosti pred Njegovim nogama na Crvenom trgu.
I sada već polako menjamo Vladinu strategiju sedenja na dve stolice, još mudrijom strategijom sedenja na jednoj jedinoj, onoj gubitničkoj - ruskoj.  Smile
Prenahvaljena a u u suštini jalova ruska podrša oko nepriznavanja Kosova (koja ih uzgred ništa ne košta), sada će se protegnuti i na srebrenički "genocid" (koji takođe Putina ništa ne košta) i sve tako, uz tomovaču, dok Liliputanci iz komšiluka ponovo ne poentiraju na našem antitalentu za politiku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 21:38:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.