Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: И ваше дете може постати наркоман  (Pročitano 2467 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Totalno me uzasava taj momenat i nisam pametna kako se postaviti prema detetu kad je droga u pitanju ... poznajem razne ljude iz raznih okruzenja i skapirala sam da uopste nema pravila. Kao da se droga jednostavno desi ... Ispadne da treba da vaspitas dete u nekim okvirima kako da se postavi prema drogama, da ga uputis u neka desavanja, upozoris na neke stvari ,a onda da se molis Bogu da mu nesto ne kvrcne u glavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
upravo tako, da se moliš bogu da mu ne kvrcne...

ili, da mu ne daješ sve i svaku sitnicu od malena, šta god poželi.
da mu ne udovoljavaš u svakom njegovom hiru.
da ga naučiš da postoje mnoge stvari na ovom svetu za koje sam i jedino on može i mora da se bori, da bi ih dobio na kraju.
tada će, mislim, znati da ceni sebe, na prvom mestu, svoj život, svoju energiju i svoje zdravlje.

ukoliko mu u međuvremenu ne kvrcne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ne znam  Smile

za sad zivim u uverenju-iluziji da se droga desava deci koja imaju 'viska slobodnog vremena', koja nemaju hobije,ciljeve, preokupacije... tj. cini mi se da dete treba okupirati necim drugim, bdeti nad njegovim naklonostima i usmeriti mu paznju na nesto konstruktivno, a ne samodestruktivno  Smile
koliko je to zaista moguce? videcemo  Smile ali iz mog izkustva, deca prepustena sama sebi (i ne u smislu deca prepustena ulici), u svojim lutanjima obavezno probaju sve na sta nabasaju. a nabasaju. onda ostaje na detetovoj licnoj snazi volje, karakteru, licnosti, da vidi sta ce s tim... a to je proces, i lutrija je kako ce se taj proces zavrsiti  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy SII
Totalno me uzasava taj momenat i nisam pametna kako se postaviti prema detetu kad je droga u pitanju ... poznajem razne ljude iz raznih okruzenja i skapirala sam da uopste nema pravila. Kao da se droga jednostavno desi ... Ispadne da treba da vaspitas dete u nekim okvirima kako da se postavi prema drogama, da ga uputis u neka desavanja, upozoris na neke stvari ,a onda da se molis Bogu da mu nesto ne kvrcne u glavi.
rekao bih da je ovo najbolji odgovor. danas svugde bruje seminari, uci se po skolama o drogi... I roditelji stalno pricaju (bar su meni moji)... Ali da li - ili ne : zavisi od toga kome kvrcne u glavi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Nema tu nikakve garancije, samo pokušaj da se detetu objasni istinito kako droga ubija mozak i telo. Najbolje ako za to postoji neki matori narkos u kraju na uvid. I ko žto reče munka, da se moliš da ne kvrcne u glavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Posle svega sto sam se nagledala i naslusala proteklih nedelja, mislim da cu da odem u Australiju, na neku farmu zilion kilometara od civilizacije i da gajim decu...  Smile
Doduse, ni to nije resenje... prvi kontakt sa civilizacijom je uglavnom onaj sa marginom te iste civilizacije...
Problem nije samo u tinejdzerima... Problem je i kad ti matoro dete, koje mozda ima i svoju porodicu, postane narkoman...  Smile
Sto se tice prepustenosti... zaista ne znam... ja sam dete koje je u dobrom delu zivota bila prepustena samo sebi. Prvo su moji roditelji bili vrlo zauzeti poslom, a onda je dosao rat i sve ostalo...
Mislim da znam u cemu je razlika izmedju mene i nekih... svest o posledicama... i cist egoizam...
« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 13:34:03 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
e e... da bi bili svesni posledica, nije lose naci neki pokazni primer raspalog matorog narkica u kraju, sto rece simijon
klinci obicno misle da je droga kul, jer su likovi koji je konzumiraju vrrrlo kul...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Ne... znam... mene je uvek bilo strah od gubitka kontrole... nad sobom i nad zivotom...
Mozda nekome to treba... da se prepuste... zaborave... ali... ja to ne razumem...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
verovatnoca da nesto ne probaju je ravna nuli  Smile
ko nije, neka procita Radovana Hirsla 'Zvaka za ludaka', on je jos zivuci bivsi narkoman i slikar (vrlo cenjen u nezvanicnim krugovima), govori o beogradskom asfaltu svoje mladosti
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49651
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
pojede radoznalost mačku..  Smile

plemenita je radoznalost pisaše u nečijem potpisu...   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.